Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[26.12.2008] piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
148 odpowiedzi w tym temacie

#101 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 15:21

Kahela, no ja chcialam, bo kiedys dal mi kolczyki na Walentynki.. no i zgubilam jeden :-/ A takie ladne byly. I tak sobie mysle ze to juz 4 lata temu bylo, to by sie jakies nowe przydaly :mrgreen: Przynajmniej nie mial problemu z wyborem.
Choc so konca utrzymywal ze mi mikser kupil.. :roll:

#102 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 15:23

Nie lubie bolu..

hehe
ale prawie nic nie boli ;-) tzn szczypie :P jakbyś po prostu włosy wyrywała :P
ale będzie git ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#103 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 15:26

wpadlam do was na chwilke..

my juz po spacerku.. troche mrozno ale milo.. i po kawce.. zobaczymy co dalej bedziemy robic..
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#104 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 15:28

lubie jak facet daje w prezencie coś z biżuterii... :-)

ja też bardzo ... ojć ale tomke wybrała inny prezent ...ale nie płacze bo za nie długo walentynki :-)

Mirabelka__22, pokaż te kolczyki ? mi sie same dziurki naciągały be przebijania tylko ze 2 razy na siłę włożyłam może też ci sie to uda .... a juz prawie całe miałam zarośnięte ...

cerrata, depilator prezent pierwsza klasa ...serio sie przyzwyczaisz i nie będzie bolec ...ja sobie kiedyś sam kupiłam depilator i pierwsze razy żałowałam bo bolało a teraz juz mnei nie boli ...ale nie robię bo mi to zajmuje około godziny (bo jestem perfekcjonistka i gonie każdy włoski) no a jednorazówką chwilka i po sprawie :-)

książka przeczytana teraz jeszcze muszę napsać fiszkę :-) no ale nie ma z czego :/ całosc streszczę w jednym zdaniu ....

#105 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 16:56

i po plotach :)
zjadłam trochę sałatki. teraz czekam na powrót męża, przyniesie mi może ciacho od teściowej, to sobie dojem ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#106 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 17:08

a ja jeszcze w pracy :/ jeszcze 3 godz. pokłóciłam sie z K. i jestem troch zła ale nie będę sie smucić jadę na imprezkę wieczorem z kumpelą i siostrą a co :-P

#107 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 18:53

My niedawno wrócilismy od rodziców Krzyśka było sympatycznie
Teraz ciepła herbatka bo na dworze mroźno .........
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#108 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 19:46

Wrzuce te kolczyki, specjalnie dla Fajnej babki:) Choc malo widac na zdjeciu. Tylko nie wiem w jakim dziale.. ?Mamy jakis co dostalysmy na swieta? Bo ja ostatnio nie w temacie.. Ale poszukam:)

#109 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:01

czesc wam ...

kolejny dupny dzień :evil: nienawidze świąt :evil: :evil: mam ochote <killer></span> kilka osób

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#110 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:06

nienawidze świąt :evil: :evil:

witaj w klubie :-)

Mirabelka__22, już kolczyki oceniłam i jak dla mnie bomba :-D

fiszka napisana ...... jeszcze tylko jedna praca ale do niej muszę sobie jakieś wino kupić bo mam polać fikcję literacką a brak mi weny i ochoty na cos luźnego jak sie ma doła to trudno pisac optymistyczne teksty .... na temat wyśnionego przedszkola (plan organizacji )

#111 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:08

nie(d)oceniona, a czemuz to tak zle?

#112 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:11

dzisiejszy dzień ostatecznie potwierdził mi że z rodziną najlepiej sie na zdjęciach wychodzi :evil: i po cholerę sie w wigilie tak spieszyłam i poganiałam ludzi ... mogłam zostaćna granicy dłużej ... tyle zdrowsza bym była

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#113 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:15

nie(d)oceniona, <pocieszacz></span> współczuję ci ......i bardzo dobrze rozumiem :/ ja sobie powtarzam przez całe święta ze w mojej rodzinie tak nie będzie że będzie inaczej kiedy to ja będę robić swoją wigilię .... ja mój maż i moje dzieci bez tej całej szopki .... ale może u ciebie jest jeszcze szansa że sie to zmieni ?

#114 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:21

fajna babka, obawiam sie że jeżeli sie zmieni to na gorsze ... czekam jak na zbawienie na styczeń ... jeżeli do tego czasu pozostanę wśród "normalnych" to będzie cud :roll: raczej mnie wyniosą prędzej albo sama zwieje (przez okno np.) :roll: każde jedne święta mam tak samo udane... jużsie ciesze że na wielkanoc mnie nie będzie w domu <bezradny></span>

#115 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:24

Widzę, że my wszystkie dziś na forum mamy kiepski nastrój...
Ja też miałam beznadziejne święta...
Jakoś tak ostatnio...mijamy się z moim mężem, nawet święta tego nie zmieniły, nawet życzenia przy opłatku były takie suche i z przymusu bo wszyscy patrzyli...
Jest kiepsko i w ogóle... <bezradny></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#116 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:25

nie(d)oceniona, wiesz zawsze możesz tak ja ja zamknąć sie w swoim pokoju i siedzieć ...... zis opuściłam go tylko na obiad (dzieki bogu jedzony tylko z mamą) i po to by do kibelka skoczyć ewentualnie po wodę ..... a tak siedzę i mówie że mam ważna pracę do pisania .... małe kłamstwo (bo też cos pisze sobie na zajecia) ale unikam spotkań rodzinnych ... nie martw sie świata sa tylko raz w roku i dziki bogu sie juz kończą ...

#117 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:26

fajna babka, ja zamierzam skupic sie w swieta na tym o co w nich chodzi, a nie wielkim gotowaniu i sprzataniu.. nie(d)oceniona,dola dzis tez mialam.. Bo wlasciwie ja swoja rodzine widuje w swieta.. Bo od kilku lat mieszkam poza domem.. I tez doszlam do wniosku ze nawet nie wiem co sie u nich dzieje.. i co teraz cos slysze to polowa sklocona..

Zreszta nie uwazacie ze ogolnie panuje jakies znieczulenie? Sama juz jakos nie czuje tej "magii".. <bezradny></span>

#118 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:27

Jest kiepsko i w ogóle... <bezradny></span>

<pocieszacz></span>

wiecie co moze tak po piwku na poprawę humoru ?

Załączone miniatury

• 91123.png

#119 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:28

fajna babka, ja sobie winka naleję... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#120 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:30

wiata sa tylko raz w roku i dziki bogu sie juz kończą ...

taaa ... tylko u mnie problemem jest mama, która ma wolne do stycznia :roll:

wiesz zawsze możesz tak ja ja zamknąć sie w swoim pokoju i siedzieć ......

właśnie to robie odkąd przyjechałam

Sama juz jakos nie czuje tej "magii"..

szczerze, to ja ostatni raz cieszyłam sie na święta kilka lat temu, od tego czasu tak sie popieprzyło wszystko, że na świeta czekam jak na skazanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych