Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[12.12.2008] piatek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
130 odpowiedzi w tym temacie

#81 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:17

ciemny mahon :roll: taki bordo-czerwony z przewaga bordo
glupia jestm i tyle. chcialam braz a sie skusilam bo ladnie wyglada na opakowaniu.
Ale ze do domu do PL jade za tydzien to chyba mamie ja oddam :P bo ona farbuje na takie kolorki :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#82 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:22

madzia, albo ufarbuj wczesniej zeby jak nie wyjdzie to zamalowac inna ;-)
No w sumie dziwnie bys chyba wygladala.. Ale moze :?:

#83 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:29

glupia baba ze mnie :(

ale biorac pod uwage moje uzaleznienie do farbowania wlosow to chyba machne jutro z ranca jak bede sama w domu :P
obecnie mam taki kolor jak w moim avatarku.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#84 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:32

madzia, jasne,jak nie przetestujesz to nie bedziesz wiedziała czy ładnie Ci będzie w takich włoskach ;-)

[ Dodano: 2008-12-12, 18:33 ]
a swoja drogą szał z tym farbowaniem,ja też już dzisiaj byłam przyszykowana na farbowanie ale przełożyłam to na jutro :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#85 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:34

madzia, no to ładny masz kolor włosów ulala :mrgreen:

#86 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:38

madzia, powiem Ci ze 4 lata z P jestem i nie widzial mojego naturalnego koloru.. kiedys nawet pytal jaki mam :lol:

#87 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:43

tanika_aha, no chce jutro ewentualnie w poniedzialek (jesli bede chciala cos innego kupic) bo jestem w drugiej polowie cyklu i wierzcie lub nie ale wtedy mi najlepiej wychodzi farbowanie. chyba cos w tym jest ;-)

Madziuś, fajny fajny ale zmywa sie i blond wychodzi miejscami a tak chodzic nie bede.

Mirabelka__22, moj raz widzial moj natural ;-) ale jak mnie poznal to bylam blondi :P ja mam manie farbowania. a co ty taka urodzinowa dzis? :P

#88 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:45

dziewczyny a to prawda ze jak ma sie @ to lepiej nie farbować?
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#89 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:47

z wlasnego doswiadczenia wlasnie mowie. a pamietam, ze za czasow blondu, podczas @ wyszly mi zolte odrosty! co sie raczej nie zdarzalo ;-)

#90 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:50

o shit :-/ to moze lepiej sie wstrzymam bo tez kiedyś cos słyszałam że może coś się nie udać :-/

#91 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:52

nie wiem, moze to indywidualna sprawa :) ale cykl ma swoje fazy jak ksiezyc :P co chwile inaczej :P nie pamietam dokladnie jak to bylo ;-) dlatego juz sie zamykam :P

#92 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:54

heh,ryzyk fizyk,chyba jednak zaryzykuję jutro :-P a puki co mykam...

3majcie się Kobitki...muah :* :-D

#93 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:06

madzia, urodzinowa juz tak przd jutrem. Ale nie chcialam sama zabierac P po prezent, mowie zeby z nim juz przyjechal, taka niby niespodzianka. A on juz mi przez tel wszystko wyspiewal co dostane :-P

#94 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:10

Ja idę umyc sobie włosy i wziaśc kąpiel ;-)

Będę potem..;)

#95 elunia:)

elunia:)
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:20

cześć :)

Mam dziś nerwowy dzień :-( i nic mi sie nie chce!!!
Tragedia...

#96 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:28

elunia:), co się stało?

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#97 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:25

helloooo

ale umeczona dzis jestem :-?
bylismy na zakupach i te polskie wyboiste drogi tak mnie wybujaly,ze mnie teraz glowa boli :-|
ide chyba zaraz spac :-/
L pojechal do Gorzowa odwiedzic rodzinke,ja nie mialam ochoty jezdzic po jego wujkach i ciociach dzisiaj
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#98 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:30

te polskie wyboiste drogi tak mnie wybujaly

no patrzcie państwo...zjechała z Londynu w polskie regiony i już narzeka na stan dróg... :-P :mrgreen:
Żartuję Kochana...mnie kiedyś mąż wywiózł w 3 czy 4 miesiącu ciąży, bo znał drogę na skróty...i zabłądził oczywiście :roll:
Jeździliśmy po takich dziurach, że w końcu go o-pe-er i wysiadłam i szłam na piechotkę...było bezpieczniej :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#99 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:31

A on juz mi przez tel wszystko wyspiewal co dostane :-P

i co i co dostaniesz? :P

elunia:), jak tam z polowkiem?

i te polskie wyboiste drogi tak mnie wybujaly

oj nic mi nie mow, nas czeka przejazdzka po tych drogach az dziesieciogodzinna :-?

#100 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:33

madzia, taki zestaw z dove sobie wybralam, wyslalam mu fotke, ciekawe czy dobry znalazl. Nie chcialam ryzykowac ze kupi cos do cery dojrzalej :-P

I kupil taki kominek z olejkiem co zapalasz i olejek parujac pachnie. Nie wiem czy wiecie o co chodzi :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych