Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

M jak Miłość

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
373 odpowiedzi w tym temacie

#221 Zuza

Zuza
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 16 grudnia 2012 - 13:23

przez jakiś czas nie oglądałam tego serialu i muszę wam powiedzieć ,że teraz sie już całkiem pogubiłam,doszło tylu nowych aktorów,jakieś nowe watki,nie jest to już ten sam serial co kiedyś,dzisiaj zrobił się z niego tasiemiec.Mimo wielu prób,doszłam do wniosku że szkoda na niego czasu,a kiedyś nie było tygodnia żebym opuściła odcinek.

#222 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 grudnia 2012 - 21:43

:shock: marek bedzie sypial z siostra Hanki :roll: ja bardziej podejrzewałam , ze zwiaze go z ta kolezanka z dzieciństwa...

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#223 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 17 grudnia 2012 - 21:46

marek bedzie sypial z siostra Hanki

nie oglądam tego teraz, ale jak Hanka zmarła, to się z miśkiem śmialiśmy, że pewnie tak będzie

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#224 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 11:14

Od tych nowych odcinków 100 razy lepsze są stare. Czasem, gdy zdążę, to patrzę na stare, które lecą wczesnym rankiem. Aktualnie - wątek o Teresie.

Te nowe mniej mi się podobają, odkąd odeszła Kożuchowska, to nie jest już ten sam serial...
22.01.2012 ;*

#225 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 17:59

Od tych nowych odcinków 100 razy lepsze są stare. Czasem, gdy zdążę, to patrzę na stare, które lecą wczesnym rankiem.

Zgadza się, też czasami zerknę na te odcinki. Najbardziej lubiłam Stefana Müllera. :mrgreen: Szkoda, że już nie gra.

Co do nowych odcinków, to co to za Michał do którego ma wrócić Madzia?
Cała rodzina Chodakowskich, oprócz Gośki, zgłupiała za Agnieszką. ;-)
Monika jest tak zdesperowana, że umawia się do teatru ze starszymi panami. ;-)

#226 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 22:25

Co do nowych odcinków, to co to za Michał do którego ma wrócić Madzia?

to ten co z nim pracowala i spotykala sie, on jest zonaty i ta zona o tym wie, pogadala z Madzia i powiedziala jej ze Michal sie nierozwiedzie i wtedy madzia zakonczyla zwiazek.

#227 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 08:32

Jak to się stało, że Kasia przeniosła się do Warszawy i zamieszkała z Marcinem i jego znajomym Krzyśkiem? A w ogóle, to co to za jeden?
Kaśka zakochała się jak głupia w Marcinie, a co stało się z Robertem?

Przegapiłam wyjazd Marysi, ale dobrze, że postać Artura nie zniknie całkiem. Od czasu do czasu go pokażą.

Zuza raczej nie ma czystych intencji względem Łukasza. Ciekawe co ta dziewczyna kombinuje?

Andrzej marzył o dziecku i je ma. Wprawdzie z poprzedniego związku, ale co tam. :lol: Tylko ciekawe, kiedy o tym dowie się. ;-)

A tak w ogóle, to chłopiec, który wciela się w postać Piotrusia (?), to Hubert Zduniak i prywatnie jest synem Dominiki Ostałowskiej.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#228 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 11:05

Te odcinki są juz tak zagmatwane że czasami aż nie mam ochoty już tego oglądać <bezradny></span> Najbardziej denerwuje mnie Marek z tą Anką :roll:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#229 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 lutego 2013 - 23:32

A tak w ogóle, to chłopiec, który wciela się w postać Piotrusia (?), to Hubert Zduniak i prywatnie jest synem Dominiki Ostałowskiej.

w kulisach mowila o graniu z wlasnym synem

Jak to się stało, że Kasia przeniosła się do Warszawy i zamieszkała z Marcinem i jego znajomym Krzyśkiem? A w ogóle, to co to za jeden?

rozstala sie z robretem bo go nie kochala , nie miala sie gdzie zatrzymac i marcin zaproponiowal aby zamieszkala u niego i jego kolegi.

ostatnio mnie rozsmieszylo , jak łukasz mowi do mamy , ze ma problem a ta zhaslem tylko mi nie mow ze bedziesz ojcem <umieraam></span>

Ciekawe co ta dziewczyna kombinuje?

chce byc prawnikiem i do tego jest jej tylko łukasz potrzebny.

#230 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 11 lutego 2013 - 07:19

Kaśka zakochała się jak głupia w Marcinie

wkurza mnie ta laska strasznie :roll:
jej gra aktorska, jak dla mnie, jest tak strasznie beznadziejna, te jej durne miny i głupie spojrzenie, bleee.... no niedobrze mi się robi jak ją widzę :->

Wkurza mnie wątek Marka i Anki; szaleństwa na punkcie Agnieszki i ciągle ten Paweł i Madzia :roll: Brakuje mi jakiegoś powiewu świeżości ;-)

#231 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 14:02

magdaaaaa, ja właśnie wiem to z kulis, że syn Ostałowskiej gra w serialu. Zreszą parę lat temu grał też jej były partner, a ojciec chłopca, Hubert Zduniak.
Madzik:), mnie też pewne osoby drażnią, a najbardziej Agnieszka, Paweł i Magda. Po co ona w ogóle wracała?
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#232 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 21:25

Paweł i Magda. Po co ona w ogóle wracała?

ta ich przyjazn jest bardzo osobista , ale to jeszcze jakos znoszę , ale ten michał , no jak można , taki dupek , on ja mami , a ona naiwnie wierzy , jakby miala 5 lat.

#233 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 05 marca 2013 - 09:34

Co się stało Piotrkowi, że ma złamany obojczyk??? Ponoć spadł ze schodów, ale nie przypominam sobie, żebym widziła jakąś scenę z tym związaną.

To się narobiło. Nawet dzieciaki zauważyły, że ochłodziło się między Ewą i Markiem. Ale mieli pomysł z tą Kwaśniakową i plotką na temat ciąży i ślubu.

Ciekawe co też wymyślą dziewczyny, żeby wydało się, że Marek z Anką mają romans.

Swoją drogą, to Ewa bardziej mi pasuje do niego niż Anka. ;-)
A i synek Ewy, to bardzo sympatyczny dzieciak. :lol:

#234 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 marca 2013 - 17:03

Co się stało Piotrkowi, że ma złamany obojczyk??? Ponoć spadł ze schodów, ale nie przypominam sobie, żebym widziła jakąś scenę z tym związaną.

tez tego nie widzialam .

a mnie bardzo zdenerwowal tatuś piotrusia < tego dzieciaka ,ktory gra prawdziwy syn marty > jak geny nie jego to juz go nie chce . faceci sa bezbadziejni , da sie takprzestac kochac po tylu latach bo geny nie takie ,moze matke dzieciaka nienawidziec , ale co jest winne dziecko.

[ Dodano: 2013-03-12, 21:53 ]
ogladalaś Jogobella ostatnio , ciekawe czy kaśce sie uda zmienic Marcina <hmm></span>

#235 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 12 marca 2013 - 22:40

Oglądałam i fajnie byłoby, gdyby Marcin był z nią. No, ciekawe co też scenarzyści wymyślili odnośnie ich wątku. A jak na razie,to pomiędzy Marcinem a Kaśką będzie niejaka Klara.

Osyda ma dołączyć do obsady i ma nieźle namieszać w życiu Mostowiaków.

[ Dodano: 2013-03-12, 23:13 ]
Chciałabym, żeby Marcin zmienił się pod wpływem Kaśki. Nie jest to zły chłopak, ale zdarza mu się kombinować i popadać w kłopoty. No i jeszcze to jego zamiłowanie do dobrze sytuowanych, dużo starszych kobiet.

#236 monique24

monique24
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 13 marca 2013 - 10:16

A dlaczego chcą aresztowac ojca Magdy?

#237 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 13 marca 2013 - 10:46

A dlaczego chcą aresztowac ojca Magdy?

Bo pobił dotkliwie byłego kochanka Magdy, Michała.

#238 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 marca 2013 - 22:22

Chciałabym, żeby Marcin zmienił się pod wpływem Kaśki

moglby w koncu wydoroslec ;-) watek andrzeja i te smrody co sie za nim ciagna juz mnie nudza.

#239 monique24

monique24
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 16 marca 2013 - 09:16

Aaaa to coś mnie ominęło :D. Dzięki za odpowiedź :)

#240 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 16 marca 2013 - 10:22

Aaaa to coś mnie ominęło :D. Dzięki za odpowiedź :)

Ominęło i nie, bo akurat pokazali tylko tyle, że Marszałek przyszedł do Michała pracy i na tym się skończyło. W następnym wątku Magda dostała telefon, że jej były kochanek walczy w szpitalu o życie, bo został brutalnie pobity.

Ponoć Marszałek ma zaburzenia osobowości przez guz, który mają mu wyciąć. I najprawdopodobniej przez niego ojciec Madzi tak, a nie inaczej zachowuje się.
Szczerze mówiąc, to ten wątek jest według mnie najnudniejszy.