[27.12.2008] Sobota :]
Napisano 27 grudnia 2008 - 00:05
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 27 grudnia 2008 - 00:13
Ale juz dzis widze sie z P.. wiec to bedzie swietny dzien
Wam tez tego zycze
Napisano 27 grudnia 2008 - 00:15
Wam tez tego zycze
Ja w sobotni wieczor imprezzzzka
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 27 grudnia 2008 - 00:22
Ale widze ze przez to humor ciagle wysmienity
Napisano 27 grudnia 2008 - 00:27
katti, no Ty nasza imprezowiczko
Przez adwent nie imprezowalam, wiec teraz wyposzczona na balety
Ale widze ze przez to humor ciagle wysmienity
Jestem zadowolona po swietach
Spokojne, wesole, rodzinne
Napisano 27 grudnia 2008 - 00:50
Napisano 27 grudnia 2008 - 01:23
Mój Ł popił troszke............echhh pokłócił się ze swoim tatą , moim teściem......zresztą ja tez wtrąciłam swoje dwa grosze ale żeby nie doszło do awantury zawineliśmy się i wróciliśmy do mnie . Dobrze że jest czasem nie pić, wsiadac w auto i odjechac stamtąd gdzie nie czujesz się dobrze
Mój Ł smacznie śpi a ja nie moge............przezywam za bardzo takie sytuacje jak dziś
Napisano 27 grudnia 2008 - 04:47
Napisano 27 grudnia 2008 - 07:30
ja zaraz zmykam na praktyki ,meczyc sie ...
miłego dnia życzę
Napisano 27 grudnia 2008 - 10:04
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 27 grudnia 2008 - 10:21
maartekkk, Donkotjo, oj wy dwa gołąbeczki ... miłego i owocnego czasu spędzonego razem wam życzę
dziś miałam jechać z moim kochanie na wielką wyprawę na centra handlowce ....... 2 centra handlowe około 200 sklepów i wszytko dla moich zmysłów .... poezja ..... no ale grozi ze w domu będziemy ....bo kochanie chyba pojedzie na mieszkanie na studia bo zapomniała jednej rzeczy co ma ja wysłać razem z radiem z które sprzedaje ...... smutno mi ,..... bo to kawał drogi ..... jak będę nalegać ze chce na centra to pojedzie szybko ale dziś jet jedyny taki dzień gdzie ma dla mnie czas i tu teraz to ........ eh ..... miejmy nadzieję że klient sie zgodzi by wysłać dopiero po 5 stycznia ...... ale jakoś mi sie nie chce wierzyć
Napisano 27 grudnia 2008 - 10:34
Napisano 27 grudnia 2008 - 11:03
swieta swieta i juz po swietach.. al eja nadal zajadam sie kluskami z makiem.. mmm pycha... no wiem jak to mozliwe ale przed swietami sprzatnelam caly dom.. teraz jest po swietach i znow mam sprzatanie... ja nie wiem jak to sie dzieje
Napisano 27 grudnia 2008 - 11:06
tak samo jak mój brat zawsze się smiejemy jak wyjeżdzaja na wakacje aby mu zabrac telefon bo i tak stale dzwoni i albo do niego dzwoniądla niego 3 dni swietowania bez pracy to za dlugo... ojj ten moj pracus..
Napisano 27 grudnia 2008 - 11:09
chyba nie jest aż tak źle
noo tragedii nie ma.. ale przydaloby sie nasz pokoj troche ogarnac.... bo moj maz wczoraj z lenistwa swiatecznego to w lozku jadl troche nakruszyl... pozatym ciuchy pozostwaial wszedzie.. zabije
stale dzwoni i albo do niego dzwonią
no wiec wlasnie... jeszcze te telefony nie sa najgorsze... jakos da sie wytrzymac...moj poprstu troche za bardzo zyje ta nasza malutka firma...
Napisano 27 grudnia 2008 - 11:12
mój brat jak zaczynał rozkręcac firmę to nie znał umiaru ale............ nie miał zony dziecka od czasu jak poznal Izę zaczął bardziej o siebie dbac , itp dlatego dobrze ,. że Twój ma Ciebie to czasami odciągniesz go od pracymoj poprstu troche za bardzo zyje ta nasza malutka firma...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty