Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

kobieta za kolkiem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
194 odpowiedzi w tym temacie

#21 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 12:13

ale cudo... jak ja opanuje osobówkę to i zapiszę się na kat.A :lol:
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#22 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 01 sierpnia 2007 - 13:47

motorek na zdjęciu cacko piekne
ja jadę czym się da.Miałam kilka aut ale ciągle chcę mieć mercedesa tzw beczkę.
Jest to auto które jeżdzi samo,miękkie ,płynie,duże,wygodne no super.Miałam kiedyś i chcę mieć znowu.
Obecnie mieszkam na wśi i mam na zakupy cinkusia a na dalsze ładę 110 (chwilowo) ponieważ ukradli nexię .

#23 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 05 września 2007 - 15:43

Mój kolaga ma ścigacza. Po pierwszej jeździe z drżacymi nogami zeszłam z piekielnej maszyny i stwierdziłam że to nie dla mnie :mrgreen:

Za to jazda samochodem strasznie mnie wciągnęła. Całkiem niedawno Kuba zabrał mnie na plac i uczył jeździć. Tak mi się spodobało, że kiedy tylko uzbieram kasę idę na kurs :-)
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#24 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 05 września 2007 - 21:25

A ja mówię szczerze, że jeszcze nigdy za kierownicą nie siedziałam. No ale mój luby niedawno kupił samochód i namawia mnie, że pojedziemy gdzieś na polne dróżki i mnie pouczy <lol></span>

Pewnie w końcu dam się namówić.

#25 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 września 2007 - 06:19

No a ja czekam na list od mamy 8-) moze w tym tyg jeszcze, dojdzie mi upragnione prawko <dreams></span> bo madzia chce juz jezdzic :-D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#26 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 06 września 2007 - 07:01

namawia mnie, że pojedziemy gdzieś na polne dróżki i mnie pouczy <lol></span>

Pewnie w końcu dam się namówić.

ty sie go zapytaj najpierw czego on chce cie na tych odludnych, polnych drozkach uczyc :P hahahahahahahaha i czy aby na pewno za kółkiem <umieraam></span>

#27 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 06 września 2007 - 07:29

o jakie robaczywe myśli.
Pewno chodzi mu o to że nie walnie w nic i przeżyją oboje.

#28 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 06 września 2007 - 08:20

Pewno chodzi mu o to że nie walnie w nic i przeżyją oboje.

Dokładnie o to :)
Inne rzeczy, Madae, to dopiero żeby uczcić to, że oboje przeżyliśmy :mrgreen:

#29 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 06 września 2007 - 08:30

no to teraz jest powód i można tego no :lol:

#30 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 06 września 2007 - 18:35

no no no :>
Ja już widze ta naukę ;) :lol: :mrgreen:
Obyś się nauczyła jeździć :-P

#31 paulledda

paulledda
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 06 września 2007 - 19:31

mi kiedys tez podobaly sie motory, ale odkad mieszkam na sardynii zmienilam zdanie... jezdza tu jak wariaci co chwile jakis wypadek... nie dziekuje wole samochod... a odkad mam prawojazdy to sila mnie trzeba z niego wyciagac...uwielbiam jezdzic... moj maz sie smieje ze ma teraz darmowego szofera bo zawsze ja prowadze nasze autko jak jedziemy gdzies razem
Dołączona grafika

#32 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 07 września 2007 - 08:33

no i super ja tez wole prowadzic niż byc pasazerem :-)

#33 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 10:13

a odkąd mam prawo jazdy to siłą mnie trzeba z niego wyciągać...uwielbiam jeździć...

U mnie dokładnie jest to samo. Nie znoszę jak z kimś jadę i mnie upominają ( rodzina ).
Ale da się wytrzymać.
Często jest tak, że zapomnę gdzie miałam jechać i przez całe miasto sobie jadę, a potem sobie dopiero przypominam i drogą okrężną docieram :lol:

#34 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 listopada 2007 - 10:24

Nie znoszę jak z kimś jadę i mnie upominają ( rodzina ).

przejdzie im ;) na początku też cały czas mnie upominał - szczególnie tata. ale teraz już mówi, że jeżdżę chyba lepiej od niego :D i teraz to ja g upominam czasami :D kwestia czasu ;)

A tak w ogóle to ja cierpię na chorobę zwaną " za mało jazdy" :) we wrocku nie mam autka i dlatego, jak przyjeżdżam do domciu to strasznie chce mi się siąść za kółkiem ;) i to najlepiej naszego duuużego autka :D

#35 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 12:30

ja uwielbiam szybką jazde samochodem ale jak jade z kims z rodziny to sciagam noge z gazu. podczas samotnej przejażdzki nie patrze na predkosciomierz. w Polsce niestety nie ma warunkow do szybkiej jazdy dlatego czesto jezdzilam na różne zloty czy tez wyscigi. w Niemczech natomiast sprawdzalo sie samochody-ile potrafia wyciagnac. teraz kiedy jestem w Irlandii musze sie ograniczac (za kazdym zakretrm garda,no i kazdy jedzie pod prad :-D ).co do dwoch kolek- uwielbiam na nie patrzec i podziwiac ale niestety po nieudanej przejazdzce na ścigaczu przesiadlam sie na dobre do samochodu.
na wyścigach miałam okazje spotkać dziewczyny które sa lepszymi kierowcami niz mężczyźni.

#36 luna

luna
  • Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 14:42

Uważam że trzeba lubieć prowadzić aby być dobrym kierowcą

#37 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 19:40

Ależ ile Cię tak Kociaku tato upominał?
Bo mi za 2 msc. mija pół roku i ciągle upominają. Będę stara i jeszcze będę mnie upominać :-P no ale ja to nie jeżdżę codziennie :-/ I nie mam jak się nauczyć jak jest jedno auto na 3 kierowców. a drugie auto to tatuś bierze zawsze za granicę.
Ale sie skończy te upominanie bo planuje zarobić na własne autko w tym roku/ przyszłym i nie będę miała limitu, znaczy że będę mieć autko dla siebie ;)
Ja to jak mi tata powiedział to mam ciężką nogę, a na początku jej nie miałam. Tylko jak tu zrobić abym z tą ciężką nogą wygrała :-P Przyznam się - lubie sobie poszaleć, ale nie na takich drogach ;)

#38 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 20:13

NudnaBaba, skup sie na tym co ich zdaniem robisz zle ;-) nic nie mow tylko zacisnij zeby a pozniej sobie po cichutku przemysl dlaczego mowia tak a nie inaczej ;-)

Mozesz powiedziec na spokojnie magiczne slowa, ze ty sie jeszcze uczysz! Oni jezdza latami a ty dopiero pol roku. Czlowiek uczy sie jezdzic cale zycie co co dzien jest inna sytuacja na drogach.
Ja tez tak mialam...nie martw sie :-P robilam prawko w wakacje wiec wiesz... ;-)
Z tym, ze ja jezdze caly czas bo mnie P. zmusza i ja wiem ze to dla mojego dobra :-) tez nie raz mialam ochote przesiasc sie z nim :evil: ale...

Teraz juz praktycznie nie komentuje mojej jazdy wiec chyba jest lepiej :-D a i ja czuje sie pewniej.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#39 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 20:26

Tylko u mnie ze skupieniem jest problem :-P Zawsze uciekam gdzieś myślami.
Ale postaram się i zobaczymy jak to będzie ;) Dam na pewno znać :-D
Ja mam ostatnio taką modę, ze trzymie kierownice jedną ręką jak jadę nie z rodzicami :-P Taki odruch mam - też bym to zwalczyć musiała.
Ja jestem ciekawa jak będę jeździć po śniegu, tego się najbardziej obawiam.

#40 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 20:32

Tylko u mnie ze skupieniem jest problem :-P Zawsze uciekam gdzieś myślami.

Babeczko...niestety ale tak nie mozna. Bo nie jest sie samemu na ulicy...