Ja dzisiaj dostałam 5 do indeksu
[02.02.2009] Ulubiony poniedziałek:)
Napisano 02 lutego 2009 - 13:00
Napisano 02 lutego 2009 - 13:14
Dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna
Jak poniedziałek mija? Mnie na denerwowaniu się, mam dzisiaj spotkanie o tę pracę, no zobaczymy. Oby, oby. Przynajmniej na chwilkę się tam zaczepię, a potem to już zobaczymy, może coś się znajdzie innego w krótkim czasie
Aaaa, denerwuje się.
Napisano 02 lutego 2009 - 13:22
Napisano 02 lutego 2009 - 13:36
[ Dodano: 2009-02-02, 13:38 ]
Napisano 02 lutego 2009 - 13:39
Szkoda nerwów..
Napisano 02 lutego 2009 - 13:54
Nie bylo mnie pare dni na forum, bo wybralismy sie do rodzicow
Nie mam za wiele do opowiedzenia... nic ciekawego sie nie dzialo
W piatek mielismy spotkanie z orkiestra, obejrzelismy film z jakiegos wesela... Calkiem fajne, oczepiny prowadza z pompa, duzo graja za stolami, przyjemnie
Do pracy dzisiaj nie ide. Wzielam wolne, aby uporzadkowac w koncu mieszkanko. W juz w pracy, zaraz sobie wlacze muzyczke i bede tanczyc ze scierkami i mopem
Jak skoncze, to wpadne
Buziaki
Napisano 02 lutego 2009 - 13:57
Zaj.. dzien.
Napisano 02 lutego 2009 - 14:13
Napisano 02 lutego 2009 - 14:18
Nie przesadzaj Mira....Jestem tu chyba postrzegana jako jakas idiotka.
Tak już jest, że nie zawsze wszystkie dziewczyny muszą się z Tobą zgadzać, tylko czemu za każdym razem odbierasz to jako atak na swoją osobę..?
Nie piszesz dokładnie o co chodzi, bo nie chcesz ze względów Twojego bezpieczeństwa - ok, ale jeśli pytanie jest ogólnikowe i bez szczegółów, to trudno na nie odpowiedzieć konkretnie....a jeśli ktoś odpowie "nie tak" jak chciałaś, to zaraz się obrażasz...
Niepotrzebnie moja droga...
Napisano 02 lutego 2009 - 14:20
I jeszcze ktos mnie traktuje jakbym miala 5 lat...
Napisano 02 lutego 2009 - 14:25
WweronikaA, ja sie kiedys z Tomkiem o to poklucilam, bo jak mu powiedzialam, ze nie chce,a by te slowa byly dla mnie takie same, jak np. Zrob mi sniadanie, to sie obrazil, strzelil focha i stwierdzil, ze mi to przeszkadza, wiec wcale mi nie powie!... ale pogadalismy na spokojnie, zrozumial moje intencje, przyznal racje i jest okej
Napisano 02 lutego 2009 - 14:28
niestety i takie się zdarzająmam dzis zly dzien
Możesz, śmiałoAz mi sie odechciewa pytac o cokolwiek. A to forum wiec powinnam moc..
Napisano 02 lutego 2009 - 14:38
byłam sie rozliczyć, poplotkowałam ... aj jakie newsy ajajajaj ... no ale nie mogę podać niestety dalej, a szkoda, bo aż paluszki świeżbią żeby wam napisać
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 lutego 2009 - 14:42
mirabelko nie złość się nie dołuj nie płacz i nie uważaj że ja jestem ta zła...ale czasem jak małe dziecko sie zachowujesz bp masz gorszy dzień i wydaje ci sie że każdy jest przeciw tobie ... trochę dystansu to tylko forum..i nie kazdy jak cos pisze jest tak jak to odbierasz . ale reszte dyskusji to może na pw ............. jeśli chcesz ?
i juz jestem po filozfi pojechałam o mało tam duch nie wyzionęłam ale tomek był cały czas przy mnie i cos napisałam niby było prosto ale szczerze chyba tylko ja nie umiałam na te pytania odpowiedzieć reszta psiała a ja siedziałam i myślałam co to jest ....teraz leżę i próbuje dojść do siebie ....
mam ferie do 17 lutego nic nie robię
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty