Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#101 lala874

lala874
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 07:57

Niestety związek Pawła z Majką chyba nie dojdzie do skutku, bo ma się w przyszłości okazać, że Paweł jest gejem ;/ totalne przekombinowanie przez scenarzystów... motyw tolerancji już jest oklepany... <bezradny></span>

#102 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 08:01

Niestety związek Pawła z Majką chyba nie dojdzie do skutku, bo ma się w przyszłości okazać, że Paweł jest gejem ;/

Też o tym gdzieś czytałam i normalnie nie wierzę co oni wymyślają. Jak można z heteryka, który uwielbia kobiety i wiele z nich miał zrobić geja? Dżizzz...co najwyżej biseksualistę, ale to też trochę surrealistyczne mi się wydaje w tym serialu. No po prostu niezła komedia się z tego robi :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#103 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 08:39

Paweł jest gejem

wiekszej głupoty to ja nie słyszałam <umieraam></span> ja rozumiem serial itp ale troche realizmu potrzeba
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#104 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 09:28

Paweł jest gejem ;/

dżizas.. mam nadzieje ze nie masz racji... :shock:

a mi szkoda ze nie jest a muszka od poczatku im kibicowałam i wolałabym zeby był z nia a nie z majka :-P

#105 annaka

annaka
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 11:39

ON w koncu bedzie z Kuba :lol:
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.

#106 zo$ka

zo$ka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 11:46

ON w koncu bedzie z Kuba :lol:

Mam nadzieje ze tak sie nie stanie...to juz bedzie glupota.

Serial serialem ale tak jak calineczka napisala

troche realizmu potrzeba

#107 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 16:42

no nie paweł gejem , to jedna z ostanich postaci tego serialu , która mogła by byc gejem <bezradny></span>
ja ostanio sie zastanawiłam nad czarnymi charakterami tego serialu i okazuje sie ze wiekszosc staj sie dobrymi ludzmi , czy takimi , którzy wzbudzaja sympatie < hanka, jaroszy, sandra, norbert, ta lekaarka , która grała gawryluk,>, kilka pozostaje złymi ale czesto szybko znikaja :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#108 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 19:53

no nie paweł gejem

jak to? :shock: byl jakis taki watek?
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#109 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 19:55

byl jakis taki watek?

odnosze sie do tego co dziewczyny wczesniej pisały. ;-)
a tak sie ostanio zastanawiłam ze moze hanka sie dowie ze Marek ja zdradza i wyprowadzi sie do domu , który odziedziczy po jaroszym , no chyba ze on jednak zyje , moze mu tozsamosc zmienili ;-)

#110 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 22:49

magdaaaaa, no właśnie czytałam, że Jaroszemu zmienili tożsamość, czyli wcale nie umarł. Normalnie się zaczyna dziać jak w Modzie na Sukces, ludzie zmartwychwstają, zmieniają orientację, niedługo pewnie wprowadzą jakiś kazirodczy wątek typu "okazało się, że to moja siostra" :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#111 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 23:53

W przyszlym tygodniu

Poniedzialek
Grażyna bez zapowiedzi odwiedza Grabinę. W domu zastaje tylko Barbarę i Marka. Lucjan i Kisiel, w tajemnicy przed żonami, wspólnie opiekują się krową. Agata zaczyna treningi karate, zaprzyjaźnia się z Arturem. Podczas obiadu u Rogowskich Paweł informuje rodzinę o decyzji porzucenia studiów. Marta przyłapuje Budzyńskiego na kłamstwie. Kobieta przekonuje Małgosię, żeby zgodziła się wyjechać do Francji. Grażyna nie zgadza się na zakończenie romansu. Grozi Markowi, że popełni samobójstwo

Wtorek
Tomek i Kuba zmuszają Darka, aby podpisał oświadczenie, że Sandra spłaciła dług. Dziewczyna boi się zemsty bandyty. Przypadkiem znajduje pistolet, który kupiła kiedyś Małgosia. Budzyński przekonuje Martę, że dziewczyna, z którą widziała go w restauracji, jest klientką. Łukasz jest załamany, bo nie może spotykać się z Gabi. Barbara przypadkiem odbiera telefon od Kisiela. Odkrywa, że obaj z Lucjanem mają przed nią tajemnicę. Marek wysyła do Grażyny e-mail kończący romans. Kobieta decyduje się upozorować próbę samobójstwo.

#112 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 00:33

Marek wysyła do Grażyny e-mail kończący romans. Kobieta decyduje się upozorować próbę samobójstwo.

To się wplątał.
Szkoda mi tylko Hanki!
Dołączona grafika

#113 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 18:12

Marta przyłapuje Budzyńskiego na kłamstwie

Budzyński przekonuje Martę, że dziewczyna, z którą widziała go w restauracji, jest klientką

no jak ona w to uwierzy to uznam ze ma rozum małolaty , widziłam na zajwkach z nastepnego odcinka ze zobaczy go z jakąs laska .

Normalnie się zaczyna dziać jak w Modzie na Sukces, ludzie zmartwychwstają, zmieniają orientację, niedługo pewnie wprowadzą jakiś kazirodczy wątek typu "okazało się, że to moja siostra"

no tak zaczynaja troche przesadzac , juz bym wolała aby wymyslali ludziom jakies choroby , to przynajmniej odbiorców by moze skloniło do refleksji nad swoim zdrowiem , a takie sceny jak z Jaroszym to pokazuja ze u nas jakis dziki zachód jest :mrgreen: :lol:

#114 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 18:57

Grażyna ma ukraść pieczątki od Rogowskiego.. a samobójstwo popełni łykając tabletki z nadzieją, że jej mąż zdązy ją uratować ale dalej nie napisali czy przeżyje :-) ale przeżyje napewno :-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#115 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 23:03

ale dalej nie napisali czy przeżyje :-) ale przeżyje napewno :-)

Z pewnością przeżyje, bo zdrada musi wyjść na jaw, żeby coś w serialu się działo :-P
Dołączona grafika

#116 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 09:31

pewnością przeżyje, bo zdrada musi wyjść na jaw, żeby coś w serialu się działo

no jakby nie przezyła to tez mogłoby wyjsc bo zaczeto by sie zastanawiac jaki jest powód samobójstwa. ;-)

widziałam na reklamie ze Barbara zauwazy u Grazyny naszyjnik taki sam jak u hanki . ;-)

#117 annaka

annaka
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 11:40

Faktycznie z tym Jaroszym to nie jest pewne co do jego smierci,skoro Kisiel widywal go jako ducha,wiec po co by dawali taki wogole watek :?: i do myslenia..
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.

#118 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 12:47

co do jaroszego to on zyje poprostu zostanie swiadkiem koronnym i dlatego jego smierc zostala upozorowana wyjedzie za granice gdzie przejdzie operacje serca bedzie chcial sie spotkac z hanka lecz narazie to bedzie nimozliwe bo moze to zagrozic ze hanka bedzie miala przez to klopoty
Dołączona grafika

#119 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 14:18

Co mi się wydaje, że kiedyś w przyszłości Hanka będzie z Jaroszym, a Marek z Grażyną ;-)
Dołączona grafika

#120 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 14:34

Eeee tam, raczej Hanka z Grażyną, a Marek z Jaroszym :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika