Co by było gdyby cały czas była noc?
solarium byłoby dobrym biznesem
A co by było, gdyby zaproponowano Ci posadę, dla której musiałabyś się poświęcić i nigdy nie zakładać rodziny i z nikim się nie wiązać, ale zarabiałabyś grube miliony?
Napisano 22 listopada 2011 - 17:06
Co by było gdyby cały czas była noc?
Napisano 22 listopada 2011 - 17:21
dla mnie nie bylby to wielki problem , jestem z natury samotnikiem , pewnie byla by chwila refleksji czy chce tego czy nie , ale mysle ze bym sie zdecydowała . mogłabym ustawic moja rodzine i najblizszych , a ja uwielbiam robic prezenty . zawze mogłabym ppracowac z 10 lat , uzbierac na emeryture i zmienic zawód.A co by było, gdyby zaproponowano Ci posadę, dla której musiałabyś się poświęcić i nigdy nie zakładać rodziny i z nikim się nie wiązać, ale zarabiałabyś grube miliony?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 listopada 2011 - 17:32
co by bylo gdyby ci sie podobał zonaty facet , który by cie podrywał
Napisano 23 listopada 2011 - 07:37
A co by było, gdyby koło osiedlowych emerytów postanowiło z Twojego salonu zrobić sobie miejsce swoich spotkań?
Napisano 23 listopada 2011 - 09:59
O kurczę, trudne pytanie. Nigdy nad tym nie myślałam. No ale jeśli BYM MUSIAŁA bo NIE MIAŁABYM innego wyjścia to wtedy zerwałabym z Narzeczonym bo nie potrafiłabym z Nim żyć będąc w takiej sytuacji, a i On zresztą też. Wolałabym być sama...A co by było gdybyś musiała pracować jako prostytutka ?? :->
Napisano 23 listopada 2011 - 16:13
szczerze to bym się załamała... zamknęłabym się w pokoju i czekała na ten koniec...Co by było gdybyś dowiedział/a się, że zostało Ci kilka dni życia?
Napisano 23 listopada 2011 - 18:11
co byś zrobiła gdyby Twój facet wyznał Ci że kiedyś była kobietą...
Napisano 09 lutego 2012 - 07:31
Najpierw byłby tekst: musi czekać do 18 a wogóle to dopóki mieszka pod moim dachem to nie ma szans. Chociaż, kto wie....A co by było, gdyby Twoje dziecko mając 15 lat chciało zmienić płeć?
Napisano 09 lutego 2012 - 09:33
stwierdziłabym,że ludzkość właśnie wyginęłaCo by było, gdyby okazało się, że jesteś jedyna kobieta na ziemi a jedynym facetem jest...hhmmm... Arnold Schwarzeneger
Napisano 09 lutego 2012 - 10:26
miała bym z głowy temat "Madzi" i całe szczęście bo ileż możnaCo by było gdyby przez cały tydzień nie ukazywały się w mediach (prasa,tv,internet) żadne wiadomości ze świata?
Napisano 09 lutego 2012 - 16:58
Co by było gdybyś wygrała w toto lotku 5milionów?
Napisano 09 lutego 2012 - 17:57
bylbym bardzo zdziwiony bo nie chodze do gina.dostajesz wiadomosc ze wygralas glowna nagrode w lotto,Twoja reakcja?co by było gdybyś dowiedziała się podczas rutynowej wizyty u gina że masz raka piersi
Napisano 09 lutego 2012 - 18:09
ja zadalam to samo pytanie wyżejdostajesz wiadomosc ze wygralas glowna nagrode w lotto,Twoja reakcja?
Napisano 09 lutego 2012 - 18:15
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 lutego 2012 - 21:06
Napisano 09 lutego 2012 - 21:09
nigdzie nie ma zakazu używania pytań, które raz padły.
Napisano 09 lutego 2012 - 21:50
skoro tak, to odpowiemwięc pytanie zostaje
euforia, szok, zagubienie. Pewnie dniami i nocami nie spałabym tylko zastanawiała się, na co pieniądze przeznaczyć. Może komuś dać część, może komuś kupić jakiś droższy prezent. Także byłabym niewyspana i zagubiona, ale szczęśliwadostajesz wiadomosc ze wygralas glowna nagrode w lotto,Twoja reakcja?
Napisano 10 lutego 2012 - 10:01
oo wow byłabym nieźle podniecona i szczęśliwaA co by było, gdybyś dostała propozycję pracy jako pogodynka w tvp?
Napisano 10 lutego 2012 - 21:55
poinformowała odpowiednie służby i zawiozła dziecko do szpitala.Co by było gdybyś znalazła maleńkie dziecko pod swoimi drzwiami wiedząc że sama nie możesz mieć dzieci....
Napisano 11 lutego 2012 - 08:50
Nie lubię pasztetów, wiec nie zagrałabymco by było, gdyby zaproponowano Ci bycie 'twarzą reklamy' pasztetów drobiowych?
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Gdyby jutro miał nastąpić koniec świata to......? |
|
|
|
gdyby znów było tak jak kiedys:(((( |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych