M jak Miłość
Napisano 16 grudnia 2009 - 07:57
Napisano 16 grudnia 2009 - 08:01
Też o tym gdzieś czytałam i normalnie nie wierzę co oni wymyślają. Jak można z heteryka, który uwielbia kobiety i wiele z nich miał zrobić geja? Dżizzz...co najwyżej biseksualistę, ale to też trochę surrealistyczne mi się wydaje w tym serialu. No po prostu niezła komedia się z tego robiNiestety związek Pawła z Majką chyba nie dojdzie do skutku, bo ma się w przyszłości okazać, że Paweł jest gejem
Napisano 16 grudnia 2009 - 09:28
dżizas.. mam nadzieje ze nie masz racji...Paweł jest gejem
a mi szkoda ze nie jest a muszka od poczatku im kibicowałam i wolałabym zeby był z nia a nie z majka
Napisano 16 grudnia 2009 - 11:39
Napisano 16 grudnia 2009 - 11:46
ON w koncu bedzie z Kuba
Mam nadzieje ze tak sie nie stanie...to juz bedzie glupota.
Serial serialem ale tak jak calineczka napisala
troche realizmu potrzeba
Napisano 16 grudnia 2009 - 16:42
ja ostanio sie zastanawiłam nad czarnymi charakterami tego serialu i okazuje sie ze wiekszosc staj sie dobrymi ludzmi , czy takimi , którzy wzbudzaja sympatie < hanka, jaroszy, sandra, norbert, ta lekaarka , która grała gawryluk,>, kilka pozostaje złymi ale czesto szybko znikaja
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 grudnia 2009 - 19:53
jak to?no nie paweł gejem
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 16 grudnia 2009 - 19:55
odnosze sie do tego co dziewczyny wczesniej pisały.byl jakis taki watek?
a tak sie ostanio zastanawiłam ze moze hanka sie dowie ze Marek ja zdradza i wyprowadzi sie do domu , który odziedziczy po jaroszym , no chyba ze on jednak zyje , moze mu tozsamosc zmienili
Napisano 16 grudnia 2009 - 22:49
Napisano 16 grudnia 2009 - 23:53
Poniedzialek
Grażyna bez zapowiedzi odwiedza Grabinę. W domu zastaje tylko Barbarę i Marka. Lucjan i Kisiel, w tajemnicy przed żonami, wspólnie opiekują się krową. Agata zaczyna treningi karate, zaprzyjaźnia się z Arturem. Podczas obiadu u Rogowskich Paweł informuje rodzinę o decyzji porzucenia studiów. Marta przyłapuje Budzyńskiego na kłamstwie. Kobieta przekonuje Małgosię, żeby zgodziła się wyjechać do Francji. Grażyna nie zgadza się na zakończenie romansu. Grozi Markowi, że popełni samobójstwo
Wtorek
Tomek i Kuba zmuszają Darka, aby podpisał oświadczenie, że Sandra spłaciła dług. Dziewczyna boi się zemsty bandyty. Przypadkiem znajduje pistolet, który kupiła kiedyś Małgosia. Budzyński przekonuje Martę, że dziewczyna, z którą widziała go w restauracji, jest klientką. Łukasz jest załamany, bo nie może spotykać się z Gabi. Barbara przypadkiem odbiera telefon od Kisiela. Odkrywa, że obaj z Lucjanem mają przed nią tajemnicę. Marek wysyła do Grażyny e-mail kończący romans. Kobieta decyduje się upozorować próbę samobójstwo.
Napisano 17 grudnia 2009 - 18:12
Marta przyłapuje Budzyńskiego na kłamstwie
no jak ona w to uwierzy to uznam ze ma rozum małolaty , widziłam na zajwkach z nastepnego odcinka ze zobaczy go z jakąs laska .Budzyński przekonuje Martę, że dziewczyna, z którą widziała go w restauracji, jest klientką
no tak zaczynaja troche przesadzac , juz bym wolała aby wymyslali ludziom jakies choroby , to przynajmniej odbiorców by moze skloniło do refleksji nad swoim zdrowiem , a takie sceny jak z Jaroszym to pokazuja ze u nas jakis dziki zachód jestNormalnie się zaczyna dziać jak w Modzie na Sukces, ludzie zmartwychwstają, zmieniają orientację, niedługo pewnie wprowadzą jakiś kazirodczy wątek typu "okazało się, że to moja siostra"
Napisano 17 grudnia 2009 - 18:57

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."
Napisano 18 grudnia 2009 - 09:31
no jakby nie przezyła to tez mogłoby wyjsc bo zaczeto by sie zastanawiac jaki jest powód samobójstwa.pewnością przeżyje, bo zdrada musi wyjść na jaw, żeby coś w serialu się działo
widziałam na reklamie ze Barbara zauwazy u Grazyny naszyjnik taki sam jak u hanki .
Napisano 18 grudnia 2009 - 11:40
Napisano 18 grudnia 2009 - 12:47