Czy czułaś prawdziwą potęge miłości ??
Napisano 02 stycznia 2009 - 22:28
trudno mi odpowiedziec... moze nie mialam okazji sie przekonac?
Napisano 03 stycznia 2009 - 16:39
KAzda mała chwilka przy nim daje mi odczuc ta potęge miłosci !!
Napisano 03 stycznia 2009 - 21:50
Magia towarzyszyla kiedy mogłam z nim byc, czuc go, słuchac, patrzec na niego, czuc jego zapach, dotyk , kiedy dzielilismy zycie.
Napisano 03 stycznia 2009 - 22:14
Napisano 04 stycznia 2009 - 16:31
To co napiszę może się wydać śmieszne, ale ja zazwyczaj czuję potęgę miłości w takich codziennych, nadzwyczaj zwyczajnych sytuacjach. Kiedy widzę jak mój P. zasypia i z miłości aż serce boli, że można to stracić... /quote]
Ja również tak mam, lepiej bym tego nie umiała wyrazić.
Napisano 04 stycznia 2009 - 17:28
Kiedy zakochalam sie w moim K* moje zycie zmienilo sie diametralnie,swiat zaczoł blyszczec:)
wszystko robimy razem,wspieramy sie w kazdej sprawie,jestesmy dobrymi przyjaciolmi,ktorzy moga sobie zdradzic najwieksze sekretyI zgodze sie,ze te codzienne,zwykle czynnosci przypominaja mi jak szalenie go kocham.
Zawsze zastanawialam sie bedac mlodsza jak to bedzie,jak poznam,ze to facet na cale zycie,jak odwaze sie wypowiedziec tak wazne slowa przysiegi malzenskiej,kto da mi znac ze to odpowiedni facet.
I prosze...teraz poprostu to wiem i to najcudowniejsze uczucie na swiecie:)
Napisano 12 grudnia 2010 - 17:30
drobiazgi ktore komuś moga wydać się śmieszne np. to że kazdego dnia zastaje rano na szafce karteczke od niego...i to już trwa 3 lata
albo on moje wyznania na lustrze w łazience napisane szminka
to są tez chwile kiedy przeszlismy razem wiele trudnych sytuacji.
To jego i moje kompromisy.
To przelotny uśmiech i to coś w oczach.Każdego dnia. Choćby to była naprawde chwila.
Napisano 04 sierpnia 2012 - 18:12
święte słowato są tez chwile kiedy przeszlismy razem wiele trudnych sytuacji.
Wtedy czuję potęgę miłości.
Ostatnio przed zaśnięciem czytałam sobie stare smsy, a rzadko czyszczę skrzynkę odbiorczą, więc było ich dużo... i tyle tam było sprzeczek, nieporozumień. A myśmy to wszystko przetrwali i dzisiaj dla nas to są głupoty.
Napisano 15 września 2012 - 12:42
Napisano 15 września 2012 - 15:27
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 02 października 2012 - 23:12
Napisano 07 października 2012 - 09:49
Co do miłości. Kochałam kiedyś dziewczynę, ale to nie było to.. to nie była ta. Z kobietami można ponieść się przygodzie, ale to prawdziwego mężczyznę trzeba sobie znaleźć.
Napisano 07 października 2012 - 22:44
To chyba nic złego jeśli jest różnica wieku, tutaj 5 lat. To raczej plus. Nie doszukiwałabym się w tym problemu. Inne cechy są ważniejsze.A zauważyłam, że podobam się starszym od siebie mężczyzną o minimum 5 lat. Jeśli tak ma być.. Co o tym myślicie?
Napisano 09 października 2012 - 12:55
Napisano 09 października 2012 - 21:43
Napisano 10 października 2012 - 20:08
Napisano 26 listopada 2012 - 22:27
Potęga miłości hmmm... Chyba trwa od czasu, kiedy poznałam A. To facet, którego mogłabym ze świecą szukać. Uwielbiam go pod każdą postacią, jego głos, maniery, gesty, zapach, wszystko, wszytsko
Kocham tak naprawdę pierwszy raz i mam nadzieję, że już ostatni
co do słowa mogę to powtórzyć, znaliśmy się 3 lata przed tym jak zaczęliśmy ze sobą być, zawsze coś nas do siebie ciągnęło ale chyba musieliśmy dorosnąć do stałego związku.
to Mój D. jest Moją Potęgą Miłości !!
Napisano 27 listopada 2012 - 15:01