tak, to jest ten z serii sypkich mineralnych. Ale pędzelek dołączony do opakowania jest idealny do aplikacji i aż sama się zdziwiłam że nic sie nie 'sypie' podczas malowaniaLadyNefretete,mam pytanko,ten cien jest taki sypki?
cienie do powiek
Napisano 08 stycznia 2010 - 10:12
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 08 stycznia 2010 - 10:16
Dziekuje,zachecilas mnie,jak bede w najblizszym czasie w perfumerii,to zainteresuje sie blizej tym cieniemtak, to jest ten z serii sypkich mineralnych. Ale pędzelek dołączony do opakowania jest idealny do aplikacji i aż sama się zdziwiłam że nic sie nie 'sypie' podczas malowaniaLadyNefretete,mam pytanko,ten cien jest taki sypki?
Napisano 08 stycznia 2010 - 10:22
pamiętaj, że ten konkretnie to cos w stylu eyelinerazainteresuje sie blizej tym cieniem
Napisano 09 stycznia 2010 - 15:11
Napisano 10 stycznia 2010 - 16:50
Mirabelka kolorki super, jestem zachwycona, zwlaszcza tym fioletem, jeden z moich ulubionych
Napisano 10 stycznia 2010 - 20:54
Ale ostatnio nie wiem czy dlatego że pod spód wsadziłam biały czy co zrobił się jakiś zielonkawy na powiece
Napisano 11 stycznia 2010 - 09:15
Napisano 11 stycznia 2010 - 10:47
Tego czarnego mogę z powodzeniem używać zamiast kredki. Czarniasty jest nawet na oczach
Napisano 11 stycznia 2010 - 10:56
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 11 stycznia 2010 - 10:56
wow, to jestem pod wrażeniemTego czarnego mogę z powodzeniem używać zamiast kredki. Czarniasty jest nawet na oczach
Napisano 11 stycznia 2010 - 11:01
Nie używam też żadnej bazy ani nic w tym stylu tylko kładę cień na podkład( bo pudru też nie używam). Ale ogólnie nie spotkałam się z właściwie żadną negatywną opinią na temat Inglota jeśli chodzi o cienie.
No i dodajmy do tego że co gdzieś wychodzę to pada śnieg więc dziwne żeby się jakoś nie rozmazywało.
Tak żebym się umalowała i sprawdzała w domu trwałość to jeszcze nie było
Więc nie wiem jak to jest w normalnych warunkach pogodowych
LadyNefretete, właśnie inglot ma to do siebie że te cienie naprawdę są tak napigmentowane i mocne. A to się rzadko zdarza.
Koleżanka oddała mi cienie Rimmela z tych co wklejam tylko błękitny i biały i nawet tego błędkitnego praktycznie w ogóle nie widać
Napisano 11 stycznia 2010 - 11:16
dlatego łatwiej sie kredkami i zwykłym płynnym eyelinerem operuje (mam nadzieję że to nie OT), wtedy co najwyżej się zetrze, ale żadna panda nie wychodzino właśnie, po jakimś czasie cień się "łuszczy" i robią się takie brzydkie wałki, odbija się pod łukiem brwiowym i pod dolna powieką przez co zaczynam wygladac ja panda
Mirabelka ja jestem fnką intensywnych odcieni, i naprawdę rzadko się zdarza żeby jakiś tanie dawały fajny efekt, musze ich nakłądać całe mnóstwo, abo na mokro, ale i tak nigdy nie wychodzi tak jakbym chchiała
Napisano 11 stycznia 2010 - 12:56
ja ostatnio na urodzinki dostałam z inglota super cień do powiek taki jasny rozświetlający coś podobnego jak na tym zdjęciu.
[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2010-01-11, 13:02 ]
Staraj się wklejac zdjęcia bez nazw stronek
Napisano 23 września 2010 - 16:10
w sensie że dlugo sie trzymajasą tak napigmentowane i mocne
kurcze mi te cienie dość szybko schodza
dzis kupiałam takie podwojne , popiel
Napisano 17 października 2012 - 11:01
Post pisałaś jakiś czas temu.I jak sie sprawują lub sprawiały te cienie?dzis kupiałam takie podwojne , popiel
Nie obsypują się,nie rolują?
Napisano 18 października 2012 - 07:57
a widzisz,a ja nigdy bazy nie podkładam.... :-> Ale te cienie,ktore mam nie sprawiaja mi problemu.To czy cienie się rolują zależy od tego czy nałożysz wcześniej na powiekę bazę.
Napisano 14 stycznia 2013 - 13:16
Bazy pod cienie nie pomagają. Może któraś z Was ma podobny problem i wynalazła jakieś sprytne triki?