Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[02.02.2009] Ulubiony poniedziałek:)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
374 odpowiedzi w tym temacie

#121 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:09

fajna babka, nie o to mi chodziło ... skoro leży schowane i zamknięte - u mnie w domu tego nikt nie ruszy

Mirabelka__22, jeszcze do nas wrócisz ... zobaczysz ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#122 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:13

nie(d)oceniona, nie jest latwo sluchac pewnych rzeczy na swoj temat. A jesli komus przeszkadza to ze pisze i uwaza mnie za infantylna to nie chce mu wchodzic w droge. nie lubie byc raniona, chyba jak kazdy.

Zaliczylam egzamin..

#123 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:14

Mirabelka__22, ale co się dzieje, nie rzoumiem kto tak pisze do Ciebie <bezradny></span>
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#124 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:14

Mirabelka__22, czo się ształo? nie wiem o czymś? <przytul></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#125 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:16

asia21_87, cerrata, to nie jest istotne juz.. Czuje sie jakbym stracila przyjaciolke. I nie chce o tym gadac bo tez zostane zjechana ze sie zale. Milego dnia wam

#126 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:17

Mirabelka bo zaraz Ci do 4 literek nakopie ;-) odpocznij sobie kilka dni od forum i wracaj! gratuluje oceny :-)

Fajna babka a pamiętnik w wordzie pisany?hasło można mieć :mrgreen: a jak to za mało to można sobie fajny program wgrać i wszystko pochować przed ciekawskimi :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#127 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:17

jakbyś straciła przyaciółkę?
mas zprzyjaciół w internecie? na tym forum..
nie kumam ale trochę to dziwne ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#128 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:20

Jesli nie moge pisac tego czego chce w obawie ze zostane wysmiana to chyba pisanie nie ma sensu?

Nikogo nie chce nastawiac.. Nie rozmawiajmy o tym. Widocznie nie pasuje..

#129 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:21

Mira, nie masz 15stu lat, nie przesadzaj kobieto, jesli za kazdym razem bedziesz odchodzila od ludzi z fochem to ktoregos dnia zostaniesz sama. Bez przesady :-? przeciez co sie stalo...jeszcze nieraz spotkasz sie z krytyka w zyciu osobistym, wtedy to nei chce myslec co sie bedzie dzialo.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#130 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:22

Tilia, wiesz niby tak ale mam szwagra informatyka i już raz mi udowodnił że potrzebuje chwili by przeczytać moje rozmowy na gg ... ....a przy okazji czy to nie głupie by ..we własnym domu musieć chować coś ? by ktoś kto ma cie wspierać zaglądał w twoje osobiste rzeczy ...wiesz to jest bardzo nie zdrowe ...i umie sie człowiekowi odechciewać wszystkiego ...

dobra znikam ...

#131 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:28

fajna babka, gg to jest pikuś tak naprawdę i nie trzeba być informatykiem żeby wiedzieć jak je rozszyfrować ;-) dlatego ja nie mam gg :-P a siostra kiedyś dojrzeje i pewnie będzie jej głupio :-P

dobra znikam ...

Papa :)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#132 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:31

Ale się porobiło :shock: <co></span>
fajna babka, papa wracaj szybko do pełni zdrowia <sloneczkoo></span>
Ja próbowałam się uczyć ale sąsiedzi puścili na cały regulator "witaminki" do tego dziecko piszczaloi ch... z nauki :-/ rety zaś się musze motywować :-|

#133 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:35

A ja wracam do zeszytu,.. z egzaminu dostalam 4.. wiec o jeden mniej. Moze wystarczy zwykle wymijanie.. Papa

#134 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:40

Mała, uu no to nie zazdroszcze, naprawde...
fajna babka, kurcze niezla masz siostre... ja mojej siostry raz pamietnik znalazlam, przeczytalam z jedna strone a pozniej mialam wyrzuty sumienia przez najblizsze 2 tygodnie, ze jej prywatne rzeczy czytam... ale nawet by mi do glowy nie przyszlo, zeby leciec do rodzicow?... o niektorych rzeczach z jej zycia jakby rodzice sie nawet w tej chwili dowiedzieli, to chyba by ja zatlukli gazeta...
Mirabelka__22, kurcze dziewczyno, wiesz, ile ja krytyki slysze pod swoim adresem? i to nie na forum - w zyciu prywatnym... troszke dystansu do swojej osoby... i nie uciekaj ciagle, bo tak jak pisala juz madzia, ze ktoregos dnia nie bedziesz miala do kogo geby otworzyc... czego nikt Ci tutaj nie zyczy...
magdaaaaa , a tak tak - dzisiaj sciagnelam sobie photoshopa i sie naumiam nim obslugiwac, a to moje pierwsze 'arcydzielo' :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#135 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:42

maartekkk, krytyka od obcych nie boli tak jak od tych ktorym sie ufa. Tylko o to chodzi.

[ Dodano: 2009-02-02, 16:43 ]
Ale to nie temat o mnie. papa

#136 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:47

Mirabelka__22, wlasnie bym bardziej powiedziala, ze ja slysze krytyke od osob mi bliskich - wolalabym slyszec np. od Ciebie, ze jestem do niczego niz od mamy... ale trudno, nie bede sie tu zalic, bo nie ma czym. Poprostu troszke wyluzuj, to tylko forum, nie bierz wszystkiego do siebie... No i tym co chwila 'papa' co probujesz dac do zrozumienia? jakis foch czy cos? jezeli Ci pomoze - odpocznij, przemysl. Ale nie obrazaj sie na caly swiat... Nikt Ci tu zle nie zyczy...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#137 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:50

Melodia19 , zielonooka gratuluje ocenek :-)

[ Dodano: 2009-02-02, 16:56 ]
Fajna babka ale masz fajna wscibska siostre :D
Ja tez kiedys pisałam pamietnik , teraz tez czasem jakieś zapiski tam robie ale sporadycznie . U mnie na szzescie nie ma osoby w domu , która by chciała w tym grzebać.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#138 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:57

Kurde, Tomka wcielo, poszedl do kumpla, nie bede mu tylka zawracac - ostatnio nawet nie mial z kim na piwko wyjsc, bo wszyscy znajomi wyemigrowali... teraz kumpel z wojska wrocil, niech sie nim nacieszy :P Tylko, ze ja nie mam zajecia, a tutaj jkos cichawo... porobie testy, poszperam w zdjeciach...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#139 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 17:00

a to jak masz maartekkk program do przeróbki fotek to pewnie avki beda sie czesciej zmieniac albo w temacie o zabawach z photoshopem cos powrzucasz :D

[ Dodano: 2009-02-02, 17:05 ]
Roxi widze , że króliczek sie na avku pojawił , sliczny ;-)

#140 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 17:13

magdaaaaa, a pewnie, ze tak :) tylko najpierw musze go rozpracowac :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych