Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[02.02.2009] Ulubiony poniedziałek:)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
374 odpowiedzi w tym temacie

#101 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:46

Koniec rozmowy na moj temat. Nie piszemy o nieobecnych :-P Moze wieczorem bedzie lepiej. Jak narazie mam problemy w kazdej sferze.. ale nie rozmawiajmy juz o tym. Przepraszam unioslam sie.

#102 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:47

nie(d)oceniona, a szkoda :P
Wiecie co, nie ma sensu caly dzien przed kompem siedziec... ide na TV :D <lol></span>
Do pozniej :*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#103 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:49

Idę się uczyc.. fajna babka, a wiec masz priw.

papa

#104 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:55

katti dopiero zauważyłam że zmieniłaś avka !!!

maartekkk, no mnie też męczy bo wygadałabym sie komuś ...

Wiecie co, nie ma sensu caly dzien przed kompem siedziec... ide na TV

ja w chwili obecnej łączę tv i kompa :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#105 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:57

fajna babka,cześć, a jak się czujesz już wyzdrowiałaś :?: :?: <pocieszacz></span>

#106 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:57

maartekkk, no to fajnie. Bo to sa bardzo wazne slowa :)

#107 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:58

Maartekkk widze ze avek troszke sie zmienił :-)
mirabelka_22 każdy ma gorszy dzień , spoko nikt cie nie uwaza za dziecko ani twoje wypowiedzi. Wiele dziewczyn zadaje czasem bardziej infantylne pytania ale gdzie ma paytac jak nie tu. Głowa do góry , jest ok a bedzie jeszcze lepiej. <pocieszacz></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#108 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 14:59

witam :)
ja sobie jeszcze dzisiaj wolne od szkoły zrobiłam,ale jutro już idę :)
byłam trochę u miśka <zakochany></span> ale wróciłam niedawno bo on na 14 do pracy :( bidulka... na 16 godzin poszedł :(
jutro już wtorek wiec coraz lepiej :D
miłego dnia :) :*

#109 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:08

nie(d)oceniona czasem tez tak ma ze powiedzieć bym to komuś ale nie bardzo można ...i wtedy jesli nie mogę powiedzieć tego nawet Tomkowi to to pisze i kasuję nim mu wyśle (mi to pomaga) a jeśli to sprawa taka że tomek może wiedzieć to mu pisze ale bronie ,mu cokolwiek kometowac czy coś ...moje kolezanki wiedzą że mój facet to raczej wie duzo o nich i czasem specjalnie karza mi o coś go zapytać jak to jest np z punktu widzenia faceta:-)

Mała dziękuję za troskę ...co do zapalenia płuc (oskrzeli czy czegoś tam) to nie gorączkuje juz tak bardzo jak siedzę i nic nie mówie to nawet nie kaszle ale jak sie rozkaszle to uciekać z domu można ..dusze się i krztuszę od razu ..ale idzie ku lepszemu powoli bo powyli ale ku lepszemu ...a co do innych problemów zdrowotnych to na razie czekam na okres potem resztę badań będę robić :/ ale po dzisiejszej rozmowie o tym z tomkiem jest mi lepiej wszytko mu powiedziałam (przedtem nie mówiłam że może być aż tak źle by go nie martwić) jakoś mnie to podbudowała na duchu .... mam kochanego chłopaka ...

[ Dodano: 2009-02-02, 15:10 ]
krowka17, oj niegrzeczna do szkoły nie chodzisz ...:-) ucz sie dziewczynko najlepsze lata masz ..na studiach potem juz sie tak nie chce uczyć i więcej sie ma materiał :-) ..ale pamiętaj ze czasem wolne trzeba sobie zrobić :-)

#110 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:12

przedtem nie mówiłam że może być aż tak źle by go nie martwić

a o co chodzi <co></span> chyba nie doczytałam...
Jestem w Peru...

#111 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:13

witam popołudniowo

ja nie dawno wróciłam z miasta, padnięta jestem że shock
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#112 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:16

..ale pamiętaj ze czasem wolne trzeba sobie zrobić :-)

dlatego sobie zrobilam :D

#113 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:21

A mnie wciągnęła zagadka O! :-P muszę się zaraz wziąć w garść i za naukę zabrać,ale na razie umawiam się na wypad na ploty jutro z koleżanką ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#114 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:21

fajna babka, jeszcze tak nie próbowałam :mrgreen: ale kto wie, wszystko przede mna ;-) póki co pisuję w dzienniku tego typu rzeczy - też pomaga, a po zapisaniu całego ląduje w ognisku :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#115 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:50

nie(d)oceniona, ja też tak próbowałam ..najpierw pisałam pamiętnika ale nie umilam go schować przed siostrą ciagle grzebała w mich rzeczach i go czytała (skad wiem mówiła mamie o moich sekretach - miała wtedy z 15 lat)..... potem pisałam bloga (nie wiem jakim cudem doszukała sie go i sobie poczytała (wtedy rozpętała sie piekło w domu ze jestem k***** i że sypiam z każdym bo pisałam że miałam 3 facetów - niedawno to było 2 lata temu) .. potem miałam sekretnik (to rodzaj takiego małego pamiętnika gdzie sie pisze daty i jakieś jedno dwa zdania opisujące co sie stało np. 5 luty - pierwszy pocałunek .....i zagadnijcie co sie stało miałam go 2 miesiące i co siostrzyczka znowu wykorzystał go przeciw mnie .....teraz czekam aż forum wykorzysta przeciw mnie ...choć teraz mamy osobne kompy ale i tak mi w nim grzebie muszę ciągle mieć wszytko na hasło :/ ...wiec wole pisać i kasować ..

a o co chodzi <co></span> chyba nie doczytałam...

a małe problemy zdrowotne mam ...wyniki z krwi wskazały ze mam za duzo żelaza o 100 normę przekroczą .....i nie ma jakieś tego logicznej przyczyny ..a jest to tak samo niezdrowe jak brak żelaza .... zobaczymy co pokażą następne badania ...czy to przejściowe czy cos poważnego ...

#116 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:56

fajna babka, też miałam przeboje z pamiętnikami i innymi, dlatego teraz mam założony taki dziennik na kłódeczkę i schowany głęęębooooooookoooo :mrgreen:

#117 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 15:59

nie(d)oceniona, taka kłódeczka jak maja nastolatki co sie da w palcach rozciągnąć ? hahahah taki miałam kiedyś ze niby kłódeczka sprawdź sobie bo u mnie szło rozciągnąć i złożyć (zapiać po przeczytaniu) i nie nie było śladu :D :D

#118 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:01

fajna babka, wiem, ale to zawsze jakaś bariera psychiczna :mrgreen:

#119 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:05

nie(d)oceniona, jak dal mnie to nie bariera ....to chwyt by więcej sprzedać ....sory ze obdzieram cie ze złudzeń .....

ide wybierać mój prezent ...kasa na półce leży kupuję lampę do tipsów ....... tipsiki nadchodzę ...a wiec do wieczora :-) pochwale wam sie jak cos wybiorę :-)

#120 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 02 lutego 2009 - 16:07

Uciekam z forum kobietki. Nie umiem znosic kolejnych madrosci na swoj temat. Za bardzo przywiazuje sie do ludzi i boli mnie gdy mnie rania. A takie jest forum. Przywiazalam sie do was, ale lepiej bedzie z tym skonczyc.

Nie umialabym juz tu szczerze pisac.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych