Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy czułaś prawdziwą potęge miłości ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
37 odpowiedzi w tym temacie

#21 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 stycznia 2009 - 22:28

hmmm... niewiem?
trudno mi odpowiedziec... moze nie mialam okazji sie przekonac?

#22 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 03 stycznia 2009 - 16:39

Potegę miłosci czułam tylko przy jednym facecie .. i czuje ja nawet teraz... w kazdych chwilach kiedy jest przy mnie .. jestem pewna ze chce z nim byc do konca ! Wiele dla niego poswieciłam i on mi rowniez !
KAzda mała chwilka przy nim daje mi odczuc ta potęge miłosci !! ;-)

#23 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 03 stycznia 2009 - 21:50

Kochalam tylko raz, tylko jednego faceta w zyciu . Czulam tą magię nawet 1,5 roku po rozstaniu i chyba w glebi duszy nadal go kocham, tyle ze teraz inaczej, dojrzalej, bardziej mądrze itp
Magia towarzyszyla kiedy mogłam z nim byc, czuc go, słuchac, patrzec na niego, czuc jego zapach, dotyk , kiedy dzielilismy zycie.

#24 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 03 stycznia 2009 - 22:14

Mimo iż młoda jestem, udało mi się już poczuć potęgę miłości. I magia tej miłości nadal trwa, to jest jedna, wielka wieczna potęga. Objawia się w zwyczajnych codziennych sytuacjach, jak np. całusy, czy przytulanie, jak i w mniej codziennych (jak np. M. osłaniał mnie własnym ciałem przed lecącą petardą).

#25 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 16:31

[quote name="Marzycielka24"]
To co napiszę może się wydać śmieszne, ale ja zazwyczaj czuję potęgę miłości w takich codziennych, nadzwyczaj zwyczajnych sytuacjach. Kiedy widzę jak mój P. zasypia i z miłości aż serce boli, że można to stracić... /quote]

Ja również tak mam, lepiej bym tego nie umiała wyrazić. <loove></span> <dreams></span>

<ookk>

#26 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 17:28

Tak,poczułam prawdziwa potege milosci.
Kiedy zakochalam sie w moim K* moje zycie zmienilo sie diametralnie,swiat zaczoł blyszczec:)

wszystko robimy razem,wspieramy sie w kazdej sprawie,jestesmy dobrymi przyjaciolmi,ktorzy moga sobie zdradzic najwieksze sekretyI zgodze sie,ze te codzienne,zwykle czynnosci przypominaja mi jak szalenie go kocham.
Zawsze zastanawialam sie bedac mlodsza jak to bedzie,jak poznam,ze to facet na cale zycie,jak odwaze sie wypowiedziec tak wazne slowa przysiegi malzenskiej,kto da mi znac ze to odpowiedni facet.

I prosze...teraz poprostu to wiem i to najcudowniejsze uczucie na swiecie:)
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#27 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 grudnia 2010 - 17:30

oj...to są jak ktoś tu napisał drobiazgi...
drobiazgi ktore komuś moga wydać się śmieszne np. to że kazdego dnia zastaje rano na szafce karteczke od niego...i to już trwa 3 lata ;)
albo on moje wyznania na lustrze w łazience napisane szminka ;-)
to są tez chwile kiedy przeszlismy razem wiele trudnych sytuacji.
To jego i moje kompromisy.
To przelotny uśmiech i to coś w oczach.Każdego dnia. Choćby to była naprawde chwila.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#28 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 04 sierpnia 2012 - 18:12

to są tez chwile kiedy przeszlismy razem wiele trudnych sytuacji.

święte słowa :!: :->

Wtedy czuję potęgę miłości.
Ostatnio przed zaśnięciem czytałam sobie stare smsy, a rzadko czyszczę skrzynkę odbiorczą, więc było ich dużo... i tyle tam było sprzeczek, nieporozumień. A myśmy to wszystko przetrwali i dzisiaj dla nas to są głupoty. ;)

#29 aleks_andra

aleks_andra
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 15 września 2012 - 12:42

Powiem Wam szczerze, że wg mnie silna namiętność, pożądanie, szalona miłość to najcudowniejsza rzecz jaką można czuć, ale to jednocześnie strasznie strasznie niszcząca siła... lepsza dla naszego zdrowia jest bardziej racjonalna i spokojna miłość... bo tylko taka może trwać latami.

#30 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 418 postów

Napisano 15 września 2012 - 15:27

Jestem maksymalnie zakochana w moim obecnym facecie

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#31 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 02 października 2012 - 23:12

Potęga miłości hmmm... Chyba trwa od czasu, kiedy poznałam A. To facet, którego mogłabym ze świecą szukać. Uwielbiam go pod każdą postacią, jego głos, maniery, gesty, zapach, wszystko, wszytsko :!: Kocham tak naprawdę pierwszy raz i mam nadzieję, że już ostatni :-D

#32 Yuri

Yuri
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 07 października 2012 - 09:49

malwitka, zazdroszczę Ci :oops: Ja już parę lat sama jestem i zaczyna mi ta samotność dokuczać. Staram się być otwarta na innych, ale i tak to nie działa. Staram się być cierpliwa. A zauważyłam, że podobam się starszym od siebie mężczyzną o minimum 5 lat. Jeśli tak ma być.. Co o tym myślicie?

Co do miłości. Kochałam kiedyś dziewczynę, ale to nie było to.. to nie była ta. Z kobietami można ponieść się przygodzie, ale to prawdziwego mężczyznę trzeba sobie znaleźć.
Jeszcze nie wiem, co tu będzie, ale coś wymyślę.. ;)

#33 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 07 października 2012 - 22:44

Yuri, Chyba nie ten temat wybrałaś, ale napiszę coś...

A zauważyłam, że podobam się starszym od siebie mężczyzną o minimum 5 lat. Jeśli tak ma być.. Co o tym myślicie?

To chyba nic złego jeśli jest różnica wieku, tutaj 5 lat. To raczej plus. Nie doszukiwałabym się w tym problemu. Inne cechy są ważniejsze.

#34 gusiek

gusiek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 09 października 2012 - 12:55

ja poznałam prawdziwą swoją miłość, mężczyznę mojego życia,który jest teraz obok mnie, to jest cudowne jak spotykamy osobę, która jest dla Nas bratnią duszą, życzę tego wszystkim:)

#35 manka

manka
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 09 października 2012 - 21:43

nie zawsze szybko znajdujemy tę bratnią duszę. Jestem zwolenniczką intensywnego szukania. Lepiej mieć tych 10 facetów i wybrać tego jednego jedynego, prawdziwego, niż związać się z jakimś i męczyć się bo nie chcesz być sama

#36 Anet

Anet
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 10 października 2012 - 20:08

hmm Może na początku czułam prawdziwą potegę, ale po 5 latach nie wiem .

#37 busia0608

busia0608
  • Użytkownik
  • 298 postów
  • Gadu Gadu:6530726
  • LokalizacjaUK
  • Wzrost:169
  • Włosy:farbowane
  • Stan:odlatuję
  • Partner:D
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 26 listopada 2012 - 22:27

Potęga miłości hmmm... Chyba trwa od czasu, kiedy poznałam A. To facet, którego mogłabym ze świecą szukać. Uwielbiam go pod każdą postacią, jego głos, maniery, gesty, zapach, wszystko, wszytsko :!: Kocham tak naprawdę pierwszy raz i mam nadzieję, że już ostatni :-D

co do słowa mogę to powtórzyć, znaliśmy się 3 lata przed tym jak zaczęliśmy ze sobą być, zawsze coś nas do siebie ciągnęło ale chyba musieliśmy dorosnąć do stałego związku.
to Mój D. jest Moją Potęgą Miłości !!
Dołączona grafika
jesteś już Mój, jestem już Twoja !

#38 martula11

martula11
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 27 listopada 2012 - 15:01

do związku należy dorosnąc... ludzie popeniają błędy, lecz milosc potrafi je wybaczyc. nie rozumiem jak ktos moze zyc w wygasłym zwiazku, o milosc nalezy dbac kazdego dnia ,albo poszukac innej milosci niz sie meczyc