Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[12.12.2008] piatek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
130 odpowiedzi w tym temacie

#61 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:38

Witam ponownie w dniu dzisiejszym, okna pomyte :-D
Jejcia ale ma porobanego brata i to najstarszego :evil: :evil: :evil: normalnie brak słów :evil:
Kahela, ale pewnie stresa miałaś jak robiłaś test?
Mirabelka__22, powiedz jest że sama nie mieszka i tyle, że miasto też jest pięknym miejscem na spotkania itd.,

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#62 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:42

Cześć Karolcia ;-)
Ano miałam stresa, miałam...
Idę podgrzać żarełko...dziś pulki i śledziki w śmietanie...lubię <jesc></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#63 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:42

Karolina86, wlasnie najlepsze jest to ze ona u siebie w domu sie z nim nie spotyka bo tam nie moze u niej nocowac. A za to tu juz prawie mieszka. A ja chodze wsciekla. Bo nawet jak ona jedzie do domu to wraca z nim.. A moj P raz w miesiacu wpada. A ja mam za daleko zby ciagle do domu jedzic.

#64 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:44

Jeśli kiedykolwiek będę w ciąży, to będzie to typowa wpadka i możecie myśleć o mnie co chcecie, ale będę wyć całe 9 miesięcy...

Kahela ja miałam wtedy 8 lat jak mama zaszła w 3 ciążę i do dziś pamiętam jak była załamana ;-) założę się,że Tobie też by potem minęło bez specjalnego pocieszania Ciebie :-)

Mirabelka__22, albo powiedz,żeby zachowywali się albo cicho wręcz na paluszkach albo niech rzadziej chłopak przyjeżdża. Bez sensu się gotować w środku ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#65 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:46

Tilia, zaraz jej powiem co mysle bosame jestesmy. I tak mam stresa przez ciagle sprawka, kola, prace i zblizajaca sie sesje. I nawet na stancji nie moge miec spokoju :-/

#66 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:52

Mirabelka__22, tylko zacznij rozmowę spokojnie i bez nerwów ;-) wyjaśnij,że masz napięty plan i dużo nauki.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#67 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:56

Tilia, za pozno. Druga tez na mnie za cos zafochana i nawet nie wiem. Brak mi juz sil.

#68 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:57

Ale co powiedziała? usiądź z nimi i pogadaj,bo taka atmosfera jest nieciekawa do nauki :roll:

JkIEp1.png

#69 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 16:59

Tilia, poszla sobie. Podobno nie chce o tym gadac. A mi nie zalezy na tym zeby sie do mnie odzywala. Eh.. Mam dosc.

[ Dodano: 2008-12-12, 17:00 ]
Nawet nie wiedzialam ze sie focha bo ma czasem takie jazdy. Coz, niespodzianka.

#70 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:09

A to są w ogóle jakieś Twoje koleżanki sprzed studiów/poznane na studiach czy obce dziewczyny?

JkIEp1.png

#71 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:15

Tilia, poznane w tamtym roku na stancji. Tylko ze one studiuja pedagogike, wiec maja pelno wolnego.. No i moga sie lenic przez weekendy. Pocieszam sie ze jeszcze tylko dwa miesiace.

#72 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:18

Madzia81 ty to masz wspanałe świeta, też bym takie chciała, ja nie lubie świąt od kąd w domu zaczeły pojawiać sie bratowe, teraz ma ich aż 7, tz. u nas jest taki zwyczaj że w 1dzień świąt wszysty sie zjezdzają do nas tz. do rodziców, no i moje bratowe to najlepiej na gotowe, żadna się nie spyta czy coś pomóc, przynieś itd., dlatego nieprzepadam już za świętami :roll: kiedyś było fajnie, byliśmy tylko ja bracia i rodzice we wigilie, najlepsze było wspólne śpiewanie kolend itd., teraz już tego nie ma :cry: :-(

#73 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:20

Tylko ze one studiuja pedagogike, wiec maja pelno wolnego.. No i moga sie lenic przez weekendy

Ja co roku mieszkam w pokoju z innymi osobami(obcymi) i moim zdaniem kierunek nie ma nic do rzeczy ;-) ja też mieszkałam z dziewczyną,która miała baaardzo mało nauki,ale jeśli ja się uczyłam siedziała cicho przy kompie.
Kwestia dogadania się i zrozumienia ;-) wiadomo,że nie można wymagać od kogoś aby ciągle siedział cicho i w ogóle milczał,ale np koleżanka uprzedzała mnie,że organizuje imprezę to szukałam sobie lokum do nauki u kogoś innego w pokoju.
Kwestia dogadania się,tylko i wyłącznie.

ps.w tym roku mam "jedynkę" :-D

JkIEp1.png

#74 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:22

Mirabelka__22, jak one za przeproszeniem mają cie w d.... ,to ty je też miej, a co :roll: dwa m-ce, dasz radę ;-)

#75 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:29

Tilia, no wlasnie.. A ona w weekendy widuja sie z facetami gdy to moj czas na pisanie. No nic, lece.

Ciagle tylko slysze ze nie mieszkasz sama.. :-/

Karolina86, tak zamierzam. :->

#76 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:39

Witam

Widze, ze byla mowa o mnie :D

szczerze to przeczytalam dzis piątek i dla modkow dzial :oops:
brak czasu wiecej na babski...ale za pare dni mysle, ze bede juz na dluzej...

dzien spedzilam na uczelni - odebralam dyplom magisterski :mrgreen: jaki piękny jest :D :mrgreen: bylam na zakupach... nowa bluzeczke kupilam... wkleje jak porobie fotki do odpowiedniego dzialu...

ogolnie dzionek bardzo pzyjemny...
wpadne jak bede miec wiecej czasu..

pozdrawiam forumki i milego wieczorku
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#77 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:48

Donn,eh dyplom.. zazdroszcze..

#78 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:57

Donn, miło że wpadłaś do nas :-D miłego pobytu ci życzę :mrgreen:

#79 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 17:57

i dla modkow dzial :oops:

to obowiazkowo ;-)
ja juz winko nabylam, kupilam sobie farbe do wlosow, wybralam chyba pod impulsem bo doszlam do wniosku, ze kolor mi sie nie podoba, ups w pore...
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#80 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 18:10

madzia, jaki znow kolor wymyslilas? :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych