M jak Miłość
Napisano 04 listopada 2009 - 16:54
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 listopada 2009 - 17:53
nie ogldałam od poczatku wczorajszego odcinka i zastanawiam sie gdzie Marta spotkała tego chłopka co go podwoziła.
jechała do Gródka i zatrzymał ja na stopa
a Marysia urodziła w domu
Napisano 04 listopada 2009 - 18:04
widziałam juz toMarysia urodziła w domu
Napisano 04 listopada 2009 - 18:15
pełen makijaz , zero potu , zmeczenia na twarzy
w końcu robiła to nie pierwszy raz
ale akcja z Martą mnie rozwaliła-sędzina a dała sie okraść
Napisano 04 listopada 2009 - 18:24
ja nie wpadłam na to ze ten chłopka mógł to zrobic raczej pomysłam ze to na zakupach ktos jej ukradł bo mówiła ze tyle sklepów zwiedziła.ale akcja z Martą mnie rozwaliła-sędzina a dała sie okraść
a ta natalka to tez niezła jest z tym chodzeniem za ksiedzem , nawet z chóru sie wykreciła, a ten ksiadz to taki nieboraczek.
Napisano 04 listopada 2009 - 18:28
ten ksiadz to taki nieboraczek.
zauważyłam dziś jak ogladałam powtórkę że się jąka
Napisano 04 listopada 2009 - 18:46
Napisano 04 listopada 2009 - 19:01
no własnie wczesniej tego nie zauwazyłam.zauważyłam dziś jak ogladałam powtórkę że się jąka
no ja własnie widze ze to go strasznie peszy i chciałby uniknac konfrontacji z nia. Swaoja droga ona chodzi trzy razy w tyg do spowiedzi chyba spowiada sie ze swych uczuc do ksiedza bo i z czego innegomoze tez sie zakochal
Napisano 05 listopada 2009 - 11:47
tez mnie to właśnie zdziwilopo porodzie to niezle wygladała : pełen makijaz , zero potu , zmeczenia na twarzy
Ja juz dosyc dawno nie ogladalam M jak Milosc, a ciekawi mnie jak tam zwiazek : Marek - Hanka.
Napisano 10 listopada 2009 - 20:48
no i w koncu Marta sie przekona jakie ziólko ten prawniczek
Napisano 11 listopada 2009 - 15:49
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 12 listopada 2009 - 18:23
oni sa tylko zanjomymi, ale on jej połowe swoich własnosci zapisał w testamencie. i on jedyny oprócz jej tescia wie o jej problemach alkoholowych. Ale faktycznie ten atek jest dziwny i troche drazni mnie. I pewnie bedzie miła za jakis czas do niego pretensje ze wiedział o romansie jej meża a nic nie powiedział.zaskakuje mnie trochę wątek Hanka-Jaroszy,nie wiem wogóle o co biega
Napisano 12 listopada 2009 - 20:14
a swoją drogą to mogli by wdać się w jakis romans
ten cały Mareczek jest beznadziejny
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 19 listopada 2009 - 16:38
"We wtorek, 24 listopada, zobaczymy jubileuszowy, 700. odcinek "M jak miłość". Czy siódemka zapewni serialowym bohaterom szczęście? W odcinku pojawią się trzy miłosne wątki - i miłosne rozterki.
Na początek: flirt. Po rozstaniu z Olgą, Kuba znów jest "do wzięcia". Apetyczny kąsek, na który Marzena wciąż ma ochotę. Czy tym razem zdobędzie to - a raczej "tego" - którego pragnie? W odcinku numer 700, Marzena odwiedzi przyjaciela z prezentem: torebką pełną czereśni. I namówi na kolejny, wspólny wyjazd za miasto.
A w Grabinie - romans. Marek już nie dzieli z żoną radości i trosk. Gdy Hanka wyznaje mu miłość, jego myśli krążą wokół Grażyny… Mostowiakowie żyją obok siebie - ale nie ze sobą. I żaden prezent, żadna błyskotka od jubilera nie jest w stanie tego zmienić. Ani naszyjnik… ani obrączka, którą Marek wciąż nosi na palcu. Hanka czuje się samotna… Za to jej mąż na brak towarzystwa nie narzeka. Wręcz przeciwnie - Grażyna dba o to, by za rodziną nie tęsknił…
A w finale: serce na temblaku. Gdy Szymon zamyka oczy, wciąż widzi twarz Marty. Ale gdy je otwiera, musi zmierzyć się z samotnością. Bo Wojciechowska serce oddała innemu."
źródło:www.onet.pl/seriale
kurczę ta cała Marta to mnie wkurza po co bierze się za tego lowelasa adwokata?
śmieszne ostatnio było to jak Policja przyszła po Henia
Napisano 19 listopada 2009 - 16:45
dobrze ze uprzedzasz , ale ja czest czytam co bedzie dalejuwaga! poniżej pisze co będzie w najbliższych odcinkach! kto nie chce wiedzieć niech nie czyta
z innej strony jesli chodzi o to co bedzie w odcinkach to małgosia urodzi zdrowego synka i beda jakies komplikacje.
no dokładnie , w końcu mu ulegnie i pozna jego matke , która nie polubi jej . Mam nadzieje ze z czasem zmadrzeje i zauwazy jaki skarb ma kilka drzwi dalej,kurczę ta cała Marta to mnie wkurza po co bierze się za tego lowelasa adwokata?
[ Dodano: 2009-11-30, 15:53 ]
dzis w odcinku bedzie o wynikach badań Pawła zduńskiego i smierci jaroszego. No i wróci madzia
Napisano 01 grudnia 2009 - 12:58
Napisano 01 grudnia 2009 - 13:52
a wątek z wirusem hiv-mam wrażenie że jak Paweł zrobi sobie dokładniejsze badania to się okaże że to pomyłka
jeśli chodzi o Marte i jej romans z adwokatem- niedługo ja puści w kanal a ona taka zakochana nie zauważy tego
ciekawe czy wyjdzie w końcu na jaw romansik Mareczka
Napisano 01 grudnia 2009 - 14:09
Dziwi mnie to, że gdy zobaczyła laskę u tego adwokaciny to mu za chwilkę wybaczyłaeśli chodzi o Marte i jej romans z adwokatem- niedługo ja puści w kanal a ona taka zakochana nie zauważy tego
Ja to kopnęłabym go już w
Z pewnością!ciekawe czy wyjdzie w końcu na jaw romansik Mareczka
Napisano 01 grudnia 2009 - 15:38
Napisano 01 grudnia 2009 - 16:35
tez mi sie tak wydaje , widac ze zakochała sie jak nastolatka.jeśli chodzi o Marte i jej romans z adwokatem- niedługo ja puści w kanal a ona taka zakochana nie zauważy tego
to tez mnie dziwi bo tl dorosła kobieta poprzeisciach to powinna jakos miec głowe na karku.Dziwi mnie to, że gdy zobaczyła laskę u tego adwokaciny to mu za chwilkę wybaczyła
co do pawła , majki i madzi to ja bym chciła by był z majka , choc zawsze kibicowłam madzi i mysłam ze kiedy sie zejda , ale ten watek stał sie nudny bo ona juz tyle razy di niego wracał i odchodził
[ Dodano: 2009-12-02, 17:18 ]
No i paweł nie bedzie miał Hiv.