Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[31.12.2008] sylwester

• Zamknięty Temat jest zamknięty
178 odpowiedzi w tym temacie

#61 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:22

Olciiia, jestes na forum ale nie tutaj, ale jak juz dojdziesz to zycze milutkiej rocznicy. Oby Tomus wymyslil cos sensonego zebys poczula sie najszczesliwsza kobieta na swiecie :mrgreen: <romatico1></span>

Wszystkiego dobrego Wam szczegolnie <bzyklov></span>

I taki PS. <lofju1></span>

#62 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:27

kahela ... no nie wiem czy czasem pojecia nie będą lepsze bo co jeden włosek wyrywam to gorzej wyglądam .......

dobra teraz juz serio znikam :-)

#63 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:31

no to ja na chwilęwas opuszczam ... sprzątnąć <sprzatanko1></span> i się pochlapać trochę <wanna></span> ... relaksik <hihihi1></span> ... do sklepu jeszcze miałam iśc ale nie chce mi sie ubierać :roll: ... do potem :*

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#64 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:31

Mirabelka__22, Aaaa :D
dziekuje ci kochana :*

mam nadzieje ze bedzie to wyjatkowy wieczorek
i chociaz wy nie macie dzis rocznicy to zycze Wam zebyscie spedzili go rownie milo ;)

ja mam juz swoj plan i mam nadzieje ze uda mi sie go spelnic :mrgreen: <loove></span> <loove></span> <loove></span> <loove></span> <loove></span> <loove></span>

#65 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:33

P nie poszedl do pracy bo szef nie dzwonil to pomyslal ze normalnie wolne.. No i sobie wstal o 11. A oni dzwonia czemu go nie ma... :roll:

Olciiia, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#66 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:34

Olciiia, a jaki plan masz?

Ja też Ci życzę udanej rocznicy i duuuuuużo miłości:) <serduszka></span> <bzyklov></span> <loove></span> <loove></span>

[ Dodano: 2008-12-31, 12:35 ]
Mirabelka__22, a szef do niego dzwoni jak ma isc do pracy?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#67 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:37

Witajcie dziewuszki w to sylwestrowe popoludnie. Ja dzisija dluzej sobie pospalam i chyba za dlugo, bo jakas rozbita jestem. Nie chce mi sie nic ;-) (ale to nic nowego :mrgreen: ). Niedlugo lecimy na obiad dorodzicow moich, a pozniej szykowanie na Sylwka, na ktorego na razie nie mam ochoty :mrgreen: .

Olciiia, rowniez zycze udanej rocznicy i przede wszystkim, zeby Wasza milosc trwala wiecznie <bzyklov></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span>
Dołączona grafika

#68 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:39

Zielonooka, no wlasnie nikt nic nie wspominal czy pracujace czy nie.. To pomyslal ze jesli pracuja to by wczoraj zadzwonil. Ale nie zadzwonil.. Wiec pomysal ze wolne. A tu niespodzianka. Ale mowil ze jest ok i nic sie nie stalo.

#69 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:41

Mirabelka__22, to chociaz tyle,ze nic sie nie stalo

Kita, witam:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#70 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:41

Sprzatam pokoj wiec jeszcze jestem. Jakos nie chce mi sie dzis swietowac. Laska nie wpada, wiec bedzie tak jak zawsze.. Nie jak Sylwek.. Eh. Smutno mi sie zrobilo...

#71 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:48

witam się :)

ale tu się dzieje z końcem roku...

Kahela.....Ty sama wiesz najlepiej.... ;*

Marta - biedactwo. współczuję Wam obojgu. szkoda, że to teraz akurat, ale zdrowie nie wybiera...najważniejsze, że D. jest już po zabiegu. a dzisiejszą noc spędziłabym na Twoim miejscu przy Jego łóżku bez względu na to, co On mówi... <pocieszacz></span>

Olcia - dla Was dzisiaj dużo miłości <loove></span> cieszcie się sobą, świętujcie i kochajcie się :)

nie(d)oceniona, zazdroszczę tej energii ;-) oby Cię nie opuszczała w Nowym Roku :)

ja miałam dziwną noc. jakiś taki ciężki oddech, pobolewania w dole brzucha, budziłam się i wstawałam co 40, 50 minut, myślałam, że to już :!: ale po 3. się uspokoiło i do rana dospałam bez przygód. trochę denerwuję się tym sylwestrem i jutrem, M. będzie jeździł, nie chciałabym, żeby coś się zaczęło dziać, bo nerwówka by się zrobiła. mam nadzieję, że do piątku dzidzia poczeka.

zaraz będzie kawcia, pogadamy z mężulkiem, coprawda znowu o tym samym, no ale tak to już jest teraz ;-) i po południu, ok. 16/17 jak On zbierze się do pracy, ja chyba podejdę już do rodziców.

aaaa...i jeszcze chyba zaraz wypróbuję moje nowe urządzenie do manicure i chociaż troszkę upiększę pazurki ;-)

wszystkim balującym dzisiaj - życzę szampańskiej zabawy <impra1></span>
w Nowy Roku - dużo miłości - zarówno dla tych, którzy już kochają, jak i dla tych, którzy na swą wielką miłość czekają :)
dla starających się o <bejbi0></span> szybkich i trafiających do celu <plemnior1></span>
dla <bejbi2></span> (angik) - spokojnej ciąży i łatwego rozwiązania (jak już przyjdzie czas)
i wszystkim wszystkiego Najlepszego :!:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#72 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:49

Jakos nie chce mi sie dzis swietowac

mi tez <bezradny></span> Ale ja mam tak prawie zawsze przed imprezami, ze mi sie nie chce a potem to juz jest super :-)

[ Dodano: 2008-12-31, 12:52 ]

i wszystkim wszystkiego Najlepszego :!:

dziekujemy :!: A Tobie Madziu kochana szczesliwego rozwiazania w nowym roku, lekkiego porodu a pozniej juz tylko samych szczesliwych chwil z dzidziusiem <bejbi3></span>
Dołączona grafika

#73 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:54

Kita, u nas bedzie tak jak przy kazdej imprezie plus szampan i fajerwerki..Przez te 4 lata bylo ich pelno, kazde urodziny czy cos. Nie zalezy mi na kolejnej <bezradny></span>

#74 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:56

Mirabelka__22, no dokladnie, dla mnie to tez wlasciwie impreza jak kazde inne plus te fajerwerki :-D
Dołączona grafika

#75 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 12:58

Mirabelka__22, chyba nie doczytałam, jak w końcu spędzacie sylwka? z rodziną czy sami?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#76 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 13:00

Witam się z Wami kobieciny :)
Ja jestem od 8 na nogach, przez 4h zdzierałam tapetę starą ze ściany... Ręce wysuszone, paznokcie pozadzierane i osłabione, więc z manicure dzisiaj nici, jedyne na co sobie pozwolę, to odżywka wzmacniająca. Umówieni jesteśmy na imprezę o 19.30, do tego czasu musze dojść nowe półki i będziemy z mamuśka wieszać (takie samosie z nas :D), a potem kąpiel,lokówka, szykowanko jedzenia i impreza ;) Na razie nie mam wielkiej ochoty...
Jeśli by mnie już tu nie było, to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ROK 2009 :)

#77 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 13:00

Madzia81, wszyscy mnie namawiali zebysmy zostali bo ta laska brata wpada. A dzis sie okazuje ze nie wpada.. Wiec dla mnie zadna atrakcja taki Sylwek..

#78 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 13:06

Wiec dla mnie zadna atrakcja taki Sylwek..

rozumiem Cię bardzo dobrze. w sumie to chyba bym nie chciała tak spędzać sylwestra, z rodzicami jednymi albo drugimi i rodzeństwem. takie imprezki to przy każdej innej okazji się nadarzają, a to imieniny, urodziny, święta. więc żadna nowość. to może chociaż sami wybierzecie się przywitać północ na jakiś ryneczek czy cuś?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#79 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 13:11

ja sie na razie zegnam, wpadne jeszcze przed imprezka, a tym co juz nie spotkam tutaj dzisiaj ZYCZE UDANEGO SYLWESTRA I WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, OPTYMIZMU NA CO DZIEN I SAMYCH SLONECZNYCH DNI :-D
Dołączona grafika

#80 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 31 grudnia 2008 - 13:13

olciia życz ci najlepszego z okazji rocznicy ..... dużo duzo miłości takie trwałej i byście z każdym dniem kochali sie jeszcze bardziej.............<loove></span> <loove></span>

Madzia81, spokojnie kochana jak przyjdzie czas to urodzisz ...a brzuch cie bolał z nerwów bo ciągle o tym myślisz ....... trzymam za was kciuki będzie dobrze ......

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych