Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak przebiegła Wasza ostatnia randka?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
100 odpowiedzi w tym temacie

#81 syrenka25

syrenka25
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 15:44

A my wczoraj z K, poszlismy sobie na spacer, na cmentarz. I w pewnym momencie on wziął mnie za ręke :shock: Było tak fajnie, tak miło. Spotkaliśmy wielu jego znajomych, wszystkim mnie przedstawił, a ja czułam się dla niego taka ważna. Po spacerze zaprosił mnie do siebie na herbate, troche głupio mi było pójść, ale w końcu się zgodziłam :-) Oglądaliśmy tv, i leżelismy na łóżku. Potrafił się tak długo we mnie wpatrywać, a przy tym nic nie mówił, tylko się uśmiechał. :-) Jest taki uroczy, śliczny i w ogole wydaje mi się , że jest dla mnie za przystojny, i tak sie zastanawiam co on we mnie widzi. Mam tylko nadzieje, że to nie takie chwilowe

U mnie na początku też było tak cudownie i w ogóle, a potem okazało się jaki jest naprawdę.Więc uważaj.
Dołączona grafika I like to feel your heart beat

#82 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 17:12

U mnie na początku też było tak cudownie i w ogóle, a potem okazało się jaki jest naprawdę.Więc uważaj.

A dlaczego ją straszysz?
U mnie na początku też było cudownie, a teraz jest tak samo cudownie( zazwyczaj :lol: ).
Życie różne scenariusze pisze. Nie trzeba gasić radości innych na podstawie złych doświadczeń.
Melodia, trzymam kciuki żeby było tak jak sobie wymarzyłaś. ;-)
Na­wet jeśli cza­sem trochę się skarżę - mówiło ser­ce - to tyl­ko dla­tego, że jes­tem ser­cem ludzkim, a one są właśnie ta­kie. Oba­wiają się sięgnąć po swo­je naj­wyższe marze­nia, po­nieważ wy­daje im się że nie są ich god­ne, al­bo że nig­dy im się to nie uda. My, ser­ca, umiera­my na samą myśl o miłościach, które prze­padły na zaw­sze, o chwi­lach, które mogły być piękne, a nie były, o skar­bach, które mogły być od­kry­te, ale po­zos­tają na zaw­sze niewi­doczne pod pias­kiem.
(Paulo Coelho)
Ciesz się tymi chwilami!

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#83 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 18:05

syrenka25, proszę Cię, nie przerażaj mnie. :roll: To, że nie masz szczęścia w miłości, nie znaczy, że każdy tak ma. :-?
Melodia19, lubię czytać Twoje posty. :) Jest w nich tyle szczęscia i widać, że jesteś zakochana, i to ze wzajemnością. :)
Co, on w Tobie widzi? Pewnie piękną i wyjątkową dziewczynę. :)
Nie sądzę, żeby był dla Ciebie za przystojny. Zasługujesz na wszystko co najpiękniejsze. Cieszcie się sobą i delektujcie wspólnie spędzonymi chwilami. Życzę Wam, żeby to szczęście trwało i trwało... :D
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#84 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 18:33

Aspirynkaaa ktora to ksiazka wiesz ??? bo ja te slowa na bank czytałam . On ma mnóstwo takich zyciowych madrosci :-)

A dlaczego ją straszysz?
U mnie na początku też było cudownie, a teraz jest tak samo cudownie( zazwyczaj :lol:

u mnie tez były poczatki cudne, ale nie wyszło, tez myslałam , ze to jest za piekne, ale nie okazał sie mordercą.

Melodia ciesz sie chwila , jestes wyjatkowa i zasługujesz na fajnego, dobrego faceta ;-)

lubię czytać Twoje posty. :) Jest w nich tyle szczęscia i widać, że jesteś zakochana, i to ze wzajemnością.

dokladnie , te wasze spotkania sa takie pelne "motylków" to jest fajne . Trzymam kciuki aby było dobrze. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#85 MonikaKosmyk

MonikaKosmyk
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 18:53

Ostanie randka, tydzień temu, oczywiście z Tomkiem.
Zabrał mnie do restauracji, takiej cudnej, było dosyć ciemno, klimat robiła muzyka romantyczna, świecki, lampki w całej restauracji. Usiedliśmy przy stoliku w rogu. Kochany zamówił sobie lazanie i wino czerwone, ja Sałatkie. Potem lodowy deser, było romantycznie :-)

Potem poszliśmy na spacer po parku i po plaży, usiedliśmy chwilę na pagórku, by podziwiać lśniącą wodę i delikatny szum fal. po 30 minutach zrobiło się zimno mi, więc wróciliśmy do samochodu i do domu. Zrobił mi drinka z Martini, sobie Whisky i zaprosił mnie do tańca przy muzyce, którą uwielbiam Righteous Brothers - UNCHAINED MELODY - GHOST

Rozpływałam się, było cudnie :) a potem, no same wiecie :)

#86 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 28 maja 2013 - 20:26

Nie była to oficjalnie randka, ale było mega miło ;)

Poszliśmy na spacer nocą, na takie wzgórze z którego widać oświetlone miasto i miasteczka w zasięgu kilkunastu km ;) Cudowny widoczek. Siedzieliśmy sobie na asfalcie, gadaliśmy, zapaliliśmy sobie jednego wspólnego papieroska... Było pięknie, bo gwiazdy, bo kot się jakiś przyplątał, bo byliśmy sami... i mieliśmy niecne plany na później <diabelek></span>

#87 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 29 maja 2013 - 09:23

kolacja w restauracji a w domku wino w łóżku ;-)

#88 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 24 września 2013 - 11:47

Gorąca wspólna kąpiel przy świecach i słuchanie muzyki ;)
Wcześniej jeszcze piwo ;-)
Czyli tradycyjnie, ale bardzo przyjemnie. :->

#89 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 24 września 2013 - 12:22

Ostatnio to obiad w restauracji, winko i deser pyszny :) A potem spacer :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#90 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 24 września 2013 - 12:31

Ostatnio zwiedzanie, spacer, róże ;-)

<ookk>

#91 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 września 2013 - 20:06

Spacer i kawa przy zamku w Chudowie o 22 :P
A potem "kolacja" w McDonalds :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#92 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 września 2013 - 18:13

W Meksykanskiej na super ful wypas jedzonku a pozniej spacerek - jak na pierwszej randce :oops:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#93 Sarna

Sarna
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 26 września 2013 - 15:31

Moja ostatnia randka przebiegła dość niespodziewanie, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Luby odebrał mnie z pracy, którą kończyłam o 22. Pojechaliśmy nad jezioro nad pobliskie jezioro, gdzie Luby rozpalił ognisko, po czym rozłożył koc i wyciągnął chińszczyznę na wynos i zaczęliśmy jeść przy akompaniamencie muzyki puszonej z samochodu :)
A gdy znów zapragniesz tam być, na starym strychu odrodzą się marzenia...

#94 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 października 2013 - 15:47

Chciałabym pamiętać. A było to tak dawno, że już sama nie wiem kiedy. Niby rozumiem, ze M. ma teraz dużo pracy, ale brakuje mi wspólnego wyjścia albo poprostu żeby coś przygotował w domu. Bo wiem, że potrafi ;)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#95 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 kwietnia 2014 - 19:23

Może to głupie, ale zwykłe wyjście do McDonalds. Tam jest fajny klimat, super się gada. 

Ostatnio D. sam zaproponował, więc było podwójnie miło, że przejął inicjatywę.

Nawet mnie przytulił i dał buziaka, co jest u niego rzadkością w miejscu publicznym  :lol:  :lol:  :lol:

I to uczucie szczęścia jakie towarzyszyło całej tej randce...  <serduszka>

Sądzę, że dużo mniej bym się cieszyła z jakiejś wykwintnej restauracji niż z tego Mc ;)

#96 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 17 kwietnia 2014 - 00:05

Sądzę, że dużo mniej bym się cieszyła z jakiejś wykwintnej restauracji niż z tego Mc :-)

Coś w tym jest.

Na naszą drugą rocznicę połówek zaprosił mnie do wykwintnej, luksusowej restauracji. Sztywni, eleganccy ludzie, sztywni kelnerzy, sztywna atmosfera. Okropnie się tam czułam, tak nieswojo. Nawet nie mogliśmy swobodnie porozmawiać, bo stół był jakiś duży. W dodatku, gdy K. rezerwował tam stolik kilka dni wcześniej to wspomniał, że to rocznica, więc nam odwalili stolik, w dodatku prawie na samym środku. Wyróżnialiśmy się. Czułam, że wszyscy się na nas gapią. :P

Uznaliśmy potem, że nie pasujemy do takich miejsc. Poprosiłam, żeby następnym razem wziął mnie do McDonalda albo coś tego pokroju. :D Ale mimo wszystko jakieś inne doświadczenie. :P

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#97 najka

najka
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 16 lipca 2015 - 15:47

Ostatnia nasza randka przypadła w 5 rocznicę ślubu. czyli 2 m-ce temu :-) Dzieci zabrała babcia a mąż zabrał mnie do Wrocławia, gdzie zarezerwował apartament Najpierw był teatr, następnie romatyczna kolacja przy świecach, a potem.... A zgadnijcie same :-)

#98 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 05 grudnia 2015 - 17:54

Moja ostatnia randka: jedna z kilkunastu odkąd się rozstałam z ex. Cóż... miła kawa, miła rozmowa, niemiłe wpychanie rąk pod spódnice podczas pożegnania w aucie  :-/

#99 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 grudnia 2015 - 15:35

miła kawa, miła rozmowa, niemiłe wpychanie rąk pod spódnice podczas pożegnania w aucie

już nawet do trzeciej nie czekaja :?:@malaczarna  takie myslenie chyba , ze skoro ma się te lata , pare związków za sobą to sex może być zaraz po cześc jak masz na imię ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#100 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 02 lutego 2016 - 00:29

Wybacz, że dopiero teraz ;) Wiesz, ja nie neguję seksu na pierwszej randce. Szczególnie, że jak wspomniałaś, jak ma się 18-scie lat dawno skonczone, kilka zwiazkow za sobą i naturalne potrzeby seksualne, to seks na pierwszej randce nie jest czymś złym. Pod warunkiem, że "zaskoczy" między dwojgiem ludzi. A u mnie nie zaskoczyło ;)