Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[26.12.2008] piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
148 odpowiedzi w tym temacie

#121 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:31

Zreszta nie uwazacie ze ogolnie panuje jakies znieczulenie? Sama juz jakos nie czuje tej "magii".. <bezradny></span>

to nie znieczulica ... po prostu przestałaś być dzieckiem i poza prezentami które widziałaś jako dziecko dostrzegasz że tak naprawdę oni wszyscy robią to tylko dlatego że tak każe tradycja .... a tak naprawdę każdy chce sie z tej imprezy jak najwcześniej urwać (tak przynajmniej jest u mnie)

#122 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:32

ja sobie winka naleję...

też o tym myślałam ale doszłam do wniosku że na kieliszku by sie nie skończyło, więc nie otwieram

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#123 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:32

Kahela, czyli za malo sie widujeciue, czy w ogole jakos nie gadacie?
A ja z P wlasnie prezeciwnie.. Jakos sie rozkochalam jeszcze bardziej. <bezradny></span>

[ Dodano: 2008-12-26, 20:36 ]
fajna babka, prezent od rodzicow kupilam sobie sama, wiec nawet paczki nie musialam rozpakowywac..eh. I widze u P nadal problemy z robota i nawet w swieta o tym mysli wiec jakos mi tak ciezko..

#124 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:36

nie(d)oceniona, a tam, najwyżej się strąbię... ;-)

za malo sie widujeciue, czy w ogole jakos nie gadacie?

to drugie...widujemy się normalnie, tylko...nie mamy o czym gadać ze sobą...albo nie mamy oboje na to chęci... <bezradny></span>
Mieliśmy trudny rok, trochę problemów i tak jakoś...nigdy nie było tak beznadziejnie między nami jak jest teraz...może to jakiś kryzys po 11 latach małżeństwa, może miłość zdechła wśród problemów, może, może...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#125 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:36

też o tym myślałam ale doszłam do wniosku że na kieliszku by sie nie skończyło, więc nie otwieram

ostatnio ja w ogóle nie pije ..... bo albo mama doła a pice na doła to pijaństwo albo jadę autem do wszystkich imprez sie zmuszam z ostatnich urodzin koleżanki chciał pójść po pierwszych 45 minutach .... bo trochę
mi ta atmosferka w domu na psych siada ....

Jakos sie rozkochalam jeszcze bardziej. <bezradny></span>

to piekne ... i ciesze cie ciesz ie tym co masz ciesze sie z tobą tylko pamiętaj nie wyszukiwać sie problemów na siłę bo jest za pięknie a wiec pewnie cos sie za tym kryje (ja tak czasem mam )

[ Dodano: 2008-12-26, 20:42 ]

.może to jakiś kryzys po 11 latach małżeństwa, może miłość zdechła wśród problemów, może, może...

<pocieszacz></span> mam nadziej że to przejściowe ..... spróbuj coś na siłę zmienić ..... spędźcie popołudnia tylko z sobą .... dzieci do dziadków poślijcie a ty idźcie na jakąś dyskotekę (zabawę albo wieś party jak kto co lubi) .... i nie jedne raz ale częściej innym razem zróbcie sobie dzień leżenia i nic nie robienia poza wyjściem na spacer ... idźcie na randkę (umowie sie na mieście jak dwie obce osoby) .... na początku nie będzie sie wam chciał pomyślisz sobie a po co ... ale naprawdę zrób coś innego niż zazwyczaj ... bo miłość nie umiera tak szybko ale czasem ja przykrywamy prozą życia i trzeba ją odkurzyć wypolerować i znowu na piersiaste postawić ....

#126 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:44

Kahela, moze to sie zmieni za jakis czas, a teraz potrzebujecie odpoczac od siebie..? Czasem tak jest. My po 3 latach mielismy kryzys, to podobno norma, moze w malzenstwach tez tak jest co iles lat..

fajna babka, no wczoraj mowi ze ma takie pytanie do mnie.. Ja zdziwiona, jakby nie mogl wprost zapytac. A on mi odpalil: Czy chcialabys byc miloscia mojego zycia? :-D

#127 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:49

Czy chcialabys byc miloscia mojego zycia? :-D

słodko ... wiesz widać ze mu z tobą dobrze .... i też troszeczkę sie obawia tego że te dobrze które jest teraz może kiedyś minąć i dlatego tak niepewnie zapytał ... chciał też temu wyznaniu dac taka magiczną wyjątkową oprawę by nie przeszło ono obojętnie miedzy zdaniem"chcesz kanapkę" a zdaniem "no to ja zrobię sobie jak ty nie chcesz" ... ciesz się chwilą i zrób wszytko by tak było zawsze ...... nawet nie wiesz jak mi milutko przy sercu ze u was dobrze jest ....

#128 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:50

Dzięki Babeczki... <buzki></span>

fajna babka, brzmi nieźle, może powinniśmy spróbować...pomyślę o tym...

#129 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:52

może powinniśmy spróbować...pomyślę o tym...

ty nie mysl tylko do dzieła ......;. juz cie widze ...... no co ty jeszcze przed kompem roisz ... już mi z dziecmi i mężem iść orzełki na śniegu robić .....bo pogonie ....

[ Dodano: 2008-12-26, 20:53 ]
baby piszcie coś bo usnę z nudów .......................... wszystkie posty mam poczytane i co ja mam robić ?

#130 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:52

Lecę Dziewczynki...posłucham sobie muzyczki, napiję się winka...
Miłego wieczoru i do jutra :-)

#131 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:53

już mi z dziecmi i mężem iść orzełki na śniegu robić .....bo pogonie ....

:lol: :lol: :lol:
Kochana jesteś...i tak w ogóle już Ci chyba to pisałam, ale powtórzę - powinnaś mieć nick mądra babka...

#132 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:53

fajna babka sprawiasz ze sie usmiecham i nie moge tego powstrzymac:)
Jutro sie znow widzimy. Na calutki weekend:)
Czasami sa takie dni ze ta druga osoba tak cieszy i rozgrzewa serce ze az nie mozna powstrzymac radosci. Wczoraj tak mialam, on chyba tez bo sie ciagle smial. Dziekuje za mile slowa:) Ja powoli mykam bo siostra kompa chce.. Pisze z jej, bo na moim net nie chce dzialac <bezradny></span>

[ Dodano: 2008-12-26, 20:55 ]
Kahela, a wiec milej zabawy. Jestes taka szalona, myslalam ze orzelki juz dawno przestudiowalas :mrgreen:

#133 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:58

powinnaś mieć nick mądra babka...

pomyśe i ewentualnie napisze do strusia by mi zmienił :-) hahah nie przesadzaj ja przecież gadam głupoty :-)

sprawiasz ze sie usmiecham i nie moge tego powstrzymac:)

czyżby śmiechotok? bo jak coś to ja może otworze własną poradnię leczenia ludzi śmiechem :-)

Pisze z jej, bo na moim net nie chce działać <bezradny></span>

u mnie net też tak powoli idzie że aż sie wkurzam ... nie opuszczaj mnie :cry: co ja tu sama pocznę będę musiała zaczać sie uczyć ...

#134 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 21:02

fajna babka, ja chyba musze zaczac pisac prace.. Bo weekend z Misiem, a jeszcze nie tknelam.. Masz pelno babek.. Zawsze ktoras popisze. Ja mam neta bezprzewodowego.. P mi zostawil. A na wsi siedze wiec spobie wyobraz jak mi sciaga.. No i siostra chce posiedziec, bo jej obiecalam za korzystanie z laptopa.. Jeszcze pogadamy. Nie martw sie:)

Az mi zal Cie zostawiac teraz.. :-/

[ Dodano: 2008-12-26, 21:06 ]
A czemu ja Cie na klasie nie mam? Masz konto?

#135 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 21:07

Jeszcze pogadamy. Nie martw sie:)

Az mi zal Cie zostawiac teraz.. :-/

nie nie przesadzaj dużą dziewczynką jestem znajdę sobie zajęcie ... w tym momencie wybieram tipsy jakie sobie zrobię .... biegnij do pracy bo bede mieć wyrzuty sumienia ;-)

[ Dodano: 2008-12-26, 21:10 ]

A czemu ja Cie na klasie nie mam? Masz konto?

jesli to do mnie pytanie ... to mam konto ale niestety ... nie mogę mieć cię w znajomych bo NIK (najwyższa izba kontroli ) - moja siostra zaraz by głupio pytała a co to za dziewczyna a skąd ja znasz jak ona nie jest od nas z okolicy :-)

#136 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 21:10

fajna babka, tyle ze mi sie nie chce.. Umiesz sama robic tipsy? Nigdy nie mialam, mam naturalne dlugie pazokcie. Ale kiedys sprobuje:)

#137 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 21:16

Mirabelka__22, nie umie robic sama idę do kobietki w niedzielę a che przyjść z czymś juz drukniętym że to chce i basta ... bo znowu je sciagne po 12 h jak ostanio .... ja mam problem z zapuszczaniem bo mi sie łamią ... nie ma sensu sobie niszczyć płytki jak masz ładna swoja ... lepiej nauczyć sie samej jakieś fajne wzroki robić 0 ja nie umie .......... juz mi pisac a nie przeszkadzać mi ?

#138 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 21:16

Lece.. Herbatka i moze wezme sie za cos wkoncu:)
Koniec swiatecznego lenistwa..
No oki.. Nie chcemy zeby Cie namierzyli:)
Dobrej nocki

#139 merlin

merlin
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 21:26

Troche spożnione ... ale życze Wszystkim Wesołych Świąt i miłego wieczorku :)))

#140 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 21:27

merlin, moje gratulacje <umieraam></span> złapałaś już wszystko ???

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych