Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#201 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 października 2012 - 16:03

dzis czytałam, ze odejście Marysi to juz fakt , odejśc ma tez Joanna koroniewska .
Teraz ten serial to chyba sie bedzie opierał na watkach pobocznych , skoro dzieci Mostowiaków prawie nie bedzie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#202 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 października 2012 - 16:05

Słyszałam, że w MjM ma wystąpić Mamed Khalidov :P Ktoś wie w którym odcinku ma się pojawić ? :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#203 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 października 2012 - 16:09

według neta 942 ;-) ma to byc 5 listopada.

#204 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 października 2012 - 19:35

Mamed Khalidov

kto? :lol:

skoro dzieci Mostowiaków prawie nie bedzie.

Aż mnie skłoniłaś do refleksji nad tym jakże fascynującym serialem :P . Pamiętam jak go z babcią oglądałam, ale nie przypomnę sobie wszystkich "dzieci mostowiaków"... kuszewski chyba, ostałowska (?) koroniewska, marysia-jak-jej-tam i chyba ktoś jeszcze był <hmm></span> . p.s. serial jak nic nadaje się do tematu co pamiętam (albo raczej kiepsko pamiętam) z dziecięcych lat <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#205 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 października 2012 - 19:56

kto? :lol:

Pięściarz (?) czy jak to się mówi :P Walczy w MMA :D Uwielbiam go :mrgreen:

http://cdn12.se.smcl...standardowy.bmp

"dzieci mostowiaków"... kuszewski chyba, ostałowska (?) koroniewska, marysia-jak-jej-tam i chyba ktoś jeszcze był <hmm></span>

Eeee. a elita? Mroczki, Cichopki? :lol: :lol: :lol: :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#206 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 października 2012 - 20:01

Eeee. a elita? Mroczki, Cichopki? :lol: :lol: :lol: :lol:

to wnuki mostowiaków :P nawet ja to wiem, a nie oglądam :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#207 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 października 2012 - 20:04

to wnuki mostowiaków :P nawet ja to wiem, a nie oglądam :P

Źle przeczytałam <lol></span>
Myślałam, że Cenionkia główne gwiazdy serialu wymienia :P

W takim razie to chyba wszystkie dzieciaki :mrgreen:

#208 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 23 października 2012 - 20:22

marysia-jak-jej-tam i chyba ktoś jeszcze był <hmm></span>

Pieńkowska :mrgreen: Wymieniłaś wszystkie dzieci Mostowiaków. Koroniewska ma odejść, a być może ktoś ją zastąpi :?: Sama jestem ciekawa co z nią zrobią... <hmm></span> Chyba nie uśmiercą bo byłoby to bez sensu.

#209 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 października 2012 - 09:03

Słyszałam, że w MjM ma wystąpić Mamed Khalidov :P Ktoś wie w którym odcinku ma się pojawić ? :D

z tego co wiem to Kinga będzie z nim przeprowadzac wywiad <hmm></span>

#210 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 października 2012 - 18:24

Sama jestem ciekawa co z nią zrobią... <hmm></span> Chyba nie uśmiercą bo byłoby to bez sensu.

sporo by tej smierci było ;-) moze jeszcze marek z kolezanka z dziecinstwa wyjedzie za granice i tylko wnuki zostana ;-)

#211 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 24 października 2012 - 20:11

sporo by tej smierci było ;-) moze jeszcze marek z kolezanka z dziecinstwa wyjedzie za granice i tylko wnuki zostana ;-)

Wyszłoby na to, że to jakaś epidemia na umieranie :-P Jeśli Marek wyjechałby z koleżanką Ewą to jeszcze Martę z Andrzejem trzeba wysłać w ciepłe kraje i zostanie ekipa wnucząt na planie :mrgreen:

#212 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 października 2012 - 17:12

i wtedy bedzie m jak milosc junior <umieraam></span>

[ Dodano: 2012-11-07, 19:33 ]
czytałam , ze Koroniewska ma zastąpic inna aktorka , jedna z kanfdydatek jest Osyda < aktorka , która grała w serialu Majka > laska ma 24 lata i nie wiem czy bedzie pasowac do roli , choc podobnie jak "mysza" jest szarowata.

