Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[11.06.2009] Czwartek (Boże Ciało)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
199 odpowiedzi w tym temacie

#101 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:08

malenka, ja chce mrocznego rycerza:D
ja niechetnie wchodze w zwiazki, a singlowanie moje przynajmniej jest naprawde bardzo fajne. choc dobry flirt nie jest zly :-D
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#102 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:14

Zielonooka, ja znowó jestem zasraną romantyczką która by chciała cudownego związku itp... problem w tym że ja mam w mózgu siakieś ideały swoje i nawet jak się tam komuś spodobam to i tak skreślam bo nie jest tym któregom se wymarzyła... gupiam jak but wiem ale mózgu se nie zmienie :P
Zazdroszczę w każdym razie szczęśliwego singlowania, też bym chciała czuć się szczęśliwa w tym co mam ale jakoś nie potrafię :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#103 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:17

I juz sie pogoda psuje... to poszlam na spacer...
Jutro mam jechac na jakies szczepienie... brr jak ja tego nie lubie.... :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#104 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:34

malenka, powiem Ci tak, to, ze ja sie komus podobam, dla mnie nic nie znaczy. Bo to ktos musi sie podobac mnie, a mam naprawde spore wymagania, bo wiem, ze ja duzo moge dac. Z tym, ze powiedzmy, ze moj ideal faceta aktualnie sie za mna ugania(l) i z nim tez jakos nie moglam byc, bo sie dusilam w tym wszystkim, choc rok jestem sama. po prostu ciagle to nie to, a niezaleznosc zawsze byla dla mnie wazna i nie wiem jak sie przestawic na to, zeby zaczac sie z kims liczyc naprawde <bezradny></span>
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#105 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:35

maartekkk, ja też muszę jutro jechac na szczepienie bo już wezwanie dostałam z przychodni ... ale gardło mnie coś boli ;/

#106 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:41

malenka, dobry flirt nie jest zly :-D

Flirt jest potrzebny każdej kobiecie w każdym wieku, nawet mężatce ;-) byle nie prowadził do niczego więcej :roll:

Kucze ja właściwie nie byłam nigdy singlem :shock:

Synek się znęca nad dmuchanym młotkiem aż sąsiad się pojawił :lol: Głowa przestaje boleć ale nadal samopoczucie do bani :evil:

#107 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:46

Sabrosa, to zaluj, bo fajnie jest:)
ja nie umiem wchodzic ze zwiazku w zwiazek, choc mialam date slubu wyznaczona, teraz w ogole do takich rzeczy mi sie nie spieszy, ani do stalych i powaznych zwiazkow, wiec wole w zaden nie wchodzic.

#108 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:49

Zielonooka, ja jestem w 1 od 15 roku życia :-P Miałam i mam tylko jednego mężczyznę (męża) :oops:

#109 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 17:53

Kucze ja właściwie nie byłam nigdy singlem :shock:

ja te kurde nie wiem jak to jest :/

Flirt jest potrzebny każdej kobiecie w każdym wieku, nawet mężatce ;-) byle nie prowadził do niczego więcej :roll:

to prawda... prawda :) ja sobie lubie teraz nawet poflirtowac ^^

#110 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:05

krowka17, powiem Ci że ja kompletnie nie rozumiem Cię jeśli chodzi o tych chłopaków :/ sama nie wiesz czego chcesz, mieszasz ile wlezie i zmieniasz ich jak rękawiczki po czym stwierdzasz że jest nie tak i chcesz wrócić do poprzedniego <bezradny></span> normalnie weź siądź spokojnie i zastanów się czego chcesz a nie żongluj tak nimi ... :roll:

ja wróciłam niedawno ze spacerku na skałkach byliśmy:D akurat w przerwie między jednym deszczem a drugim tak że udało się nam:D
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#111 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:12

Pachulka, powiem ci że ja nie uważam iż zmieniam ich jak rękawiczki :) to że z jakimś pogadam to nie znaczy że od razu z nim jestem ... jak bym zmieniała ich co chwile to bym już po Danielu z 5 innych miała a jak narazie to mam jednego ... momentami nie wiem czego chce to fakt bo już się pogubiłam w tym wszystkim ...

