M jak Miłość
Napisano 23 października 2012 - 16:03
Teraz ten serial to chyba sie bedzie opierał na watkach pobocznych , skoro dzieci Mostowiaków prawie nie bedzie.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 października 2012 - 16:05
Napisano 23 października 2012 - 16:09
Napisano 23 października 2012 - 19:35
kto?Mamed Khalidov
Aż mnie skłoniłaś do refleksji nad tym jakże fascynującym serialemskoro dzieci Mostowiaków prawie nie bedzie.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 października 2012 - 19:56
Pięściarz (?) czy jak to się mówikto?
http://cdn12.se.smcl...standardowy.bmp
Eeee. a elita? Mroczki, Cichopki?"dzieci mostowiaków"... kuszewski chyba, ostałowska (?) koroniewska, marysia-jak-jej-tam i chyba ktoś jeszcze był
Napisano 23 października 2012 - 20:01
to wnuki mostowiakówEeee. a elita? Mroczki, Cichopki?
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 23 października 2012 - 20:04
Źle przeczytałamto wnuki mostowiaków
nawet ja to wiem, a nie oglądam
Myślałam, że Cenionkia główne gwiazdy serialu wymienia
W takim razie to chyba wszystkie dzieciaki
Napisano 23 października 2012 - 20:22
Pieńkowskamarysia-jak-jej-tam i chyba ktoś jeszcze był
Napisano 24 października 2012 - 09:03
Słyszałam, że w MjM ma wystąpić Mamed Khalidov
Ktoś wie w którym odcinku ma się pojawić ?
z tego co wiem to Kinga będzie z nim przeprowadzac wywiad
Napisano 24 października 2012 - 18:24
sporo by tej smierci byłoSama jestem ciekawa co z nią zrobią...
Chyba nie uśmiercą bo byłoby to bez sensu.
Napisano 24 października 2012 - 20:11
Wyszłoby na to, że to jakaś epidemia na umieraniesporo by tej smierci było
moze jeszcze marek z kolezanka z dziecinstwa wyjedzie za granice i tylko wnuki zostana
Napisano 26 października 2012 - 17:12
[ Dodano: 2012-11-07, 19:33 ]
czytałam , ze Koroniewska ma zastąpic inna aktorka , jedna z kanfdydatek jest Osyda < aktorka , która grała w serialu Majka > laska ma 24 lata i nie wiem czy bedzie pasowac do roli , choc podobnie jak "mysza" jest szarowata.
Napisano 07 listopada 2012 - 19:48
Napisano 11 grudnia 2012 - 21:44
Czemu Irek siedzi w więzieniu? W co się wplątał Andrzej, że ma problemy? Joanna często pojawia się? Ponoć miała zniknąć z serialu.
Napisano 11 grudnia 2012 - 21:48
on wszedl w jaki interes z automatami do gry i za to został zamkniety .Czemu Irek siedzi w więzieniu?
coreczka marty miala miec operacje i Andrzej pomogł lekarzowi , który mial jakies problemy , a w tym pomógl mu gangster , który teraz chce aby andrzej mu pomogl wyjsc z paki , bo jak nie to wyjdzie na jaw , ze juz wczesniej mieli wspolne interesy , nie zawsze zgodne z prawem.W co się wplątał Andrzej, że ma problemy?
we wczorajszym odcinku była , ale minutek kilka. czytalam, ze jeszcze bdzie w serialu , ale mało scen z mroczkiem . Ten bedzie miał nowa "kolezanke".Joanna często pojawia się? Ponoć miała zniknąć z serialu.
Napisano 11 grudnia 2012 - 22:17
we wczorajszym odcinku była ,
ale minutek kilka. czytalam, ze
jeszcze bdzie w serialu , ale mało
scen z mroczkiem . Ten bedzie
miał nowa "kolezanke".
A to widziałam już ten odcinek. Myślałam, że we wcześniejszych odcinkach też się pojawiała. A co z Janem? już nie jest z nim?
Co do Pawła, to z tą "koleżanką " wda się w romans. Magda zastanie ich razem, a ta "koleżaneczka" weźmie ją za pomoc domową. Wyczytałam to na stronie serialu.
EDIT: Dziękuję za streszczenie.
Napisano 11 grudnia 2012 - 22:22
on jej sie przyznał czy chcial sie odegrac i chcial aby sie rozstała z pawlem , nie ogladalam wtedy dokladnie. wiem że sie wyprowadziła od niego i byla na niego zła.A z co z Janem już nie jest?
od czasu rozstania z janem była kilka razy jak była sprawa mieszkania pawla i chyba z raz czy dwa kilka minut.Myślałam, że we wcześniejszych odcinkach też się pojawiała. A z co z Janem już nie jest?
Napisano 11 grudnia 2012 - 22:32
A co z Agnieszką?
Kinga z Mirką pracują w jakiejś redakcji?
Napisano 11 grudnia 2012 - 23:44
Na rozprawie rozwodowej w takcie przesłuchania Jana, który raptem zmienił zeznania na niekorzyść Aśki, przyznał, że byli kochankami, znalazł jej prace itd. Wszyscy w szoku, Aśka, Paweł również. Później wrócili do domu i kazał jej się wynosić, a zrobił to dlatego, że ona też w taki sposób go potraktowała zostawiając go dla Pawła. Słodka zemsta. Szczerze powiem, że nie spodziewałam się takiej akcji. Lubie takie niespodziewane momenty w filmie.on jej sie przyznał czy chcial sie odegrac i chcial aby sie rozstała z pawlem , nie ogladalam wtedy dokladnie. wiem że sie wyprowadziła od niego i byla na niego zła
Agnieszka zamartwia się o Tomka bo leży w szpitalu po wypadku w akcji.
A Kinga z Mirką fakt pracują razem. Zdaje się, że to dzięki Kindze Mirka znalazła tam posadę i teraz jest na jakimś dobrym stołeczku, a Kinia nie może tego znieść.
W zasadzie nie oglądałam paru ostatnich odcinków, być może już coś się zmieniło.
Napisano 12 grudnia 2012 - 17:28
pomogla jej w jakims reportarzu i szefowi sie spodobało i zazyczył sobie , aby razem pracowały.Zdaje się, że to dzięki Kindze Mirka znalazła tam posadę i teraz jest na jakimś dobrym stołeczku