Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Olejek rycynowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
86 odpowiedzi w tym temacie

#21 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 08:28

I nie masz tłustych włosów??
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#22 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 08:36

Przy moich nie mam :)
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#23 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 lipca 2007 - 09:33

No u mnie będzie to samo pewnie bo mam strasznie suche włosy.

#24 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 22:56

heh takiego olejku to jeszcze nie stosowałam... ale musze spróbować... chyba na rzęsy..:-D bo z włosami to aż takiego problemu nie mam... chociaż ostatnio juz po 2 dniach po umyciu robią się tłuste... :-/ a wcześniej wytrymywały nawet do 6 dni...
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#25 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 23:18

ja stosowalam ze 3 latka temu na włosy i mi baaardzo pomogł:D teraz znowu mam długie i mocne :D i juz ich nie susze suszarka kiedy nie musze :P bo kiedys z tym przeginalam ...

#26 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 05:39

ja używam olejku rycynowego w celu wzmocnienia paznokci,są twardsze,nie rozdwajają sie i bardzo szybko rosną :mrgreen:

#27 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 31 sierpnia 2007 - 09:43

ja używam olejku rycynowego w celu wzmocnienia paznokci,są twardsze,nie rozdwajają sie i bardzo szybko rosną :mrgreen:

a jak go stosujesz? po prostu wlewasz gdzieś olejek i moczysz w nim paznokcie czy jak? ja sobie w końcu chyba kupię ten olejek :D będę miała na włosy, rzęsy i paznokcie - takie 3 w 1 :D

#28 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 10:28

kilka kropli na wacik i wcieram w paznokcie i tak codziennie.

#29 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 10:31

Po stosowaniu olejku regularnie musze przyznać, że moje włoski są w super formie. Naprawdę warto, kosztuję tylko 2 zł.

#30 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 10:35

O widzę ze olejek ma wszechstronne działanie :-D

Chyba tez sobie jeszcze kupie i zacznę działać na moje włoski po rozjaśnianiu :-) przyda im sie
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#31 justka

justka
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 12 września 2007 - 09:21

Olejek jest super,na rzesy nakladam go jak jestem w domu.fakt jak chodze z nim po domu to tak smiesznie bo czuje ze go mam,na paznokcie tak samo jesli jestem w domku to nakladam ,problem mam jedynie z wlosami,mam po nim tkuste jak zmieszam z szamponem,i nie wiem jak zrobic zeby dzialal ale zeby klaczki nie byly tluste:(a tak na marginesie to na rzesy i paznokcie dziala, jest super

#32 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 września 2007 - 09:56

Ja na razie paznokcie nim ratuję :) na rzęsy będę dawać, jak skończy mi się jakiś tusz i będę miała jak go nakładać :) a na włosy sobie już daruję - bo używam jedwabiu :) efekty - dopiero zaczęłam więc jeszcze nie widzę :P

#33 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 12 września 2007 - 10:50

Kociaku ja używałam dość długo jedwabiu i jestem zawiedziona natomiast po miesiącu używania olejku widzę różnicę :-)

#34 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 12 września 2007 - 16:35

mam po nim tkuste

Bo olejku daje się mało, zaledwie kilka kropelek. ;) Ale to równiez włosy mogą źle reagować

#35 justka

justka
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 13 września 2007 - 17:58

No ja dalam kilka kropel,:( ale tak myslalam ze tak bedzie bo ja mam wlosy proste,grube i bardzo sztywne (na nic nie moge ich pokrecic bo sie nie daja:( no sprobuje kilka malych kropelek jeszcze raz,no a narazie to trzymam wlosy zakrecone w turban a olejek na wloskach :)

#36 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 14 września 2007 - 16:53

a moż epotem spróbuj kilka razy umyć włosy ? Może to coś da ;-)

#37 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:37

dziewczyny które zaczeły stosować olejek, jak efekty po kilku miesiącach? bo ja zaczełam wczoraj stosować i nie wiem czy jest sens. a co do włosów to nakłada się na nie sam olejek, czy miesza się go z czymś? jak długo trzymamy na włosach?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#38 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:39

a co do włosów to nakłada się na nie sam olejek, czy miesza się go z czymś? jak długo trzymamy na włosach?

Ja mieszałam z żółtkiem jajka i trzymałam ok 20 min. Moja mama dodawała też nafte kosmetyczną.

#39 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:43

a jakie są rezultaty i po jakim czasie? :mrgreen: słyszałam że przyciemnia włosy, bo ja bym tego nie chciała...
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#40 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 22:06

a jakie są rezultaty i po jakim czasie

Dlugo nie stosowałam bo nie mam cierpliwości do takich eksperymentów. Ale włosy błyszczące były i nie wypadały.