#112 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:15

Czasem jak czytam o tych związkach i 'nie związkach' to czuję się jak odszczepieniec <swistak1></span>

#113 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:16

krowka17, chodzi mi o tych dwóch właśnie....
kurcze po prostu czasami mi się wydaje że po prostu najlepiej chciałabyś żeby zmiksować ich cechy w 1 osobie i by było najlepiej... Czasami nie nadążam za Tobą.... tylko z tego co widzę sama już się w tym gubisz i nie wiesz co robić... naprawdę czasami lepiej na spokojnie się zastanowić... a sama powiedz z jednej strony będąc z P. myślisz o D. będąc z D. myślisz o P. i o tym jak D. Cię potraktował i to jest błędne koło....
nie zrozum mnie źle tylko przemyśl to wszystko bo możesz się sama w tym tak poplątać że w ogóle nie będziesz już w stanie dotrzeć o co come on <przytul></span>
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#114 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:18

momentami nie wiem czego chce

oj chyba nie momentami, tylko przeważnie ;-)

już się pogubiłam w tym wszystkim ...

może warto usiąś i pomyśleć nad tym zamiast szukać szczescia na siłe?

a co do zrywania przez sms-a to sorry, ale ja nie szanuje ludzi postępujących w ten sposób ... ciekawe jak oni by sie czuli gdyby to ich zostawiono i poinformowano sms-em ... albo telefonicznie ... trzeba mieć na tyle odwagi żeby popatrzeć drugiej osobie w oczy ...i nie rozumiem tłumaczenia że to może być trudne ... do jasnej ciasnej, całe życie jest trudne ... i co z tego powodu bedziemyżyć przez smsy albo przez telefon? raczej nie bardzo ...

co do bycia/ nie bycia w związkach ... ja tam uważam że nie ma sie co na siłe pakować w coś po to tylko żeby nie być samemu ... bycie singlem: 1. jest "trendy" ( :roll: ) 2. nie jest wcale takie straszne 3. czasem jest lepsze niż tkwienie w nic nie dającym związku

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#115 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:23

nie(d)oceniona, popieram te Twoje 3 punkty, wlasciwie 2 ostatnie i temu ja nie jestem w zwiazku, bo bycie z kims dla bycia jest dla mnie zalosne. a slyszalam, ze zeby byc z kims trzeba najpierw pokochac swoja samotnosc!

#116 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:26

nareszcie dopchałam się do kompa i teraz mam czas dla bs a nie w doskoku podczytywać :P

Właśnie przed chwilą spaliłam ostatniego papierosa jakiego posiadałam :P Nie ma kasy, nie ma fajek! :P
Szczęście mogę legalnie podbierać rodzicom... :P

oj rzucanie będzie masakrą ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#117 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:28

cerrata, aaaa ja już trzeci dzień ani jednego dymka,rzucam palenie i puki co dobrze mi idzie :-) nowe ceny fajek mnie zabijaja :roll:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#118 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:30

nareszcie dopchałam się do kompa

i ja tez ..... ;-)

fajnie miec wolny dzien :-)

poleniuchowalam do woli :mrgreen:

a tak wogole to witam <hello></span>

#119 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:33

Pachulka, bedac z d. nie myslalam o p!! :/

#120 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 18:33

tanika_aha, ja się przygotowuję psychicznie, no i też mniej palę... paczkę dziennie paliłam przecież. Tak mniej więcej
i teraz jest mi ciężko palić np 7 dziennie
ale bedzie dobrze
Tylko tak się boję, że JESZCZE BARDZIEJ przytyję... :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych