Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury z grzywką

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
251 odpowiedzi w tym temacie

#221 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2010 - 14:59

ja mam taka ;)
ale jej czesc zapuszczac planuje bo ciut zagesta

Załączone miniatury

• t_7852209_946.jpg

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#222 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 12 września 2010 - 15:24

jak byłam mała zaplątałam sobie grzebień we włosach i mama nie była w stanie mi rozplątać więc zrobiła grzywkę, co było wtedy dla mnie najgorszą rzeczą z możliwych :lol:
Przyznam, że dużo myślałam nad grzywką, jak będę wyglądała, czy korzystnie, czy nie, ale w końcu się skusiłam i nie żałuję, w grzywce wyglądam o niebo lepiej i czuję się rewelacyjnie :mrgreen:
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#223 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 13 września 2010 - 09:50

Też mam grzyweczkę. Ścinam ją zawsze na prosto, lecz odrasta mi ona zawszę za szybko i później czeszę ją na bok, do następnej wizyty u fryzjera. Długo się zastanawiałam nad grzywką, ale moja kuzynka mnie ścięła i spodobało mi się. Teraz zawszę mam dylemat czy lepiej mi w prostej grzywce czy na bok :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#224 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 września 2012 - 16:18

Ja mam grzywkę od niedawna i jestem zadowolona. Jednak nie wiem tak do końca czy mi pasuje do mojej twarzy,ale ja czuję się lepiej,że mam zasłonięte czoło :-)

Teraz zawszę mam dylemat czy lepiej mi w prostej grzywce czy na bok :-)

Też się nad tym zastanawiam cały czas ;-) ale chyba zostanę przy zaczesywaniu na bok z dylematem czy w lewo czy w prawo :lol:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#225 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 września 2012 - 17:32

Ja mam grzywkę od niedawna i jestem zadowolona.

Ja już się nie mogę doczekać aż wrócę do grzywki.- Tymczasowo jest zapuszczona do fryzury ślubnej, a po ślubie wracam do prostej gęstej grzywki :mrgreen:

#226 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 02 września 2012 - 23:43

Ja już się nie mogę doczekać aż wrócę do grzywki.

A ja jestem najszczęśliwsza na świecie, że grzywka mi odrosła - raz było i nigdy, przenigdy więcej. Źle mi było i psychicznie i fizycznie, i nie powtórzę eksperymentu :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#227 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 03 września 2012 - 06:35

Ja już się nie mogę doczekać aż wrócę do grzywki.

OO nie to ja wręcz przeciwnie, niedawno ścięłam ją tak, żeby sie układała na bok i nie chcę już takiej na prosto, chyba lepiej mi w takiej na bok, choć nie powiem bo jak miałam na prosto to wydawało mi się że też wyglądam dobrze <lol></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#228 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 03 września 2012 - 09:57

niedawno ścięłam ją tak, żeby sie układała na bok i nie chcę już takiej na prosto

a ja odwrotnie- na bok zupełnie mi się nie układa, muszę podpinać spinkami, albo mam coś nie tak z kudłami, albo fryzjerka coś spieprzyła <bezradny></span> uwielbiam prostą grzywkę i chyba niebawem do niej powrócę <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#229 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 września 2012 - 17:59

Ja też jakieś 2 tyg temu sobie ścięłam grzywkę tak na bok nad brwią mi się zaczyna i też się lepiej czuję :) nie leci mi na oczy a przy okazji ładniej moja buzia wygląda a że ja w dodatku mam wysokie czoło to mi trochę zakrywa :)

#230 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 04 września 2012 - 11:34

Dwa razy w życiu miałam grzywkę na prosto obciętą ;-)
Mimo, że mam dużą pyzowatą twarz to mówili, że pasowała do mnie i w sumie dobrze się z nią czułam :)
Z paru względów jednak nieprędko wrócę do takiej grzywki :P Mam nad prawym okiem taki jakby 'wicherek' od którego zaczynają rosnąć mi włosy. Tak jak się ma 'czubek' na środku głowy, z którego wychodzą włosy tak ja mam w gratisie takie coś nad czołem :mrgreen: O wiele mniejsze i przy długich czy odpowiednio ułożonych włosach nie widać tego. Jednak przy grzywce ściętej na prosto jest widoczny po jakimś czasie, kiedy włosy układają się jak chcą i jak im wygodnie :D
Poza tym mam tłustą cerę i utrzymanie świeżej i eleganckiej grzywki jest ciężkie w moim przypadku ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#231 shuya

shuya
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 25 września 2012 - 12:04

ja już miałam grzywkę prostą, cieniowaną, grzywkę asymetryczną, dużą i małą. Obecnie mam półokragłą. niektórzy mówią że dobrze mi w grzywce, inny mówią że bez niej lepiej. ja myślę, że warto eksperymentować włosy zawsze odrosną;] może za jakiś czas zrezygnuję z grzywki i wrócę do starej fryzury.

#232 Limo

Limo
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 22 października 2012 - 21:39

Mam grzywkę od niedawna (od miesiąca) i jest cudnie. Prosta, ścięta tuż nad brwiami. Już miałam kiedyś kilka razy, ale na ogół szybko rezygnowałam, bo włosy odrastały, zaczynały przeszkadzać, itd. Tym razem muszę to utrzymać, bo grzywka fantastycznie ODMŁADZA!

#233 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 18:50

To nie jest fryzura z grzywką ale podoba mi się taka fryzura :)

Załączone miniatury

• pomyslowy-warkocz.jpg

#234 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 13 listopada 2012 - 19:00

krowka17, akurat to jest bardzo ostatnio popularny warkocz "dobierany od dołu" czy od spodu
fajnie wg mnie wygląda :-)
ja mam już na tyle długie wlosy że mogłabym sobie takiego zrobić :-)

co do tematu. to wróciłam do grzywki prostej ściętej tuż nad linią brwii i dobrze mi z tym ;-P

#235 martula11

martula11
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 14:01

grzywka na bok i krótkie włoski:)

#236 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 sierpnia 2013 - 13:52

a mi sie takie fryzurki z grzywka podobaja

3 i 5 świetne fryzury z grzywką.
Jestem w trakcie zapuszczania grzywki.W planach mam grzywkę równą z brwiami. :mrgreen:

#237 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 05 sierpnia 2013 - 08:22

Mi się bardzo podobają grzywki. Niestety przy moich włosach utrzymanie takiej fryzury nie jest możliwe. Wszelkie kosmetyki do stylizacji - czy to prostujące włosy, czy do podkreślenia loków, zawsze działają na mnie tak samo...włosy się puszą, kręcą i mam grzywkę jak serialowa Brzydula. Już nawet fryzjer dał sobie spokój z namawianiem mnie na zmianę.

#238 1parasolka

1parasolka
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 28 sierpnia 2013 - 11:26

Mi się bardzo podobają grzywki. Niestety przy moich włosach utrzymanie takiej fryzury nie jest możliwe. Wszelkie kosmetyki do stylizacji - czy to prostujące włosy, czy do podkreślenia loków, zawsze działają na mnie tak samo...włosy się puszą, kręcą i mam grzywkę jak serialowa Brzydula. Już nawet fryzjer dał sobie spokój z namawianiem mnie na zmianę.

Niestety mam tak samo <bezradny></span> Bardzo chciałabym mieć grzywkę że by coś zmienić w swoim wyglądzie jednak mam kręcone włosy które zamiast leżeć grzecznie wywijają się w różnych kierunkach a im krótsze tym bardziej skręcone :-D

#239 damania

damania
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 12:59

Ja chętnie bym spróbowała z taka prostą, ale później jest problem z zapuszczaniem ;( a nigdy nie miałam takiej i się boję, że mi się nie spodoba.

#240 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 25 października 2013 - 16:20

Ja mam boba z grzywką :)

Tył mam krótszy a boki dłuższe. 

nixqp2.png