Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

taniec na rurce

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
38 odpowiedzi w tym temacie

#1 poledancerka

poledancerka
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 sierpnia 2009 - 02:27

Witam wszystkich. Znalazłam na stronie informację o organizowanych mistrzostwach polski w tańcu na rurce. Ciekawa jestem Waszych opinii na ten temat, ponieważ bardzo często ten rodzaj tańca ma skojarzenia mocno erotyczne. Z moich obserwacji tego rodzaju konkursów w Europie ( sporo filmów w tym temacie na youtube ) wynika, że jest to raczej forma gimnastyki artystycznej połączonej z elementami tańca. Co sądzicie na ten temat?

#2 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 17 sierpnia 2009 - 18:05

jeśli nie fruwa się na rurze w stringach z koralików i z gołymi cycorami to wporządku :-D może to i forma gimnastyki być :-D ja tam nie mam nic przeciwko,sama chciała bym tak umieć się ruszać :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#3 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 17 sierpnia 2009 - 22:14

w stringach z koralików i z gołymi cycorami

może byc i z gołymi cycorami i w stringach, jeśli odbywa się to w zaciszu domowym i jest spektaklem jednego widza :-P

chciała bym tak umieć się ruszać :mrgreen:

Nie tylko ty :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#4 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 14:05

Hmm no chyba taka etykietka przylgnęła do wyrażenia"taniec na rurze" i pewnie niewiele osób widziało tak naprawdę rodzaj tego sportu, tylko od razu wszystkim się kojarzy z klubami go-go. Fajna sprawa moim zdaniem, ale uszczypliwości ciężko uniknąć z pewnością;)

#5 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 15:18

Strasznie chciałabym mieć możliwość nauczyć się tańczyć przy rurce jak zawodowa tancerka i rozpalić mojego mężczyznę ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 stycznia 2010 - 10:34

Moim zdaniem ,do tanca na rurce trzeba miec jakiekolwiek poczucie rytmu i idealnie rozciagniete cialo.Nie sztuka jest pochodzic do okoła rurki i powypinac pupe.Trzeba tez wsluchac sie w muzyke i czuc ja.Mimo wszystko to fajna rzecz,slyszalam,ze w Stanach juz sa kluby niczym nasze fitness,gdzie ucza takiego tanca. :-)

#7 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 stycznia 2010 - 11:24

ja zawsze chciałam tańczyć na rurce :P zawsze wydawało mi się to mega seksowne ;-)

kluby niczym nasze fitness,gdzie ucza takiego tanca.

oczywiście wykupiłabym karnecik :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#8 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 15 stycznia 2010 - 18:06

slyszalam,ze w Stanach juz sa kluby niczym nasze fitness,gdzie ucza takiego tanca.

ja szukałam w Polsce, i ci prawda samego tańca na rurze nie znalazłam, ale wselkie odmiany erotic dance są :mrgreen: nic tylko bieci się wyginac :-D
ja bym bardzo chciała, tylko na razie
a) nie mam czasu
b) kiepsko z kasą :-(
ale pomyslę o czymś takim na pewno :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#9 Anka88

Anka88
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 16 stycznia 2010 - 05:32

Moim zdanie to fajna sprawa umieć się tak ruszać, strasznie bym tak chciał ;-) kto wie może kiedyś się nauczę :lol:
Dołączona grafika

#10 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 stycznia 2010 - 09:09

Fajna sprawa ostatnio tez ogladalam program w ktorym dziewczyny mialy sie prezentowac na rurce w formie kastingu duzo smiechu przy tym bylo, ale niektóre naprawde wymiataly, az milo popatrzec

P.s. moja ciocia zamontowala sobie rurke w duzym pokoju i na imprezie prubujac na niej tanczyc poleciala z nia wyrywajac fragment sufitu <umieraam></span>

p.s2 ciocia do szczuplych nie nialezy :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

#11 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 stycznia 2010 - 10:18

Olciiia, ale masz ciocię agentkę - hardkorową wręcz :D
ja bym sobie takiej rurki w domu nie zamontowała :P jakoś bardzo nie rajcuje mnie taniec tego typu <bezradny></span>
jakiś fajny przy użyciu krzesła - striptiz dla swojego faceta - owszem czemu nie :D ale żeby od razu na rurę wskakiwać to chyba nie dla mnie ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#12 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 22 stycznia 2010 - 01:26

viola napisał/a:
kluby niczym nasze fitness,gdzie ucza takiego tanca.

oczywiście wykupiłabym karnecik :P

I ja również. Poszukam tutaj czegoś takiego.

ja bym sobie takiej rurki w domu nie zamontowała :P

A ja tak :P Stworzyłabym sobie specjalnie taką salę- gdybym miała faceta, dla którego mogłabym takie "tańce" prezentować :P

#13 cytrus

cytrus
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 07 maja 2010 - 06:39

Ja tam pare razy widziałem takie pokazy tańca na rurce i nie narzekam ;> W sumie pewnie jak każdy facet hehe :):)

#14 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 05 czerwca 2010 - 12:35

ja jestem na tak ale to kosztowna sprawa :(
Dołączona grafika

#15 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 05 czerwca 2010 - 20:25

Ja nie miałabym nic przeciwko jakby mi mąż zamontował taką rurkę w domu,tylko nie wiem,czy bym się nie krępowała przed nim zatańczyć. <umieraam></span> Pewnie balabym się,że wypadnę śmiesznie.Najpierw sama musiałabym poćwiczyć,wymyślić jakiś układ,by nikt nie widział. ;-)

#16 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 08:04

viola to ja tak samo ...najpierw musiałabym potrenować w samotności ;D;d a poza tym robiła bym to tylko dla siebie, przy okazji nogi ręce miała bym silniejsze a jak już bym opanowała to w 100% to przed tylko jedną osobą
Dołączona grafika

#17 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 10:16

Niedawno widziałam w tv materiał na temat tańca na rurce i dla zainteresowanych mam dobrą wiadomość - w Polsce też są takie kursy :) wypowiadała się o tym pani instruktorka i dziewczyny, które zdecydowały się na taki kurs. Mówiły, że wysiłek jest ogromny, ale opłaca się, bo z czasem całe ciało rozciąga się, wysmukla, a mięśnie się wzmacniają. Ewolucje tych pań wyglądały naprawdę nieziemsko :)

#18 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 10:21

karatetyka i pewnie nie ziemska cena za kurs też jest :mrgreen: heheh już widzę jak rodzice kasę na taki kurs dają " mamo tato opłać mi kurs tańca na rurce " :mrgreen: hehe dali by mi chyba rózgą po dupie
Dołączona grafika

#19 Chain

Chain
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 06 czerwca 2010 - 18:40

Podobno jest to niesamowicie wyczerpujący rodzaj tańca i dla osiągnięcia wysokiego poziomu ewolucji trzeba w to zainwestować sporo czasu...Mam nadzieje że w Warszawie takie kursy staną się bardziej popularne a zarazem tańsze..bo narazie to można sobie pomarzyć ;-)

#20 Kakatarzyna

Kakatarzyna
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 31 sierpnia 2010 - 13:37

jeśli nie fruwa się na rurze w stringach z koralików i z gołymi cycorami to wporządku :-D

<klapklap1></span>

To jakieś takie poniżające dla kobiet...