Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[27.12.2008] Sobota :]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
210 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:16

dzień dobry :)

babeczko - zazdroszczę Ci tego wypadu na sklepy. też mi się już marzą jakieś fajne zakupy i takie zwyczajne połażenie po galerii. póki co ani sił na to nie mam, ale przede wszystkim kupować nie ma co. ciążowych ubrań już nie chcę. czekam więc do nowego roku. jak Mały troszkę podrośnie, a ja wrócę do formy, to pszyszaleję troszkę na zakupach ;-)

saja, to ogarnij z wierzchu największy bałagan i leniuchuj dalej :) w końcu taki przedłużony weekend nie często ;-)

martekk - jak już się spotkacie i nacieszycie sobą, czekamy na świeże fotki zakochanej pary :)

mężuś od 5. rano w pracy, ma dyżur dzisiaj, musi jeździć. ale był na śniadanku, a przed 13. już skończy i jedziemy z moimi rodzicami i Lunią na spacer w takie miejsce, gdzie śniegu trochę jest :) fajnie :mrgreen:

póki co chwila na forum. zaraz kawusia i kawałek ciacha będzie :mrgreen:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#22 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:16

dlatego dobrze ,. że Twój ma Ciebie to czasami odciągniesz go od pracy ;-)

staram sie jak najczesciej... pomagam jak moge i umiem... lubie to.. lubie o niego dbac... od tak poprostu sprawic mu troche radosci przyjemnosci nawet malymi rzeczami... to mile... moze nawet bardziej mile dla mnie niz dla niego... :)

[ Dodano: 2008-12-27, 11:18 ]

saja, to ogarnij z wierzchu największy bałagan i leniuchuj dalej :) w końcu taki przedłużony weekend nie często ;-)

aaaa wlasnie mialam taki zamiar... haha:P nie bede sie przemeczac haha

Madzia81 a jak ty sie czujesz?? jak maly??
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#23 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:19

a przed 13. już skończy i jedziemy z moimi rodzicami i Lunią na spacer w takie miejsce, gdzie śniegu trochę jest :) fajnie :mrgreen:

o to bardzo miłe popołudnie sie zapowiada

Swoja droga dzisiaj rano kiedy odpalałam kompa tak sie zastanawiałam czy Madzia81 nadal w dwupaku ..... jakaś intuicja może :lol: :lol: może na urodzinki jutrzejsze ???
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:21

Madzia81 nadal w dwupaku .....

mowiac szczerze tez sie zastanawialam... bo intuicja co do plci jej dziecka mnie nie zawiodla ja od poczatku mowilam ze ebdzie chlopak... :P i cos czuje ze Madzia juz niedlugo bedize w dwupaku jak to calineczko ujelas
Dołączona grafika

#25 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:22

tak sie zastanawiałam czy Madzia81 nadal w dwupaku ..... jakaś intuicja może :lol: :lol: może na urodzinki jutrzejsze ???

hehe ;-) jeszcze 2 w 1 jesteśmy :) na urodzinki bym b. chciała :) byłyby to najwspanialsze moje urodziny :) ale coś moja intuicja nic nie podpowiada tym razem, więc nie wiem co będzie...

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#26 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:24

ale coś moja intuicja nic nie podpowiada tym razem, więc nie wiem co będzie...

wszystko sie w sumie okaże na dniach :-) ja tam Ci tylko zycze aby poród odbyl sie szybko a dzidzia zdrowa :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:25

Madzia81, mam przeczucie ze to jednka nie bedzie na twoje urodzinki... wydaje mi sie ze jeszcze pare dni poczekasz... ale ja to zawsze mam jakies przeczucia... Pawel sie smieje ze czarownica jestem... ale powaznie.... jak moja szwagierka zaszla w ciaze w kwietniu to jak tylko ja zobaczylam wiedzialam ze jest w ciazy.. wiedzialam ze bedzie dziewczynka choc mialam nadzieje ze chlopiec.... tobie powiedzialam ze cuzje ze bedziesz miec chlopca.... osttanio widzialam znajoma co we wrzesniu bylimsy na jej slubie i tez twierdze ze jest w ciazy... i mam przeczucie ze ebdzie syn... mnie sie bardzo czesto sprawdza.... podobno mam to po siostrze mojego dziadka... ona zawsze wiedziala.. moja mama jescze nie wiedziala ze jest w ciazy a ciocia jak tylkona nia spojrzala powiedziala.... Wiesiu bedzie dziewczynka :)
Dołączona grafika

#28 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:27

ooo, to widzę, że czarownicę na forum mamy :-P ;-)
tylko, żeby ta intuicja Ci nie podpowiadała, że w sylwestra przyjdzie nam rodzić ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#29 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:30

ooo, to widzę, że czarownicę na forum mamy :-P ;-)

ale o tym ciiii :P :) haha

tylko, żeby ta intuicja Ci nie podpowiadała, że w sylwestra przyjdzie nam rodzić ;-)

wydaje mi sie ze w sylwestra jeszcze nie.. chociaz moze zaraz po :P kto wie....
Dołączona grafika

#30 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:30

Hey ;-)

Przed chwilką wstałam bo o 1:00 poszliśmy spac :mrgreen:

Teraz trzeba iśc zrobic coś do zjedzenia..bo jakoś głodna się zrobiłam ;-)

Miłego dzionka życzę !

#31 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:42

Witam <hello></span>
Ja niedawno wstalam, sniadanko naszykowalam <jesc></span> Głowa boli, ale dobrze jest ;-) hehe
Dzis tez u nas beda goscie, 11 osob naliczylam heh Bedzie wesolo ;-)

Milego dnia wszystkim <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#32 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 12:21

Witam.. A do mnie Mis zaraz wpada, a ja wlosy nie umyte, w pizamce.. Jednym slowem w proszku wiec pora sie wziasc i to szybko:)
Milego dnia

#33 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 12:29

cos mi sie dzis nudzi.... ehhh... :(
Dołączona grafika

#34 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 12:35

A ja po dwugodzinnych zakupach - dosłownie padam na pysk... Pochwalę się może później, bo nie mam siły wstać z tapczanu :P A jeszcze mnie dziś mycie samochodu czeka, oj :roll: Rodzinka już powoli wyjeżdża, w końcu spokój, hehe :D

#35 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 12:46

Dzien dobry w ta poswiateczna sobote. Dzisiaj pospalam sobie dluzej, bo w nocy cos nie moglam spac :-/ Nie wiem co bedziemy dzisiaj robic :roll: , moze w koncu zamowimy zaproszenia ;-) , wybierzemy obraczki, mnie jakies pranie tez czeka <praleczka1></span> , nazbieralo sie tego sporo :-/ .
Wieczorem tez jakas imprezka sie kroi, mam nadzieje, ze wypali :-)
Dołączona grafika

#36 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 12:51

cos mi sie dzis nudzi....

Mi tez :roll: Sacze herbatke z cytrynka <drink1></span> hehe w pizamce jeszcze, mam lenia heh
Goscie beda pozniej, albo jutro, a wieczorem sobotnie balety :mrgreen: <jupi></span> <tanczy7></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#37 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 13:04

w pizamce jeszcze,

i ja tez :oops: ;-) , lenia tez mam strasznego, ale jak jest czas to trzeba sie lenic, bo potem znowu praca i praca i praca...
Dołączona grafika

#38 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 13:21

wy w piżamkach ja w ręczniku na głowie.. co się dzieje!? :P

Witam się :)

Dzisiaj mam spotkanie "klasowe" czyli przyjdzie góra 5 osób, bo reszta to idioci.... :/

Ale cóż...

Elita na piwo :mrgreen:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#39 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 13:28

Dzisiaj mam spotkanie "klasowe" czyli przyjdzie góra 5 osób, bo reszta to idioci.... :/

hehe, no my tez bedziemy miec spotkanie klasowe i chyba tak samo wiecej niz 5 osob nie przyjdzie :-/
Dołączona grafika

#40 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 13:29

Witam sie po swietach ;-) dawno mnie tutaj nie bylo ;-) ale juz nadrabiam zaległosci..juz po swietach..cale szczescie bo przez 2 dni robiłam za kierowce :-|
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych