myślę że do 1000 to już jakiś fajny wypasiony xiaomi sobie sprawisz ![]()
Niezbędne wyposażenie domu
Napisano 26 czerwca 2018 - 15:36
Napisano 26 czerwca 2018 - 16:00
zerknij tutaj na ten artykuł, wydaje się być ciekawy, może akurat uda Ci się coś z niego wybrać
pozdrawiam gorąco...
Napisano 16 września 2018 - 12:47
Od czasu remontu kuchni, wyposażeniem niezbędnym jest dla mnie zmywarka. Tak, wiem, lodówka ważniejsza
ale lodówkę miałam zawszę, więc jest dla mnie czymś oczywistym. a zmywarki wcześniej nie miałam, teraz mam i nie wyobrażam sobie już życia bez niej. Szczególnie, jak przychodzą goście. Mąż ma sporo rodzeństwa, jak tak czasem przyjdą w niedzielę na kawę... to potem człowiek stał nad zlewem i mył, i płakał, że znowu tyle tego. a teraz raz dwa, wszystko pakuję do zmywarki, wrzucam kapsułkę do zmywarek sunlight i idę się relaksować. Potem tylko wyciągnąć, poukładać w szafkach i po robocie. A sunlight domywa mi ładnie wszystko, nie zostawia smug, więc nie denerwuję się wyciągając ze zmywarki, że znowu coś nieopłukane, tak niestety było z poprzednimi tabletkami. Dobrze, że na sunlight wpadła, teraz mam spokój, a jak się na niedzielę ktoś zapowiada, to już mnie to nie przeraża ![]()
Napisano 07 grudnia 2018 - 12:28
Oj muszę się tutaj zgodzić. Ostatnio byłam zmuszona przeprowadzić się do wynajmowanego mieszkania, w którym nie ma zmywarki. Ale jak wreszcie dokończę budowę domu to na pewno zakup zmywarki znajdzie się na liscie priorytetów. Strasznie dużo czasu schodzi mi codziennie na zmywanie, no i nie jest to takie tanie jeśli podliczyć koszt wody.
Za to ostatnio dorobiłam sie ekspresu do kawy.Zdecydowaliśmy sie na kolbowy bo jest o wiele tańszy niż ciśnieniowy. Poza tym o wiele mniej awaryjny. Z mężem pijemy jedynie kawę czarną tak wiec dla nas było to najlepsze rozwiazanie.
Mam ten model ClatronicaMega prosty w czyszczeniu
I jak na swoją cenę oferuje bardzo dobre ciśnienie

Użytkownik basiaw edytował ten post 07 grudnia 2018 - 12:28
Napisano 24 maja 2019 - 17:37
Bez zmywarki mogę żyć, ale bez piekarnika ani rusz.
A teraz odkąd mam nowego SurroundCook z Electroluxa to najchętniej nie wychodziłabym z kuchni, bo mogę piec i trzy blachy ciasta, jak mam ochotę.
Mąż się śmieje, że otworzę cukiernię. ![]()
Napisano 11 sierpnia 2020 - 12:38
ojj zmywarka zabwienna rzecz
I super takim udogodnieniem jest też eskpres do kawy
a żeby nie było to byłam z początku bardzo przeciwna temu. Ale mój mąż się uparł. W końcu zdecydowaliśmy się na ekspres kolbowy marki Sage, który wyróżnia się nie tylko pod względem wyglądu, ale też np ma automatyczny spieniacz do mleka ;)i co ważne, że ma młynek żarnowy nie np ceramiczny
Napisano 02 lipca 2023 - 06:51
Oczywiście przydadzą się wam różne urządzenia/ produkty do sprzątania itd. Dlatego wiele praktycznych artykułów możecie znaleźć chociażby w sklepie https://vica.pl/arty...4771006719.html - w takie miejsce też warto zaglądnąć.