[31.12.2008] sylwester
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:41
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:43
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:44
Ja nawet jakoś się nie cieszę na tego Sylwestra..traktuje to jako normalny dzień i tyle.
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:44
Oj chyba tak.nikomu się dziś nic nie chce chyba
![]()
Dobrze, że my zostajemy w domku.
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:46
Jaki kochany mazidzę, że Leszek się nimi zajął...
Madziuś, ten awek tez fajny, ale tamten byl grzeczniejszy i bardziej mi pasowal
A u mnie lipa.. ja zgodzilam sie zostac w domu a ta laska brata nie wpada. To mu mowie zeby ja pogonil wkoncu bo ona zawsze cos kombinuje..
A teraz zaraz sprzatanko i te pierogi bede Misiowi robic.. Ale chyba powiem mu zeby ze dwie pizze kupil
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:48
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:52
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:58
Zielonooka, chyba zostanę w domu...nie chce mi się tłumaczyć rodzicom, dlaczego przyszłam do nich sama...
Posiedze, obejrzę "Ranczo", potem pójdę spać, nawet nie mam ochoty czekac do północy
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:59
troszku znów w biegu.....i zaglądam od czasu do czasu tu...
Kahela doczytałam co u Ciebie i powiem, ze to smutne a buu myśle, ze to przejściowe u Was i za pare dni wszystko wróci do normy i bedziesz z L normalnie rozmawiać - zycze Ci tego i trzymaj sie dzielnie bo Ty dzielna i silna babka jestes
martekkk biedactwo Ty nasze - pozdrów D. od Nas i dużo zdrówka dla niego i dla Ciebie, bo wyobrażam sobie co przeżywasz... (szpital i ta atmosfera nerwowa)
nie wiem czy zagladne tu jeszcze dziś... bo czas niedługo sie szykować na bal
udanej imprezki dla wszystkich
a dla naszych ciężarnych forumek spokojnego wieczorku z symbolicznym łykiem zimnego z babelkami szampana
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 31 grudnia 2008 - 11:59
Powiem że własnie popłakała sie jak dziecko, mówię serio
Ja zrobiła sałatkę, potem brat z dziećmi wpadnie na kawkę aby złożyć życzenia a pózniej bedę szykować się do sylwka
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:00
Kahela nie wiem co tam między wami zaszło, ale dołączędo dziewczyn - jeżeli kochasz, to walcz, bo szkoda marnować związek ... wierzęże da sie to naprawić. i może rzeczywiście dziewczynki wyśliesz do rodziców, a wy zostaniecie w dwójkę sami
marta uściskaj od nas donkjoto i niech sie trzyma i nie ucieka ze szpitala
no a ja obiegałam sie za szewcem dzisiaj, bo mi sie buty rozlazły wczoraj, a dokładniej fleki padły ... wymieniłabym sama, ale przyklejone były ... no i sie bałam żeby czegośnie zmajstrować
przy okazji wstąpiłam do biura tego z którym jeździłam na wakacjach do bułgarii
i ogólnie nie narzekać babki dzisiaj
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:05
Ja lubię takie avki..poprostu uwielbiam
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:06
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:11
trochę poczytałam i co ...i nic ...pół strony tekstu a mi sie juz to myli ....te pedagogiczne pojęcia .... eh no i wracam dalej bo jeszcze muszę brwi wyregulować i całe cała sie wypachnić ....
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:13
Kahela
zajal sie dziecmi abys mogla spac, a wiec nadal sie stara choc moze tego tak nie widac. Bedzie dobrze..
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:14
no ja tez sie nauczylam traktowac sylwka jako normalny dzien.Lolka000, Zielonooka, ahh no to dobrze,że nie jestem sama..
Ja nawet jakoś się nie cieszę na tego Sylwestra..traktuje to jako normalny dzień i tyle.
A co racja to racja 2009 rok bedzie sie musial nameczyc zeby byc gorszym u mnie od tego i tych wszystkich cyrkow z eks.
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:15
Dziewczynki, dzięki za wszystkie rady, są dobre i powinnam z nich skorzystać...tylko nie wiem, czy mi się chce...
Jak cos się zmieni, obojętnie w którą stronę - dam znać
Napisano 31 grudnia 2008 - 12:21
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty