w porównaniu z wstępem na pojedynczy dzień, to prawie jak za darmono to nawet nie tak drogo.
festiwale muzyczne
Napisano 14 grudnia 2010 - 12:41
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 13 lutego 2011 - 16:28
Wykonawcy, którzy zaprezentują się podczas Krajowych Eliminacji 2011 to:
- Magdalena Tul "Jestem"
- Anna Gogola "Ktoś taki jak Ty"
- Roan "Maybe"
- Shemoans "Supergirl"
- Ada Fijał "Hot Like Fire"
- The Trash "Things go Better with rock"
- IKA "Say"
- Alizma "Bow To The Bow"
- Formuła RC "Ja i Ty (gdy zgasną światła)"
- ZoSia "Scream Out Louder"
zrodło:eurowizja.info
slyszalam te piosenki i nie rzucaja na kolana
polskie preselekcje malo kiedy ogladam , ale glowny konkurs to lubie , w sumie najbardziej to glosowanie
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 lutego 2011 - 16:33
Kojarzę ją z Mam talentAnna Gogola "Ktoś taki jak Ty"
A eliminacje i samą Eurowizję może obejrzę przypadkiem. Raczej nie wzbudza już we mnie ten konkurs emocji
Napisano 13 lutego 2011 - 17:51
ktos oglada
Nie
jakies opinie
Chyba tylko Górniak odniosła tam sukces godny jakiejś uwagi.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 13 lutego 2011 - 18:34
to ich piosenkę dzięki "Top model" kojarzęShemoans "Supergirl"
słyszałam. żenada. Dziewczyna ma taki genialny głos, a takie gówno wykonuje...Anna Gogola "Ktoś taki jak Ty"
ja nawet nie wiem kiedy to będzie
Napisano 13 lutego 2011 - 18:36
Piosenkę Gogoli slyszałam jakiś czas temu i jestem w mega szoku. W "Mam talent" nie powalała, ale podobała mi się. Taka rockandrollowa babka z pazurem, a tutaj? Totalne zaprzeczenie i jedna wielka porażka.
Eurowizję oglądałam tylko w dzieciństwie, teraz naprawdę szkoda na to czasu. Muzyka jest tam tragiczna.
Napisano 13 lutego 2011 - 20:07
polskie preselekcje sa jutro czyli 14 luty.ja nawet nie wiem kiedy to będzie
no faktycznie , ja jej nie kojarze z talentu , ale faktycznie ma kawał glosu, ale piosenka to jak disco polo i to jeszcze slabych lotow.Anna Gogola "Ktoś taki jak Ty"
słyszałam. żenada
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 sierpnia 2012 - 23:48
Tegoroczny filmik,jeden z fajniejszych jakie widziałam
Napisano 09 sierpnia 2012 - 19:45
Napisano 09 sierpnia 2012 - 20:57
coś w tym jest.. ja nigdy nie byłam, ale to po prostu nie moje klimaty.. no i Ci "palący" , leżący etcSzczerze mówiąc gdybym jeszcze nigdy nie była na Woodsotcku ten filmik skutecznie by mnie zniechęcił do wybrania się tam
Napisano 09 sierpnia 2012 - 21:33
eeeee, raz że filmik komiczny i radosny. Po drugie tak naprawdę tam jest, i jest fajniekaratetyka napisał/a:
Szczerze mówiąc gdybym jeszcze nigdy nie była na Woodsotcku ten filmik skutecznie by mnie zniechęcił do wybrania się tam
coś w tym jest
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 09 sierpnia 2012 - 21:49
Eee, jestem pewna, że jest tam o wiele bezpieczniej, niż wieczorem w centrum mojego miastachyba nie czułabym się tam bezpiecznie
Niby tak, ale jednak dla mnie Woodstock to nie tylko nawaleni ludzie, gołe dupy, brud i błoto, a tutaj praktycznie tylko to pokazali.tak naprawdę tam jest, i jest fajnie
I widzisz?Po trzecie to mi się saudade włączyło, i żałuję że nie pojechałam
Napisano 09 sierpnia 2012 - 22:00
no tak, dla mnie to też kryszna, zaj*** imprezy w kranach w błocie z moimi znajomymi, po proastu szlajanie się tam, te krysznowe pochody jak śpiewają tańczą i rozdają banany. Ale.. gołe dupy też są.. i tak jak na filmiku.. one są ale czy komuś szkodzą ? :->ale jednak dla mnie Woodstock to nie tylko nawaleni ludzie, gołe dupy, brud i błoto, a tutaj praktycznie tylko to pokazali.
no mogłam mogłam, ech...A trzeba było się pakować i przybywać
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 29 sierpnia 2013 - 14:36
Ja się nie zgadzam. Muzyka jest fajna. Naprawdę znam i szczerze kocham większość piosenek z EurowizjiEurowizję oglądałam tylko w dzieciństwie, teraz naprawdę szkoda na to czasu. Muzyka jest tam tragiczna.
Jedynie wkurzające są głosowania, że sąsiedzi na sąsiadów i tego typu układy.
No i piosenki, które Polska 'wypuszczała' na ESC... Dramat, nic dziwnego, że dla nas to nieopłacalne
Napisano 30 czerwca 2014 - 23:16
I jak? Któraś była może na Orange Warsaw Festiwal? Ktoś się może na Openera wybiera? ![]()
Ja bardzo chętnie skoczyłabym na Openera ze względu na Bastille
No ale, ... nie wyszło.
Za to w tym roku postanowiłam się wybrać na Woodstock. Niby zespołów wielu nie znam, ale kolega tak długo namawiał na Manu Chao, że się zdecydowaliśmy
Mimo, że jakoś zawsze wolałam omijać tą impreze szerokim łukiem
Ale, że mam godzinę drogi, więc obejdzie się bez noclegowania tam (bo to jakoś średnio mi się widzi).
Ktoś ma w planach? ![]()
Napisano 01 lipca 2014 - 13:29
My w tym roku chyba sobie odpuścimy
niestety ... wydatki swoje robią...
Ale marzy mi się znów woodstock.. oj marzy..
i Jarocin
Napisano 02 lipca 2014 - 13:46
Ktoś ma w planach?
No pewnie!
Raczej też nie na całość, bo zwiększająca się z roku na rok liczba ludzi mnie przeraża
, ale przynajmniej na jeden cały dzień muszę się wybrać ![]()
Napisano 23 lipca 2014 - 09:31
Ja wybieram się na Tauron i już nie mogę się doczekać! ![]()