Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[02.02.2009] Ulubiony poniedziałek:)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
374 odpowiedzi w tym temacie

#81 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 12:57

Zielonooka, moje gratulacje :D zdolne z nas Babki :mrgreen:

Ja dzisiaj dostałam 5 do indeksu :D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#82 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:00

Tilia, bo my zdolniachy jesteśmy :mrgreen: :mrgreen: jeszcze 3 zaliczenia, ale 2 po feriach juz bo nie zdaze <bezradny></span>
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#83 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:10

Hmm... a ja sie moge pochwalic, ze... nie mam zagrozen na drugi semestr w moim cudnym technikum i czeka mnie jeszcze jakies 2 lata ogladania tego syfu i krzywych ryjow z mojej klasy... ale ja bardzo lubie te ryje - nie wszystkie, ale lubie :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#84 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:14

Och, ale bym chciała wrócić do czasów studenckich, wrócę, ale dopiero od października, nie popuszczę ;) He he.

Dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna :D
Jak poniedziałek mija? Mnie na denerwowaniu się, mam dzisiaj spotkanie o tę pracę, no zobaczymy. Oby, oby. Przynajmniej na chwilkę się tam zaczepię, a potem to już zobaczymy, może coś się znajdzie innego w krótkim czasie :D

Aaaa, denerwuje się. <stres></span>
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#85 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:16

mishi, bedzie okej, zobaczysz :) A co to za praca?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#86 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:18

Musi być ;) W sklepie :D
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#87 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:22

mishi, bedziemy tu kciuki trzymac przeciez to sie uda :mrgreen: :mrgreen:
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#88 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:36

Zlosci mnie juz to forum. Osady z kazdej str :-/

[ Dodano: 2009-02-02, 13:38 ]
<placze></span>

#89 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:39

Mirabelka__22, kochana nie przejmuj się :*
Szkoda nerwów..

#90 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:41

Mirabelka__22, dlaczego?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#91 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:54

Witam Babeczki <witeczka></span> <witeczka></span> <hey11></span> <hey11></span>

Nie bylo mnie pare dni na forum, bo wybralismy sie do rodzicow :-)

Nie mam za wiele do opowiedzenia... nic ciekawego sie nie dzialo ;-)

W piatek mielismy spotkanie z orkiestra, obejrzelismy film z jakiegos wesela... Calkiem fajne, oczepiny prowadza z pompa, duzo graja za stolami, przyjemnie :-) chyba sie na nich zdecydujemy <zespol></span> <zespol></span>

Do pracy dzisiaj nie ide. Wzielam wolne, aby uporzadkowac w koncu mieszkanko. W juz w pracy, zaraz sobie wlacze muzyczke i bede tanczyc ze scierkami i mopem :lol: <sprzatanko1></span> <tancza3></span>

Jak skoncze, to wpadne ;-)

Buziaki :* :*

#92 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 13:57

Bo jestem za malo inteligentna zeby moc o cokolwiek zapytac. Nie che mi sie gadac na ten temat. Jestem tu chyba postrzegana jako jakas idiotka.

Zaj.. dzien. :roll: papa

#93 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:13

Maartekkk z kompem? hmmm przelacznik do neta mam zepsuty tak dokladnie i nie moge internetu wlaczyc... :/ i kicha. A ja wiesz czekalam 10 miestecy i to bylo takie cudowne. Ciesze sie ze nie mowi mi czesto tzn wiem ze nie bedzie mowil bo wtedy te slowa maja taka moc ze normalnie ehhh (powalily mnie wczoraj na kolana hehe) cudownie!

#94 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:18

Jestem tu chyba postrzegana jako jakas idiotka.

Nie przesadzaj Mira....
Tak już jest, że nie zawsze wszystkie dziewczyny muszą się z Tobą zgadzać, tylko czemu za każdym razem odbierasz to jako atak na swoją osobę..?
Nie piszesz dokładnie o co chodzi, bo nie chcesz ze względów Twojego bezpieczeństwa - ok, ale jeśli pytanie jest ogólnikowe i bez szczegółów, to trudno na nie odpowiedzieć konkretnie....a jeśli ktoś odpowie "nie tak" jak chciałaś, to zaraz się obrażasz...
Niepotrzebnie moja droga... :-) :-) :-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#95 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:20

Kahela, mam dzis zly dzien. Poklocilam sie z P. Czekalam na wyniki egz kilka godz i beda wieczorem :evil: Jutro kolejny egz a ja juz nie moge sie uczyc bo jest mi dzis zle.
I jeszcze ktos mnie traktuje jakbym miala 5 lat... :roll: Az mi sie odechciewa pytac o cokolwiek. A to forum wiec powinnam moc..

#96 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:25

Mirabelka__22, wiem o co chodzi... Przeciez nikt Cie nie uwaza za jakas malo inteligentna czy co Ty sobie tam poukladalas w glowce... Wkrecilas sobie, ze My estesmy przeciwko Tobie... Nie wiem dlaczego... Troszke dystansu Kochana :)
WweronikaA, ja sie kiedys z Tomkiem o to poklucilam, bo jak mu powiedzialam, ze nie chce,a by te slowa byly dla mnie takie same, jak np. Zrob mi sniadanie, to sie obrazil, strzelil focha i stwierdzil, ze mi to przeszkadza, wiec wcale mi nie powie!... ale pogadalismy na spokojnie, zrozumial moje intencje, przyznal racje i jest okej :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#97 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:28

mam dzis zly dzien

niestety i takie się zdarzają <pocieszacz></span>

Az mi sie odechciewa pytac o cokolwiek. A to forum wiec powinnam moc..

Możesz, śmiało :mrgreen:
Jestem w Peru...

#98 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:29

Mirabelka__22, no wspolczuje, ale wypowiedz (wiesz kogo) ani ta osoba Cie nie atakowala... spokojnie, bez nerwow, bedzie dobrze :*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#99 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:38

przyczłapałam na chwile do was :)

byłam sie rozliczyć, poplotkowałam ... aj jakie newsy ajajajaj ... no ale nie mogę podać niestety dalej, a szkoda, bo aż paluszki świeżbią żeby wam napisać :oops:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#100 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:42

witam

mirabelko
nie złość się nie dołuj nie płacz i nie uważaj że ja jestem ta zła...ale czasem jak małe dziecko sie zachowujesz bp masz gorszy dzień i wydaje ci sie że każdy jest przeciw tobie ... trochę dystansu to tylko forum..i nie kazdy jak cos pisze jest tak jak to odbierasz . ale reszte dyskusji to może na pw ............. jeśli chcesz ?

i juz jestem po filozfi pojechałam o mało tam duch nie wyzionęłam ale tomek był cały czas przy mnie i cos napisałam niby było prosto ale szczerze chyba tylko ja nie umiałam na te pytania odpowiedzieć reszta psiała a ja siedziałam i myślałam co to jest ....teraz leżę i próbuje dojść do siebie ....

mam ferie do 17 lutego nic nie robię :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych