Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[27.12.2008] Sobota :]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
210 odpowiedzi w tym temacie

#1 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 00:05

I mamy sobote po świętach już.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 00:13

Jak szybko minely.. :roll:
Ale juz dzis widze sie z P.. wiec to bedzie swietny dzien :!: :!: :!: <dreams></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span> <bzyklov></span>
Wam tez tego zycze :-D

#3 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 00:15

Wam tez tego zycze

Ja w sobotni wieczor imprezzzzka :mrgreen: wiec sobota bedzie udana napewno :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#4 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 00:22

katti, no Ty nasza imprezowiczko :mrgreen:
Ale widze ze przez to humor ciagle wysmienity :-D

#5 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 00:27

katti, no Ty nasza imprezowiczko

Przez adwent nie imprezowalam, wiec teraz wyposzczona na balety :mrgreen: hehe

Ale widze ze przez to humor ciagle wysmienity

Jestem zadowolona po swietach :-D superrrrrrr sie udaly :mrgreen:
Spokojne, wesole, rodzinne :-D

#6 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 00:32

estem zadowolona po swietach :-D superrrrrrr sie udaly :mrgreen:
Spokojne, wesole, rodzinne :-D

Tylko pozazdrościć...naprawdę :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#7 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 00:50

no i sobota... dzień pracujący jak dla mnie :/ za 5 godzin musze wstac bo na 7 do roboty :/ ehhh nie trawie tych praktyk... ciekawe czy wogule robota po tych swietach bedzie.. :/

#8 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 01:23

Wróciłam i ja :)

Mój Ł popił troszke............echhh pokłócił się ze swoim tatą , moim teściem......zresztą ja tez wtrąciłam swoje dwa grosze ale żeby nie doszło do awantury zawineliśmy się i wróciliśmy do mnie . Dobrze że jest czasem nie pić, wsiadac w auto i odjechac stamtąd gdzie nie czujesz się dobrze <bezradny></span>

Mój Ł smacznie śpi a ja nie moge............przezywam za bardzo takie sytuacje jak dziś :/ brrrrrrrrrrrrrrrr

#9 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 04:47

No i stało się,zaraz idę na pociąg do Marty ! :-D W końcu nastąpił ten dzień :-) No cóż,czeka mnie długa jazda,ale ok 14:15 już będziemy razem ;-)

#10 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 07:30

dzien dobry :)
ja zaraz zmykam na praktyki ,meczyc sie ... :) potem zamierzam sobie isc i coś kupic na pocieszenie i na solarium w końcu ^^
miłego dnia życzę :)

#11 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 08:32

Kurcze, nie moge sie doczekac tej 14stej... spac nie moge, na niczym sie skupic... ach ta milosc :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#12 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 10:04

Hejka :mrgreen: przybyłam z rana, własnie przyjechał mój brat z Angli, dzisiaj bedzie imprezowy dzień, więc się nie zobaczymi, miłego dnia i wieczorku Wam życzę :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#13 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 10:21

witam :-)

maartekkk, Donkotjo, oj wy dwa gołąbeczki ... miłego i owocnego czasu spędzonego razem wam życzę :-) i żebyście sie zawsze tak kochali jak teraz :-)

dziś miałam jechać z moim kochanie na wielką wyprawę na centra handlowce ....... 2 centra handlowe około 200 sklepów i wszytko dla moich zmysłów .... poezja ..... no ale grozi ze w domu będziemy ....bo kochanie chyba pojedzie na mieszkanie na studia bo zapomniała jednej rzeczy co ma ja wysłać razem z radiem z które sprzedaje ...... smutno mi ,..... bo to kawał drogi ..... jak będę nalegać ze chce na centra to pojedzie szybko ale dziś jet jedyny taki dzień gdzie ma dla mnie czas i tu teraz to ........ eh ..... miejmy nadzieję że klient sie zgodzi by wysłać dopiero po 5 stycznia ...... ale jakoś mi sie nie chce wierzyć :-?

#14 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 10:23

Dzień dobry

Maartekk cudownych chwil razem <dreams></span>

A ja zastanawiam sie co bys porobić <hmm></span>
Póki co niedawno wstałam , kawusia i BS bo Krzysiek spi wiec korzystam z kompa :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#15 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 10:34

jednak jedziemy <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> centra handlowe nadchodzę :-) kasy nie mam ale i tak uwielbiam to kocham ubóstwiam ..............jestem uzależniona od centrów handlowych ......... Fashion Hasu i Plejada sosnowiec :-)

#16 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 10:41

kasy nie mam ale i tak uwielbiam to kocham ubóstwiam ..............jestem uzależniona od centrów handlowych ......... Fashion Hasu i Plejada sosnowiec :-)

no to niech sie tam na Ciebie szykują :-D :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:03

witam kochane... :)

swieta swieta i juz po swietach.. al eja nadal zajadam sie kluskami z makiem.. mmm pycha... no wiem jak to mozliwe ale przed swietami sprzatnelam caly dom.. teraz jest po swietach i znow mam sprzatanie... ja nie wiem jak to sie dzieje :P haha... misiek pojechal do firmy... dla niego 3 dni swietowania bez pracy to za dlugo... ojj ten moj pracus... milego dnia wam zycze :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#18 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:06

saja, daj spokój sobie z tym sprzataniem chyba nie jest aż tak źle

dla niego 3 dni swietowania bez pracy to za dlugo... ojj ten moj pracus..

tak samo jak mój brat zawsze się smiejemy jak wyjeżdzaja na wakacje aby mu zabrac telefon bo i tak stale dzwoni i albo do niego dzwonią <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:09

chyba nie jest aż tak źle

noo tragedii nie ma.. ale przydaloby sie nasz pokoj troche ogarnac.... bo moj maz wczoraj z lenistwa swiatecznego to w lozku jadl troche nakruszyl... pozatym ciuchy pozostwaial wszedzie.. zabije :P haha

stale dzwoni i albo do niego dzwonią <bezradny></span>

no wiec wlasnie... jeszcze te telefony nie sa najgorsze... jakos da sie wytrzymac...moj poprstu troche za bardzo zyje ta nasza malutka firma...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#20 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 27 grudnia 2008 - 11:12

moj poprstu troche za bardzo zyje ta nasza malutka firma...

mój brat jak zaczynał rozkręcac firmę to nie znał umiaru ale............ nie miał zony dziecka od czasu jak poznal Izę zaczął bardziej o siebie dbac , itp dlatego dobrze ,. że Twój ma Ciebie to czasami odciągniesz go od pracy ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych