Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#1 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 14 grudnia 2006 - 15:38

Zakladam taki temat. Piszcie tu o wszystkim i o niczym :) Jak Wam minal dzien itd :) Ja musze sie pochwalic, ze po raz pierwsze na mojej uczelni ( akademia ekonomiczna we wrocku) naucze sie czegos przydatnego ;) nasza uczelnia wykupila taka gre symulacyjna. Wszystkie znacie pewnie gre Simsy. No to ta gra jest podobna, tylko,ze budujemy firme. Mamy do wykorzystania okreslona sume pieniedzy, musimy zbudowac zaklady produkcyjne, biura sprzedazy, zatrudnic pracownikow, wybrac segment rynku do ktorego uderzymy z nasza oferta, zreszta produkt tez musimy stworzyc ;) Mamy tez konkurencje (inne zespoly z naszej grupy), ktorzy beda wplywac na wyniki naszej firmy (pisze naszej, bo pracujemy w zespolach 4-osobowych). Ja zostalam mianowana na wiceprezesa ds marketingu i badan rynku ;) naprawde pierwsza pozyteczna rzecz, jaka robie na tej uczelni od 2,5 roku ;) fajna zabawa przy tym :)

#2 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 14 grudnia 2006 - 16:13

hehe dobry temacik :) ja dzisiaj sobie stuklam palucha u nogi i to jest moj temat dnia :)
czekam az mi go ktos wycaluje hehe
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#3 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 14 grudnia 2006 - 17:07

naprawde pierwsza pozyteczna rzecz, jaka robie na tej uczelni od 2,5 roku ;) fajna zabawa przy tym

no fajne ćwiczenie :)
ale chyba na tej Twojej uczelno nie jest tak źle ;-)

a ja byłam z dzieciakami w filharmonii i doszłam do wniosku, że musimy z M. się kiedyś wybrać, bo naprawdę fajny koncert :) oczywiście pomijam fakt, że oczy miałam dookoła glowy, bo tak to jest na wyjściach z dziećmi, ale dlatego właśnie dla odhamienia trza się wybrać w nowym roku :-) no i jeszcze dzieci mi przypomniały, że to sezon na łyżwy się już rozpoczął :) chyba w przerwie świątecznej wyskoczymy do Świdnicy :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#4 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 14 grudnia 2006 - 18:30

A ja godzinke temu dostałam do łapek duży zestaw do tipsów żelowych i się cieszę jak głópia :mrgreen: w piątek ma przyjśc zestaw do akrylu potem dokupie sobie środki odkażające do łapek i sprzętu i od przyszłego tygodnia rozkręcam własny interesik :]
Dołączona grafika

#5 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 14 grudnia 2006 - 22:05

a ja byłam z dzieciakami w filharmonii i doszłam do wniosku, że musimy z M. się kiedyś wybrać

a ja juz dalam sobie spokoj z tym :) bo wiem,ze strusiowaty nie pojdzie ze mna nawet do teatru... ale za to do opery go kiedys wyciagne, chocbym miala na sile zaciagac :)
ja bylam wlasnie na piwku ze stara znajoma i stwierdzam,ze moja glowa staje sie coraz bardziej ekonomiczna ( czy to jeszcze w ogole mozliwe????) po jednym piwku a ja juz mam humorek i lekkie zawroty glowy ;)

#6 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 20 grudnia 2006 - 20:20

hehe facet i teatr tez to kiedys przerabialam i dalam se spokoj
ogolnie dziewczynki chce wam juz pozyczyc wesolych swiat pociechy z faceta i aby zawsze wam przyznawal racje hehe :*

#7 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 20 grudnia 2006 - 20:40

i aby zawsze wam przyznawal racje hehe :*

to chyba niemożliwe ;-)

u nas chwilowy dołek jakiś taki :-(
martwimy się o mieszkanie, pracę M., o zdrowie psinki, i jakoś tak...bliskość nam gdzieś ulatuje :-(

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#8 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 26 grudnia 2006 - 14:19

i jak tam prezenciki po swietach?? chwalcie sie, co dostalyscie ;) Ja dostalam sweterek, skarpetki takie cieplutkie, bielizne (oczywiscie od struska) i taka fajna pizamke ;) to tak z glownych rzeczy ;) jak ktos ma, zdjecia mile widziane :mrgreen:

#9 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 26 grudnia 2006 - 15:47

Ja dostałam zestaw kosmetyków Nivea ryż i Lotos (żel pod prysznic,peeling do ciała,balsam do ciała)Szminkę Avon shine supreme(totalnie nie mój kolor ale to szczegół :mrgreen:) Brokat do tipsów,śliczny perfumik od przyszłej teściowej :-) i komplecik bielizny ;-]
Dołączona grafika

#10 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 grudnia 2006 - 10:55

Ja dostałam

czyli wszystko, czego potrzebuje kobieta ;) procz tej szminki, co Ci nie pasuje ;)

#11 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 27 grudnia 2006 - 11:01

uzo kosmetykow 1 maskotke taka duza, sweterek i od przemka bielizne heh

#12 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 27 grudnia 2006 - 17:59

torebkę, super skarpetki*3, piżamkę, golfik pod żakiet, rajstopy*2, sweter, słodycze - jestem bardzo bardzo zadowolona :) a jutro urodzinki :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#13 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 27 grudnia 2006 - 22:46

a jutro urodzinki :-)

na nic siostra nie licz, jeszcze musze pomyslec czy zasluzylas :P a ze wszystkie prezenty przechowuje ja, to ode mnie zalezy czy je dostaniesz czy nie :P

#14 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 28 grudnia 2006 - 11:14

jeszcze musze pomyslec czy zasluzylas :P a ze wszystkie prezenty przechowuje ja, to ode mnie zalezy czy je dostaniesz czy nie :P

no to chyba zasłużyłam, bo prezenty są super i dostałam już jak nigdy z samego ranka :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#15 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 08 stycznia 2007 - 15:05

i calkowicie wcielo nam wszystkie dziewczynki ? :(

#16 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 08 stycznia 2007 - 16:28

Dla mnie nadeszly wlasnie ciezkie czasy....Jak dla kazdego studenta.... SESJA :((( na razie sam poczatek a ja juz mam dosc. Plus jest taki, ze 31.01 pisze ostatni egzamin wiec w sumie to "tylko" 3 tygodnie meczarni. a pozniej "az" tydzien wolnego ;) ale wieczorkami postaram sie wpadac na forum ;)

#17 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 09 stycznia 2007 - 10:59

U mnie z kolei zaczeły się egzaminy semestralne i jak narazie jest ok. 5 z dermatologji, 5- z kosmetologii,wczoraj pisałam egzamin z fizykoterapi i raczej dobrze też wypadnie , martwie sie tylko o anatomie bo u tej babki jest strasznie ciężko .Egzamin też nam dała taki że nikt nie napisał całości bo poprostu nie wiedział :/
Dołączona grafika

#18 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 stycznia 2007 - 18:59

a ja już nie mam sesji i egzaminów i bardzo mnie to cieszy :-)
ale za to pracy dużo, szkoła, korki, Empik. uciekają dni za szybko. a wieczorem to raczej z Marcinem siedzimy sobie, bo tyle jest do omówienia...

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#19 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 10 stycznia 2007 - 22:09

a ja sie dzisiaj wkurzylam.... caly wczoraj dzien sie uczylam, dzisiaj zreszta tez, poszlam na kolo i glupi facet dal takie pytania jak z kosmosu... zamiast dac jakies takie rzeczy, ktorych mozna sie bylo spodziewac, ktore sa najwazniejsze, to on dal jakeis takie niewazne, albo takie ktorych akurat na zajeciach nie bylo....no wredny facet.... jutro wyniki, mam nadzieje ze na 3 zalicze, bo jak nie to bede musiala gdzies poprawke wcisnac na przyszly tydzien, ktory i tak juz mam calkiem zawalony :/ grrrr....wiecie co, czasami to Ci wszyscy cwiczeniowcy i wykladowcy wredni sa!!

#20 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 11 stycznia 2007 - 12:26

[quote]wiecie co, czasami to Ci wszyscy cwiczeniowcy i wykladowcy wredni sa!!
tylko czasami :>

Ja jedynie mam taki problem z nauczycielką z anatomi ;/ daje takie pytania że połowy to nawet największe klasowe kujony nic nie wiedzieli ;/ jak bede mieć trzy z egzaminu to będe skakać z radości :mrgreen:
Dołączona grafika