Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#81 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 16:54

nie ogldałam od poczatku wczorajszego odcinka i zastanawiam sie gdzie Marta spotkała tego chłopka co go podwoziła.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#82 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 17:53

nie ogldałam od poczatku wczorajszego odcinka i zastanawiam sie gdzie Marta spotkała tego chłopka co go podwoziła.

jechała do Gródka i zatrzymał ja na stopa :-)

a Marysia urodziła w domu :shock:

#83 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 18:04

Marysia urodziła w domu

widziałam juz to :-) kurde jak na kobiete po porodzie to niezle wygladała : pełen makijaz , zero potu , zmeczenia na twarzy ;-)

#84 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 18:15

pełen makijaz , zero potu , zmeczenia na twarzy ;-)

<umieraam></span>
w końcu robiła to nie pierwszy raz :-P

ale akcja z Martą mnie rozwaliła-sędzina a dała sie okraść :lol:

#85 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 18:24

ale akcja z Martą mnie rozwaliła-sędzina a dała sie okraść

ja nie wpadłam na to ze ten chłopka mógł to zrobic raczej pomysłam ze to na zakupach ktos jej ukradł bo mówiła ze tyle sklepów zwiedziła.
a ta natalka to tez niezła jest z tym chodzeniem za ksiedzem , nawet z chóru sie wykreciła, a ten ksiadz to taki nieboraczek.

#86 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 18:28

ten ksiadz to taki nieboraczek.

zauważyłam dziś jak ogladałam powtórkę że się jąka :-)

#87 annaka

annaka
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 18:46

moze tez sie zakochal?hahah
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.

#88 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 19:01

zauważyłam dziś jak ogladałam powtórkę że się jąka

no własnie wczesniej tego nie zauwazyłam.

moze tez sie zakochal

no ja własnie widze ze to go strasznie peszy i chciałby uniknac konfrontacji z nia. Swaoja droga ona chodzi trzy razy w tyg do spowiedzi chyba spowiada sie ze swych uczuc do ksiedza bo i z czego innego ;P

#89 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 11:47

po porodzie to niezle wygladała : pełen makijaz , zero potu , zmeczenia na twarzy ;-)

tez mnie to właśnie zdziwilo :)
Ja juz dosyc dawno nie ogladalam M jak Milosc, a ciekawi mnie jak tam zwiazek : Marek - Hanka.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#90 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 20:48

dzis odcinek o którym pisał młoda czyli próba samobójcza Kuby .
no i w koncu Marta sie przekona jakie ziólko ten prawniczek :D , mam nadzieje ze w końcu doceni jaki fajny jest Szymon ;D :-)

#91 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 11 listopada 2009 - 15:49

oglądam z przypadku raz na jakis czas i zaskakuje mnie trochę wątek Hanka-Jaroszy,nie wiem wogóle o co biega <bezradny></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#92 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 18:23

zaskakuje mnie trochę wątek Hanka-Jaroszy,nie wiem wogóle o co biega

oni sa tylko zanjomymi, ale on jej połowe swoich własnosci zapisał w testamencie. i on jedyny oprócz jej tescia wie o jej problemach alkoholowych. Ale faktycznie ten atek jest dziwny i troche drazni mnie. I pewnie bedzie miła za jakis czas do niego pretensje ze wiedział o romansie jej meża a nic nie powiedział.

#93 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 listopada 2009 - 20:14

magdaaaaa, dzięki,trochę mnie naprowadziłaś;*

a swoją drogą to mogli by wdać się w jakis romans :-D
ten cały Mareczek jest beznadziejny :roll:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#94 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 16:38

uwaga! poniżej pisze co będzie w najbliższych odcinkach! kto nie chce wiedzieć niech nie czyta :-P

"We wtorek, 24 listopada, zobaczymy jubileuszowy, 700. odcinek "M jak miłość". Czy siódemka zapewni serialowym bohaterom szczęście? W odcinku pojawią się trzy miłosne wątki - i miłosne rozterki.

Na początek: flirt. Po rozstaniu z Olgą, Kuba znów jest "do wzięcia". Apetyczny kąsek, na który Marzena wciąż ma ochotę. Czy tym razem zdobędzie to - a raczej "tego" - którego pragnie? W odcinku numer 700, Marzena odwiedzi przyjaciela z prezentem: torebką pełną czereśni. I namówi na kolejny, wspólny wyjazd za miasto.

A w Grabinie - romans. Marek już nie dzieli z żoną radości i trosk. Gdy Hanka wyznaje mu miłość, jego myśli krążą wokół Grażyny… Mostowiakowie żyją obok siebie - ale nie ze sobą. I żaden prezent, żadna błyskotka od jubilera nie jest w stanie tego zmienić. Ani naszyjnik… ani obrączka, którą Marek wciąż nosi na palcu. Hanka czuje się samotna… Za to jej mąż na brak towarzystwa nie narzeka. Wręcz przeciwnie - Grażyna dba o to, by za rodziną nie tęsknił…

A w finale: serce na temblaku. Gdy Szymon zamyka oczy, wciąż widzi twarz Marty. Ale gdy je otwiera, musi zmierzyć się z samotnością. Bo Wojciechowska serce oddała innemu."

źródło:www.onet.pl/seriale

kurczę ta cała Marta to mnie wkurza po co bierze się za tego lowelasa adwokata?

śmieszne ostatnio było to jak Policja przyszła po Henia :lol:

#95 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 16:45

uwaga! poniżej pisze co będzie w najbliższych odcinkach! kto nie chce wiedzieć niech nie czyta

dobrze ze uprzedzasz , ale ja czest czytam co bedzie dalej :D
z innej strony jesli chodzi o to co bedzie w odcinkach to małgosia urodzi zdrowego synka i beda jakies komplikacje.

kurczę ta cała Marta to mnie wkurza po co bierze się za tego lowelasa adwokata?

no dokładnie , w końcu mu ulegnie i pozna jego matke , która nie polubi jej . Mam nadzieje ze z czasem zmadrzeje i zauwazy jaki skarb ma kilka drzwi dalej,

[ Dodano: 2009-11-30, 15:53 ]
dzis w odcinku bedzie o wynikach badań Pawła zduńskiego i smierci jaroszego. No i wróci madzia :-) ciekawe czy mercedesem <umieraam></span>

#96 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 12:58

We wczorajszym odcinku było jak Marek wrocil z rzekomego wyjazdu sluzbowego znad morza do Grabiny. Hanki nie było bo była odwiedzic Jaroszego w szpitalu. I stara Mostowiakowa odkryła w kieszeni Marka karteczke , ktora napisala do niego Grazyna i jej puderniczke i podejrzewa go o zdrade. Oczywiscie o pomoc poprosila nikogo innego tylko Tomka :-) Było jeszcze o Marcie o o tym jej watku miłosnym z adwokatem. Rozbroil mnie watek jak matka tego adwokata poprosila ja o spotkanie i radzila jej jak ma uwiesc jej syna <umieraam></span> dobre to bylo a ona taaakie oczy robila :shock:

201407101662.png

#97 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 13:52

A ja mam nadzieje że Paweł się zejdzie jeszcze z Madzią- jakos od początku z tych wszystkich jego lasek mam wrażenie że ona do niego najbardziej pasuje :-)

a wątek z wirusem hiv-mam wrażenie że jak Paweł zrobi sobie dokładniejsze badania to się okaże że to pomyłka :-D

jeśli chodzi o Marte i jej romans z adwokatem- niedługo ja puści w kanal a ona taka zakochana nie zauważy tego :roll:

ciekawe czy wyjdzie w końcu na jaw romansik Mareczka :lol:

#98 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 14:09

eśli chodzi o Marte i jej romans z adwokatem- niedługo ja puści w kanal a ona taka zakochana nie zauważy tego :roll:

Dziwi mnie to, że gdy zobaczyła laskę u tego adwokaciny to mu za chwilkę wybaczyła :shock:
Ja to kopnęłabym go już w <dupaaa></span>

ciekawe czy wyjdzie w końcu na jaw romansik Mareczka :lol:

Z pewnością!
Dołączona grafika

#99 annaka

annaka
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 15:38

Ja tam wole Majke przy boku Pawla,ale tez nie sadze,ze Magda wrocila tylko na jeden odcinek :-? wiec moze sie cos dziac w tym temacie.Co do Marka to mnie wkurza juz od dlugiego czasu i oczywiscie,ze powinien wyjsc romans na jaw,nawet widzalam gdzies scenke gdzie Tomek szarpie sie cos z Mareczkiem wiec tez moze byc goraco :mrgreen: Marta... ah lepiej nie bede sie wypowiadac bo gdyby nie ten Heniu to by dzieci z glodu umarly ;-)
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.

#100 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 16:35

jeśli chodzi o Marte i jej romans z adwokatem- niedługo ja puści w kanal a ona taka zakochana nie zauważy tego

tez mi sie tak wydaje , widac ze zakochała sie jak nastolatka.

Dziwi mnie to, że gdy zobaczyła laskę u tego adwokaciny to mu za chwilkę wybaczyła

to tez mnie dziwi bo tl dorosła kobieta poprzeisciach to powinna jakos miec głowe na karku.
co do pawła , majki i madzi to ja bym chciła by był z majka , choc zawsze kibicowłam madzi i mysłam ze kiedy sie zejda , ale ten watek stał sie nudny bo ona juz tyle razy di niego wracał i odchodził :roll: no ale z tej maki moze bedzie chleb , bo jaks plotke czytłam ze aktorka grajaca majke moze zrezygnuje.

[ Dodano: 2009-12-02, 17:18 ]
No i paweł nie bedzie miał Hiv. :-)