#213 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 19:48

magdaaaaa, ja też o tym czytałam, ale ponoć jednak to nie ona ma zastąpić Koroniewską bo coś tam niby wynikło i nie może zagrać w serialu, ale ile w tym prawdy <hmm></span> Internet to jak dla mnie niezbyt rzetelne źródło informacji <bezradny></span>

#214 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 21:44

Po wielu miesiącach przerwy znów powróciłam do oglądania serialu. ;-) Także trochę wybiłam się z rytmu.
Czemu Irek siedzi w więzieniu? W co się wplątał Andrzej, że ma problemy? Joanna często pojawia się? Ponoć miała zniknąć z serialu.

#215 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 21:48

Czemu Irek siedzi w więzieniu?

on wszedl w jaki interes z automatami do gry i za to został zamkniety .

W co się wplątał Andrzej, że ma problemy?

coreczka marty miala miec operacje i Andrzej pomogł lekarzowi , który mial jakies problemy , a w tym pomógl mu gangster , który teraz chce aby andrzej mu pomogl wyjsc z paki , bo jak nie to wyjdzie na jaw , ze juz wczesniej mieli wspolne interesy , nie zawsze zgodne z prawem.

Joanna często pojawia się? Ponoć miała zniknąć z serialu.

we wczorajszym odcinku była , ale minutek kilka. czytalam, ze jeszcze bdzie w serialu , ale mało scen z mroczkiem . Ten bedzie miał nowa "kolezanke".

#216 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 22:17

we wczorajszym odcinku była ,
ale minutek kilka. czytalam, ze
jeszcze bdzie w serialu , ale mało
scen z mroczkiem . Ten bedzie
miał nowa "kolezanke".

A to widziałam już ten odcinek. Myślałam, że we wcześniejszych odcinkach też się pojawiała. A co z Janem? już nie jest z nim?
Co do Pawła, to z tą "koleżanką " wda się w romans. Magda zastanie ich razem, a ta "koleżaneczka" weźmie ją za pomoc domową. Wyczytałam to na stronie serialu.

EDIT: Dziękuję za streszczenie. :*

#217 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 22:22

A z co z Janem już nie jest?

on jej sie przyznał czy chcial sie odegrac i chcial aby sie rozstała z pawlem , nie ogladalam wtedy dokladnie. wiem że sie wyprowadziła od niego i byla na niego zła.

Myślałam, że we wcześniejszych odcinkach też się pojawiała. A z co z Janem już nie jest?

od czasu rozstania z janem była kilka razy jak była sprawa mieszkania pawla i chyba z raz czy dwa kilka minut.

#218 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 22:32

Aha, nie żal mi jej wcale.

A co z Agnieszką?

Kinga z Mirką pracują w jakiejś redakcji?

#219 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 23:44

on jej sie przyznał czy chcial sie odegrac i chcial aby sie rozstała z pawlem , nie ogladalam wtedy dokladnie. wiem że sie wyprowadziła od niego i byla na niego zła

Na rozprawie rozwodowej w takcie przesłuchania Jana, który raptem zmienił zeznania na niekorzyść Aśki, przyznał, że byli kochankami, znalazł jej prace itd. Wszyscy w szoku, Aśka, Paweł również. Później wrócili do domu i kazał jej się wynosić, a zrobił to dlatego, że ona też w taki sposób go potraktowała zostawiając go dla Pawła. Słodka zemsta. Szczerze powiem, że nie spodziewałam się takiej akcji. Lubie takie niespodziewane momenty w filmie.

Agnieszka zamartwia się o Tomka bo leży w szpitalu po wypadku w akcji.

A Kinga z Mirką fakt pracują razem. Zdaje się, że to dzięki Kindze Mirka znalazła tam posadę i teraz jest na jakimś dobrym stołeczku, a Kinia nie może tego znieść.

W zasadzie nie oglądałam paru ostatnich odcinków, być może już coś się zmieniło.

#220 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 grudnia 2012 - 17:28

Zdaje się, że to dzięki Kindze Mirka znalazła tam posadę i teraz jest na jakimś dobrym stołeczku

pomogla jej w jakims reportarzu i szefowi sie spodobało i zazyczył sobie , aby razem pracowały.