Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Cyfra +, Dekoder Polsatu ,czy "n"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
39 odpowiedzi w tym temacie

#1 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:14

Zastanawiam się nad zmiana platformy satelitarnej. Zakończyłam umowę z dekoderem Polsatu bo lubię zmiany ;-) a teraz zostałam bez niczego , tylko naziemna antena. Może dzięki Wam zdecyduje się na coś innego ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 20 grudnia 2008 - 01:54

No ja mam Polsat Cyfrowy z jakimś dodatkowym pakietem i jest wystarczająca ilość kanałów, z kolei o ' n ' słyszałam narzekania, ale co konkretnie chciałabyś wiedzieć w tym temacie ? Lub na temat tego Polsatu Cyfrowego skoro bierzesz Polsat pod uwagę ;-) Ale dopiero teraz doczytałam, że z Polsatem skończyłaś ... <bing1></span>

#3 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 20 grudnia 2008 - 13:43

Jacqueline ja na poważnie zastanawiam się nad "n", ale napisałaś , że narzekają na niego <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 20 grudnia 2008 - 20:04

monika34, duuuuzo osob narzeka na 'n', gdyz jest jeszcze niestabilna. My z tata zastanawialismy sie mieszy cyfrowym polsatem a cyfra plus. Wybralismy cyfre, poniewaz jest fajna promocja, lepsza niz w polsacie no i umowa narazie na 13 miesiecy a pozniej zmieniamy dekoder na taki z HD, wiec nam odpowiadalo bardziej to. Ponadto facet w sklepie mowil, ze niedlugo w cyfrowym polsacie zabraknie calego pakietu TVN, wiec jak Ci zalezy na nim, to lepiej bierz cyfre
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 20 grudnia 2008 - 20:29

dzięki martekkk za dość wyczerpującą odpowiedż <dziekujee></span> na TVN mi zależy to już w zasadzie nie mam dużego wyboru <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 20 grudnia 2008 - 23:05

Ponadto facet w sklepie mowil, ze niedlugo w cyfrowym polsacie zabraknie calego pakietu TVN

I chyba się nie mylił, nie mam TVN-u, szkoda, że nie jestem w PL bo nie wiem co bym zrobiła tłokowi jednemu .... więc monika34 odpuść chyba tą ' n ' i Polsat ;-)

#7 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 08:34

monika34, nie ma sie co bac cyfry:) owszem, obsluga rozni sie od cyfrowego - jest troche tepa, ale nie o to w tym chodzi - jak sie zapoznasz ze wszystkim to bedzie z gorki:) a programow jest naprawde duzo w pakiecie najtanszy w tej chwili 9,50zl, ja mam ten za 20zl w czym przez 12 miesiecy canal+ za darmo, HBO i Cinemax na 4 miesiace - pozniej dzwonisz pod biuro obslugi i rezygnujesz, zezeli nie chcesz dalej oplacac tych programow. I jedna z lepszych rzeczy jest taka, ze doslownie nic nie placi sie za dekoder, po ukonczonym okresie mozesz go zatrzymac doslownie placac za niego grosze, lub oddac i wymienic na nowy - zreszta, to tez zalezy, ale to juz wyjasni Ci ktos w sklepie:) No bynajmniej ja bym polecila cyfre.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 września 2010 - 16:11

Którą telewizje najlepiej polecacie?Gdyby jeszcze z internetem,to byłoby idealnie. :-)

#9 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 września 2010 - 19:34

Cyfra+ ma teraz na pewno świetny pakiet programowy, bo oprócz normalnych kanałów które dochodzą do tego typu telewizji, to są też te wszystkie tvn - y (style itd.), wszystkie Polsaty ( Polsat 2, Polsat cafe itd.) i HBO, Canal+ itd., więc polecam :D

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#10 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 września 2010 - 19:44

viola, w cyfrowym polsacie, kupując dekoder i mając umowę dostaniesz zniżkę na ich internet, ale musisz sobie sprawdzić czy ci będzie śmigał :->

#11 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 września 2010 - 15:13

viola, ja przyłączam się do mlodej i polecam Cyfrowy Polsat ;-) Co prawda ja w pakiecie nie mam internetu, ale uważam, że za cenę jaką płacimy mamy bardzo dużo kanałów, których, np. moi rodzice mając Cyfrę+ i płacąc 2 razy więcej nie mają. Połowy kanałów nigdy jeszcze nie oglądałam ;-) A mamy najtańszy pakiet ;-)

#12 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 września 2010 - 07:21

Fajowo,dziekuję za podpowiedzi.Zainteresowałyście mnie tym Cyfrowym Polsatem.Muszę dokładnie zapoznać się z ich ofertą. :-)

#13 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 września 2010 - 10:36

viola, skad-brac-netporadzcie-vt464.htm Nie łącz internetu z telewizją i innymi takimi. Czemu? Bo nie można go wtedy od podatku odpisać :mrgreen: warto pocierpieć z dodatkową fakturą, żeby dostać zwrot :P

A co do telewizji - my mamy n-ke. Pakiet podstawowy, z czego korzystamy żywcem z kilku tylko programów, reszta leży "odłogiem", bo albo jest po angielsku (a poza mnąnikt nic z tego nie zrozumie u mnie w domu :P ) albo dana tematyka jest niezbyt interesująca. jedyne, co mnie osobiście złości - przy dużych opadach śniegu, trzeba zerkać, czy talerz już jest cały zasypany - bo traci zasięg :/

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#14 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 19 października 2010 - 18:57

Ja również mam "N"
Jestem jak na razie zadowolona.
Mnóstwo fajnych programów.
Z jakoscia obrazu problemów nie miałam jak do tej pory
Jest ok ;-)

#15 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 11:11

Od niedawna mam N.
Na razie jestem zadowolona.Fajne programy

Z jakoscia obrazu problemów nie miałam jak do tej pory

. ;-)

#16 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 10:38

A my mamy Vectrę, u nas jest jedną z tanszych telewizji satelitarnych, do tego mamy internet i za dwa dekodery + neta placimy 120 zł. Moze nie mamy szałowych programow, ale są wszystkie Discovery, ktore najczesciej ogladam no i internet jet bardzo szybki ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 14:21

ja mam "Cyfrę +" ale chciałabym zmienić, bo za dużo kasy ciągną i w ogóle :-/

#18 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 16:15

Dziewczyny mam pytanie.Czy jeśli chciałabym cyfrowy polsat z internetem to muszę koniecznie brać telefon stacjonarny?
Można mieć mieć telewizję ,tylko z internetem?
Bo wiem ,że w ofercie jest podobno telewizja,internet,telefon.

#19 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 19:34

viola, ja mam cyfre, wiec ci nie pomogę, ale sprawdz na stronie internetowej u nich :)

#20 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 19:56

viola, z tego co słyszałam, to pakiety są tak skonstruowane, że opłaca się o wiele bardziej wziąć razem z telefonem, bo bez niego zapłacisz chyba tylko kilka zł mniej.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png