Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak dziecko

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
71 odpowiedzi w tym temacie

#1 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:36

Czy zdarza sie wam robić coś co wydaje sie czynnościa typową dla dzieci? Dorosłym wszystko wolno, ale czasem sami sie smiejemy z siebie, że zachowujemy sie jak dzieci :-) . Mam na myśli zachowania odbierane pozytywnie. Na przykład granie w coś w co grają zazwyczaj dzieci :-)
Ja na przykład kiedyś z koleżanką grałam w "Chińczyka" chyba ze 4 godziny. I obie przyznałyśmy , że robiłyśmy to ostatnio w poczatkowych klasach podstawówki
;-) .
Inną rzeczą jest to , że mam w łóżku wielkiego pluszowego misia( dobrze że mam duże łóżko) :lol:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:41

magdaaaaa, jakby nie patrzeć ja również mam pluszaki na łóżku ;) Ale są to prezenty od mojego faceta, więc za żadne skarby bym ich nie schowała :] Co nie znaczy, że się nimi bawię, albo coś w tym stylu :P
Niedawno jeszcze miałam ochotę ułożyć puzzle, a TV oglądałam Scoobiego :P Także czasami ma się ochotę powrócić do tych czasów :P albo czasem pewne rzeczy wymuszam udając dzieciaka (oczywiście dla śmiechu prędzej)

#3 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 22:17

magdaaaaa, ja mam to do siebie ze bedac z Tomkiem zdrabniam prawie wszystkie slowa i tak sobie rozmawiamy - oczywiscie nie zawsze bo mozna by od tego wrecz zwymiotowac ale czasami to jest fajne

- lubie grac w gry na gry.pl :P
- w chinola tez lubie z siorka pograc jak sie spotkamy :P

w gruncie rzeczy jest wiele takich rzeczy :OP

#4 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 22:37

w chinola tez lubie

my zawsze z przyjaciółmi gramy, tylko troche go udoskonalamy np. gramy o kasiorke :lol:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#5 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 22:41

np. gramy o kasiorke :lol:

o kurka to troche ryzykowne bo w tej grze wszystko zalezy od tego tego czy masz "dobra kostke" :P
czyli albo masz szczescie albo nie :P

#6 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 22:52

o kurka to troche ryzykowne

jak grasz 10groszówkami to nawet z 5 zł można stracić :lol:
albo w domino (te trójkątne)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#7 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 23:02

mi zdarza sie tak zachwycać jak cos narobię wtedy mówię jak dziecko czy mi pomoże bo ja nie chciałam bo jestem taka malutka i nie dam rady .... staram sie zachowywać umiar ale często nieświadomie robię słodkie niewinne dziecięce minki .....a co do takich zachowań to zdarza mi sie oglądać bajki na dobranoc ale jako żarty dobra zabawę... albo śpiewam piosenki dziecięce do mojego chrześniaka .... a nie że muszę to robić - np. razem z koleżanką dla jaj ..... nie śpię z misiem ale bardzo długo spałam i serio sie wtulałam w niego ale to był prezent od mojego eksa

#8 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 23:02

:arrow: Ja uwielbiam oglądac kreskówki i chyba nigdy z nich nie wyrosnę.
:arrow: ostatnio grałam w "Grzybobranie" też gra planszowa ale dla jeszcze mniejszych dzieci :P
:arrow: pracując w księgarni często z koleżankami oglądamy książeczki dla dzieci, bawimy się pluszakami które przychodzą na dział papierniczy itp i żałujemy że za naszych czasów takich nie było (albo chociaż żeby mieć jakiego bachora w rodzinie, żeby mu kupić i się samemu bawić :P)
:arrow: w pracy często zachowujemy się jak dzieci (ganiamy między pókami, rzucamy pluszakami, przybijamy sobie pieczątki na rękę itp :P)
:arrow: ja w ogóle jestem takim dużym dzieckiem, wszystko gubię, ciągle mam głowę w chmurach, gadam z moim psem jak idziemy na spacer...

dużo tego :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#9 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 04:09

Często w nocy oglądam bajki na Boomerangu, lubię bajki a w szczególności Jetsonów i Flinstonów zawsze lubiłam i nic na to nie poradzę <bezradny></span>
Mam różowo biały pokój, jak mała dziewczynka, mam wrzosową pościel, różowe serducho taką kapę, a na tym pełno kotów, od najmniejszego do największego, a to chyba nie świadczy o mojej dorosłości. Moją uwagę przykuwają małe estetyczne rzeczy, zazwyczaj różowe i jak rozmawiam z moim przyjacielem z reguły przekręcamy słowa, ale nie np. ' r ' na ' l ', tylko inne normalne tak jak małe dzieci nie znają właściwej formy, z tym, że to jest fajne bo jednak wychodzi tak spontanicznie ;-) Ale trzeba uważać, bo czasem na poważnie można się nieźle rypnąć :P

#10 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 04:41

A ja śpię z misiem :) owieczką którą dolatałam od K. jak byliśmy w Zakopanem <zawstydzony></span>
czasami gramy razem w eurobiznes lub literaki :D
i jest fajnie hehhe

#11 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 05:50

czasami gramy razem w eurobiznes lub literaki

my dokladnie to samo :P kupilismy sobie eurobiznes i scrable i czasami jak nas najdzie ochota to tez gramy ;)

#12 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 09:17

Śpię z dużym słodziutkim misiem pluszowym którego dostałam od D. :mrgreen:
A tak to lubię się powydurniac.. :lol:

#13 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 09:47

Ale fajnie, że nie jestem sama wariatka :-D
Mój K biedaczek od jakichś dwóch lat próbuje mnie przekonać, żebym pozbyła się wszystkich pluszaków, bo mi zawalają pokój, oczywiście za wyjątkiem miśka od niego (egoista :roll: ). No i zdarza mi się skakać z radości na środku ulicy, wygłupiać się, no i cieszyć z prezentów jak dzieciak :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 09:50

Bez względu na wiek każdy z nas jest jeszcze dzieckiem ;-)

#15 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 09:57

Madziuś, zgadza się, tylko niestety niektórzy na siłę starają się zachować powagę, bo "nie wypada". A ja myślę, że jakbyśmy zachowali w sobie więcej z dziecka, świat wydawałby się lepszy, bo przecież dzieciaki cieszą się z drobiazgów, zachwycają się światem, są dociekliwe, radosne - i ja staram się pod tym względem nie dorastać, bo nie chcę się tego pozbyć ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#16 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 10:10

Madziuś, zgadza się, tylko niestety niektórzy na siłę starają się zachować powagę, bo "nie wypada". A ja myślę, że jakbyśmy zachowali w sobie więcej z dziecka, świat wydawałby się lepszy, bo przecież dzieciaki cieszą się z drobiazgów, zachwycają się światem, są dociekliwe, radosne - i ja staram się pod tym względem nie dorastać, bo nie chcę się tego pozbyć ;-)

No i dobrze..Zgadzam się z Tobą :)

#17 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:44

ja nadal bardzo lubię bawić sie zabawkami z moim chrzestniakiem :lol:
A tak to jeszcvze lubimy się z D. wygłupiać jak dzieci, ale on jest w tym zdecydowanie lepszy ;-)

<ookk>

#18 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 11:52

Ja do tej pory jestem dzieckiem mimo swojego wieku. Lubię się wygłupiać, często jak zacznę się z czegoś rechotać to nie mogę przestać, dostaję wtedy takiego świra że ciągle bym tylko "bziuuuuuuuum" i "bziuuuuuum" robiła xD Udzieliło mi się też od młodszej kumpeli pisanie w <> różnych głupich rzeczy np.

#19 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 22:21

Każdy z nas ma cos z dziecka, wiec nie zaprzece że lubię się czasem powygłupiać :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#20 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 22:46

:arrow: ja np czasami mam ochote pobawic sie lalkami i mowie sobie ze jak bede starsza urodze dzieck oto bede sie z nim bawila :D za moich czasow nie bylo takich fajnych zabawek jak teraz sa...
:arrow: gadam do psa i traktuje go jak moje malenstwo ;D