Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#241 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 marca 2013 - 15:14

a widzialyscie jak ostatnio Marta wyglada ??? ciuchy jak od babci i to takiej bez gustu , fryzura jakby tydzien spala i zapomniala sie uczesac :roll:
w tym tygodniu ma sie dowiedziec , ze Andrzej ma syna.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#242 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 16 marca 2013 - 15:34

a widzialyscie jak ostatnio Marta wyglada ??? ciuchy jak od babci i to takiej bez gustu , fryzura jakby tydzien spala i zapomniala sie uczesac :roll:

Faktycznie,ostatnio trochę zaniedbała się. A może to jej nowy styl? <hmm></span> <umieraam></span>

w tym tygodniu ma sie dowiedziec , ze Andrzej ma syna.

Z tego co czytałam na stronie serialu, mają mieć z tego powodu bardzo poważny kryzys w związku.

[ Dodano: 2013-03-19, 00:20 ]
Okazało się, że to jednak nie ojciec Madzi pobił Michała. Jego żona przeprosiła za to dziewczynę.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#243 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 kwietnia 2013 - 16:00

Okazało się, że to jednak nie ojciec Madzi pobił Michała

a ja bylam pewna, ze to on.

te anke to popierdzieliło, ma luzny zwiazek z Markiem i mysli, ze on da sie w dziecko wrobic <bezradny></span>

mam nadzieje, ze Arturowi nie wkreca romansu :roll:

#244 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 03 kwietnia 2013 - 10:28

te anke to popierdzieliło, ma luzny zwiazek z Markiem i mysli, ze on da sie w dziecko wrobic <bezradny></span>

Wnerwia mnie ta cała Anka. Ona już od dawna ostrzy sobie na niego zęby.

Ewa śliczną miała fryzurę.

Janina chce zabrać Mostowiakom Grabinę. Jestem ciekawa jak ten wątek potoczy się.

Gdzie jest Kuba ???

mam nadzieje, ze Arturowi nie wkreca romansu

Jeżeli Łebkowska pisze nadal scenariusz do tego serialu, to wszystko możliwe, że tak będzie. Marysia za granicą, Artur często w Polsce. Piękna pani prawnik zajmuje się jego problemami związanymi z pracą. Na razie jest grunt zawodowy, ale już zaczyna się grunt prywatny, bo Teresa poprosiła Artura o pomoc przy kupnie auta. Może to jeszcze nic nie znaczy, ale żeby tylko na tym się skończyło.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#245 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 kwietnia 2013 - 15:53

Jeżeli Łebkowska pisze nadal scenariusz do tego serialu, to wszystko możliwe

slyszałąm , ze Bukowski tam cos działa ;-)

Ewa śliczną miała fryzurę.

zeszła po schodach i miała kolczyki , a potem ze zakladała przed lustrem <umieraam></span>

Gdzie jest Kuba

on chyba niby siedzi u swojej eks. <hmm></span>

#246 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 04 kwietnia 2013 - 11:06

Przeczytałam na stronie serialu, że między Arturem i Teresą dojdzie do pocałunku i że pani prawnik będzie próbowała go uwieść. Nie będzie jej przeszkadzało to, że ten ma obrączkę na palcu i to że bez przerwy mówi o swojej żonie.

Michał Łagoda ponoć żałuje, że przed laty pozwolił odejść Małgosi.

To Kuba wyjechał do Niemiec, żeby pomóc Oldze ??? Ciekawe, czy w ogóle jeszcze wróci do serialu???

[ Dodano: 2013-04-04, 16:32 ]
[quote name="magdaaaaa"slyszałąm , ze Bukowski tam cos działa[/quote]

Marek Bukowski jest jednym z reżyserów.

#247 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 kwietnia 2013 - 20:08

Nie będzie jej przeszkadzało to, że ten ma obrączkę na palcu i to że bez przerwy mówi o swojej żonie.

ona taka jest <bezradny></span>

To Kuba wyjechał do Niemiec, żeby pomóc Oldze Ciekawe, czy w ogóle jeszcze wróci do serialu???

bylo cos ze niby miala problemy i on do niej pojechal, ale moze wlasnie dlatego, zeby nie grac w serialu

#248 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 16 kwietnia 2013 - 13:29

Jeju, jak mnie drażni wątek z Agnieszką. Już myślałam, że jej nie będzie, a tu ją pokazują. Tomek głupi za nią i nie dziwię się, że Gośka jest o to zła.

W końcu Marek wybrał i cieszę się, że Ewę. Jednak coś czuję, że Anna będzie próbowała mieszać.

No a dzisiaj okaże się, że Iza od Pawełka jest mężatką. Oj, będzie się działo, haha.

#249 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 16 kwietnia 2013 - 15:37

Wczoraj wyjątkowo oglądałam M jak Miłość zupełnie przypadkiem ;-)

Już myślałam, że jej nie będzie, a tu ją pokazują. Tomek głupi za nią i nie dziwię się, że Gośka jest o to zła.

Ja też już miałam nadzieje, że da im w końcu spokój a ta miesza i miesza. Też nie dziwię się Gośce.

Wątek z Anną już mnie też irytuje a zresztą sam Mareczek mnie denerwuje. Jak nie jedna laska, to druga - don juan się zrobił :roll:

#250 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 kwietnia 2013 - 16:01

widze, ż małgosię pchaja w ramiona pierwszego mężą :roll: moze pojedzie z nim za granice i znknie z serialu <hmm></span>

#251 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 16:38

wyjechać chyba wyjedzie- kiedyś mi się gdzieś obiło o uszy
ciekawe co wymyśli Anka z rozpaczy po rozstaniu z Markiem <hmm></span> ogólnie ten wątek ich razem to trochę taki naciągany-niewiadomo skąd układ w łóżku a teraz nagle Marek się zakochał w tej drugiej :roll:

#252 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 20:54

ogólnie ten wątek ich razem to trochę taki naciągany

wlasne byl dystans a tu nagle łóżko <bezradny></span>

#253 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 27 maja 2013 - 20:45

Wow, ale Marek ma branie. <umieraam></span>
Ciekawe na którą w końcu zdecyduje się. ;-)
Według mnie Marta zestarzała się albo mi się wydaje. :lol:

No i jutro ostatni odcinek przed wakacjami.

#254 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 maja 2013 - 21:03

No i jutro ostatni odcinek przed wakacjami.

dokladnie przeginaja <ciah></span>

do kolezanki z dzieciństa czuje chemie a anka to tylko sex.Marta fakt ma swoje lata , i jeszcze tak sie ubiera jak stara baba <bezradny></span>

#255 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 28 maja 2013 - 08:14

Wow, ale Marek ma branie.

Noo, zastanawiam się tylko jakim cudem :lol: Ta Anka to już wybitnie na niego leci, aż żal oglądać :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#256 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 29 maja 2013 - 08:52

dokladnie przeginaja

Były lata, że koniec sezonu był w połowie czerwca, a teraz coraz szybciej kończą. <bezradny></span>

Noo, zastanawiam się tylko jakim
cudem

Co nie ??? :-P

W co ta Gośka się wpakowała. :roll: Ma mega długi i ciekawe jak je spłaci? A w ogóle, to ona ma romans z byłym mężem ??? :shock:
Artur taki przykładny mąż, pewnie niebawem ulegnie pani prawnik.
Zastanawia mnie czy Andrzej wybrnie obronną ręką z tego w co się uwikłał.
Łukaszowi w końcu otworzyły się oczy i zakończył związek z Zuzą. Tylko jak on o tym się dowiedział ???
Może w końcu Paweł ułoży sobie życie, bo szczerze pisząc, to jego wątek od dawna mnie nudzi. On i te jego ciągłe romanse...
Sylwia odeszła z serialu ???
No i od września będzie się działo... :lol:

#257 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 29 maja 2013 - 09:53

Może w końcu Paweł ułoży sobie życie, bo szczerze pisząc, to jego wątek od dawna mnie nudzi. On i te jego ciągłe romanse...

Noo też już mnie to nudzi, a nawet drażni. Co chwile jakaś nowa babka i wielkie romanse <bezradny></span>

W co ta Gośka się wpakowała

A nawet nie wiem jakim cudem to wszystko się stało. Na co ona brała tą chwilówkę ?

No i od września będzie się działo...

Noo, będzie na co popatrzeć. Marta strzelająca w obronie swojego Andrzejka :lol:

er3mjw4zst9mivdb.png

#258 kombi

kombi
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 13:18

A widziałyście ostatni przed wakacjami odcinek? Ja nie mogę się doczekać jesieni, bo w zwiastunie było tyle ciekawych rzeczy. Anka będzie w ciąży z Markiem!

#259 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 09:49

Po przerwie wakacyjnej córkę Marty, Anię, będzie grała nowa dziewczynka.

#260 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 10 lipca 2013 - 19:57

będzie grała nowa dziewczynka.

zupełnie niepodobna do tej, która jest teraz. Nawet nie będzie chociaż trochę podobna, rude włosy, piegi. Szkoda, że nie znaleźli podobnej :-P :-P

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>