Co by było, gdyby nagle na stronach z ploteczkami pojawiłoby się mnóstwo artykułów na Twój temat?
zależy co by pisali
Co by było, gdyby Polska przestała istnieć??
Napisano 08 listopada 2011 - 16:45
Co by było, gdyby nagle na stronach z ploteczkami pojawiłoby się mnóstwo artykułów na Twój temat?
Napisano 08 listopada 2011 - 20:51
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 08 listopada 2011 - 22:36
Ło matko, nie wiemCo by było gdyby wszyscy faceci wyginęli?
Napisano 09 listopada 2011 - 05:24
Co by było gdyby okazało się, że Twój facet/Twoja kobieta jest bezpłodny/a? (matko, skąd mi takie pytania do głowy przychodzą)
Napisano 09 listopada 2011 - 08:02
Zamienilibysmy się wszyscy w nietoperze co by lepiej widzieć w ciemnosciachCo by było gdyby cały czas była noc?
// Mission completed
Napisano 09 listopada 2011 - 08:10
Nie zgodziłabym sie, bo gościa nie lubieCo by było gdyby o reke poprosił cie sam książe Harry?
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 09 listopada 2011 - 10:02
Co by było gdyby doba miała 34 godziny?
Napisano 09 listopada 2011 - 15:39
Wymyśliłabym sprytne alibi co i tak by nic pewnie nie dało, ale broniłabym się rękami i nogamiCo by było, gdybyś nagle Ty okazała się główną podejrzaną w sprawie śmierci Michaela Jacksona?
// Mission completed
Napisano 10 listopada 2011 - 12:15
Umówiłabym się z osobami, których nie lubię i ich wszystkich 'wyznikała'Co by było, gdyby wszystko co dotkniesz znikało?
Napisano 10 listopada 2011 - 15:20
Cały dzień siedzialabym w domu i je rozmnażała po czym później poszłabym do galerii handlowej i dalej juz nie musze chyba wymieniać co bym zrobiłaCo by było, gdybyś nagle posiadła zdolność rozmnażania jednozłotówek?
// Mission completed
Napisano 10 listopada 2011 - 15:47
Niewiele kobiet decydowałoby się na ciążęCo by było gdyby każdej kobiecie w ciąży rodzily się dziesięcioraczki?
Napisano 10 listopada 2011 - 22:54
Bałabym sie że ktoś mnie zdepnie, ale zawsze komus mogłabym wskoczyc do plecaka i ruszyc z nim w świata co byłoby, gdybyś nagle zmalała do rozmiarów Calineczki?
// Mission completed
Napisano 11 listopada 2011 - 14:25
Co by było gdyby wszystkie twoje ciuchy zostały zeżarte przez mole?
Napisano 11 listopada 2011 - 14:27
A co by było, gdyby stado chomików osiedliło się w Twoim domu?
Napisano 11 listopada 2011 - 22:07
Najpierw spojrzałabym jak duzego mam siusiaka a potem bym sie zastanawiała co dalejA co by było gdybś obudziła się rano i okazało się, że jesteś facetem??
// Mission completed
Napisano 22 listopada 2011 - 12:19
Najpierw spojrzałabym jak duzego mam siusiaka a potem bym sie zastanawiała co dalej
Załamałabym się. W końcu to dom, w którym spędziłam całe życie, a straciłabym go w ciągu kilku sekundCo by było, gdyby dom w którym mieszkasz zawalił się?
Napisano 22 listopada 2011 - 12:26
Przede wszystkim raczej nikomu bym się nie chwaliła. Kupiłabym dla siebie mieszkanie, dla M. samochód, resztę włożyłabym na lokatę, dalej normalnie bym pracowała, ale pewnie mogłabym pozwolić sobie na o wiele więcej rzeczyCo by było gdybyś trafił/a "6" w lotka
Napisano 22 listopada 2011 - 12:29
Czułabym się skrępowana i powiedziałabym o tym mojemu facetowi aby coś z tym zrobił bo w końcu to Jego bratCo by było, gdyby zaczął podrywać Cię brat Twojego faceta?
Napisano 22 listopada 2011 - 12:40
Co by było gdyby nagle okazało się, że jesteś w ciąży ?
Napisano 22 listopada 2011 - 12:43
Pewnie łasiłabym się do właściciela by wyprowadził mnie na spacerCo by było gdybyś rano obudziła się jako śliczna sunia yorka
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Gdyby jutro miał nastąpić koniec świata to......? |
|
|
|
gdyby znów było tak jak kiedys:(((( |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych