Jak przebiegła Wasza ostatnia randka?
Napisano 19 kwietnia 2010 - 22:05
Napisano 20 kwietnia 2010 - 20:19
pizzeria
a potem film na kompie
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 czerwca 2010 - 07:40
Nasza pierwsza randka nalezala do jednych z moich najlepszych:) Oczywiscie po zadzwonil, potem pisalismy, napisal mi: ze jedno spotkanie nie wystarczy zeby kogos poznac i cos planowac, ale wystarczajaco by sie zauroczyc:) Kurcze ON soba tez mnie zauroczyl, az dziwne..bo wszyskich chlopakow dookola do tej pory spławialam, wiecie z jakiego wzgledu, kazdy wydawal mi sie nie Ten, nie Ten jak moj byly, ciagle szukalam w Nich czegos z niego
Spotkalismy sie w niedziele drugi raz:) Zabral mnie na lody, potem nad zalew, restauracja..w pewnym momencie przysunal sie i pow ze nie moze sie oprzec, i mnie pocalowal...az motylki dostalam w brzuchu
Ja wiem ze pewnie ktoras z Wass mysli ze to za szybko jak na druga randke..ehh ale nie moglam oprzec sie i Jemu...facet jest naprawde poukladany..wie czego w zyciu chce, zczery i owarty, odrazu przyznal e mu sie spodobalam i czy pozwole mu zeby mnie skradl..i chyba juz pozwolilam..
ale boje sie ze znowu sie zawiode..zaprosil mnie jutro do siebie na dzialke..na kolacje, potem jakis film a rano ma mnie odwiezc bo ja dpracy i oN tez...boje sie ze pusta dzialka skojarzy mu sie z jednym..
Kurcze ale zadziwil mnie ost slowami jak mnie calowal: ze jestem sliczna, ze niestety kazddy facet jak caluje piekna kobiete to mysli o kochaniu sie z nia a On pow do mnie: moge byc szczery?? nie ukrywam, ze tak bardzo mi sie podobasz ze chcialbym sie z Toba kochac tu i teraz, przy blasku tego ksiezyca..ale nie zrobie tego, bo bym zalowal a mi na Tobie zalezy i szanuje Twoje zasady, o ktorych mi mowilas....troche mnie przytkaly te slowa;P Chce zaufac temu chlopakowi...bo dzieki Niemu znow pojawil sie na mej twarzy usmiech ale chyba za wczesnie sie ciesze..za szybko chcialabm odrazu cos miec..po tym niedanym mym zwiazku ostatnio;/ zastanawiam seie czasem czy na sile czegos nie szukam:(( ale On jako jedyny obudzil we mnie znow pozytywe uczucia
[ Komentarz dodany przez: tigraa84: 2010-06-15, 09:19 ]
NinaWawa88, nie piszemy tego samego posta w 2 różnych tematach!!! Drugiego posta o tej samej treści usunęłam, bo zrobiłaś OT. I radzę zapoznać się z regulaminem!
Napisano 08 lipca 2010 - 11:24
Napisano 12 września 2010 - 18:09
Napisano 13 września 2010 - 20:16
Kiedy otwierałam mu drzwi tak strasznie serce mi biło
Przytulił mnie bardzo bardzo mocno i widziałam przez moment że.... jest strasznie wzruszony, że tak się stęsknił.
Podałam kolację, on przywiózł wino... Rozmawialiśmy bardzo dużo, tzn. on streścił swoje dwa tygodnie w kilka minut, a ja gadałam jak najęta
potem włączyłam nastrojową muzykę i....
Kiedy na niego patrzyłam... Widziałam w jego oczach tyle miłości... W każdym dotyku, w sposobie jak mnie przytulał ehhhhh
To była jedna z najfajniejszych randek jakie mieliśmy.
Napisano 13 września 2010 - 23:20
Przytulił mnie bardzo bardzo mocno i widziałam przez moment że.... jest strasznie wzruszony, że tak się stęsknił.
potem włączyłam nastrojową muzykę i....
Kiedy na niego patrzyłam... Widziałam w jego oczach tyle miłości... W każdym dotyku, w sposobie jak mnie przytulał ehhhhh
opisałaś to tak romantyczne aż się rozmarzyłam
ja ze swoim widzimy się codziennie więc nie ma za bardzo takich miłych..romantycznych chwil..nie ma takich starań jak na początku ale mi to nie przeszkadza wiadomo ze z czasem zaczynają mijac..ale nie mówię ze wogóle ich nie ma
ostatnio co pamiętam..to przyjechał po mnie autem pojechaliśmy do lasu wprowadził mnie w głąb tego lasu na taka fajna polankę..spędzilismy tam dobre 3 godziny..fajnie było
Napisano 09 czerwca 2012 - 13:11
Ja sukienka, obcasy, włosy ładnie zrobione- pełen wypas. On też lepiej niż zwykle.
W planach była romantyczna kolacja. Pojechaliśmy na Stare Miasto, tam połazilismy po Moście Zakochanych - gorąco było baaardzo, więc z kolacji zrobiło się piwo w pubie.
A później do domku i tam dopiero zrobiło się rzeczywiście rankdowo.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 10 czerwca 2012 - 11:29
Ale jeśli chodzi o jakieś wyjścia razem itd. to ostatnio chyba nasza rocznica
Knajpka, wymiana prezentów, róże, pyszne naleśniki z nutellą i bitą śmietaną
Ale mało takich chwil... W sumie to jeśli jestem w związku, to nie wiem czy randką można nazwać jedzenie frytek z jednego talerza w fastfoodowni ?
Napisano 10 czerwca 2012 - 17:46
Dla mnie randka to robienie razem czegoś fajnego, innego niż zwykle. Dla nas pójście na pizze w drodze z pracy nie jest randką, ale gdybyśmy umówili się, że pójdziemy wieczorem, przygotowali inaczej, to można by to uznać za randkę.Zależy co rozumieć pod hasłem RANDKA
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 29 października 2012 - 10:28
Wczoraj spotkałam się z nim , drugi raz.
Było genialnie.
Pojechaliśmy sobie na kawkę i ciacho, było tak przyjemnie, w sumie nie mogliśmy się nagadać. Jest bardzo zabawny, miły, uprzejmy, no i mega czarujący.
I tak jak już wracalismy do mnie do domu, to zatrzymał się samochodem i zaczął mnie pytać, czy może liczyć kiedys na coś więcej. Zadał mi pytanie czy to , że się z nim spotykam ma dla mnie jakieś znaczenie. No i mu odpowiedziałam, że nie spotykalabym się z nim gdyby nie miało. No i on wtedy mnie pocałował...
Napisano 29 października 2012 - 11:23
Może on jest nieśmiały i nie wierzy w to, że dzieje się to naprawdę. Że trafił na właściwą osobę?
Pamiętam, że w naszym przypadku tak właśnie było.
Ja się zastanawiałam czy nasza znajomość rozwinie się,czy na jednym spotkaniu się skończy. On też nie był pewny, bo zadał pytanie, jaka teraz będzie częstotliwość esemesów. Zależało mu!!
Jeżeli zarówno Ty, jak i on czujecie, że może być coś więcej między wami, to warto spróbować. Trzymam kciuki i powodzenia.
Napisano 29 października 2012 - 21:13
Tylko nie wiem co o tym myśleć, zależy mu na mnie?
Moja droga, sama sobie odpowiedziałaś:
zatrzymał się samochodem i zaczął mnie pytać, czy może liczyć kiedys na coś więcej. Zadał mi pytanie czy to , że się z nim spotykam ma dla mnie jakieś znaczenie. No i mu odpowiedziałam, że nie spotykalabym się z nim gdyby nie miało. No i on wtedy mnie pocałował...
Powiedział tylko, że w końcu czuje , że to jest "to"...
Powodzonka
Napisano 29 października 2012 - 22:06
Powodzenia
Na razie na randki nas nie stać
Okazji nie brakuje w sumie... Ale tak jakoś raczej bez ceregieli na luzie się spotykamy
Napisano 02 listopada 2012 - 12:15
![]()
Okazji nie brakuje w sumie...
Nie bardzo rozumiem
Ale tak jakoś raczej bez ceregieli na luzie się spotykamy
Czy samo spotkanie "bez ceregieli" nie jest już randką samą w sobie?
Napisano 02 listopada 2012 - 12:48
Połówek nie pracuje, ja też dużo kasy na studiach wydaję.Wisienkowa napisał/a:
Okazji nie brakuje w sumie...
Nie bardzo rozumiem
A okazji jest masę, bo co miesiąc można miesięcznice świętować etc.
Dziewczyny wcześniej pisały, że randka to coś więcej niż zwykłe spotkanie. Randka... gdzieś się razem wychodzi, jest to wyjątkowe spotkanie.Czy samo spotkanie "bez ceregieli" nie jest już randką samą w sobie? No chyba, że trzeba od razi iść do drogiej restauracji, kina etc...
Ja się pod tym podpisuję.
Napisano 02 listopada 2012 - 13:58
I w pewnym momencie on wziął mnie za ręke
Było tak fajnie, tak miło. Spotkaliśmy wielu jego znajomych, wszystkim mnie przedstawił, a ja czułam się dla niego taka ważna.
Po spacerze zaprosił mnie do siebie na herbate, troche głupio mi było pójść, ale w końcu się zgodziłam
Oglądaliśmy tv, i leżelismy na łóżku. Potrafił się tak długo we mnie wpatrywać, a przy tym nic nie mówił, tylko się uśmiechał.
Mam tylko nadzieje, że to nie takie chwilowe
Napisano 02 listopada 2012 - 14:08
Piękna historia tak w ogóle