Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

zdrada

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
564 odpowiedzi w tym temacie

#541 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 marca 2013 - 21:36

Kala1702, według mnie to ten chłopak też nieuczciwie postępuje wobec swojej dziewczyny, skoro jest z nią tylko dlatego że boi się, że coś sobie zrobi ... :roll: A z tobą spotyka się i całuje, coś nie tego.

A ty kochana lepiej trzymaj język za zębami, bo .. 'im mniej wiesz, tym lepiej śpisz'. Tylko jeżeli zależy ci na Ł, to lepiej skończ z tymi 'nic nieznaczącymi pocałunkami' ;-)

Melodia na razie nie dramatyzuj, nie wywołuj wilka z lasu, jeżeli będzie chciał cię zdradzić to i tak to zrobi. To zależy dużo od człowieka i jego nastawienia do życia

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#542 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 05 marca 2013 - 23:28

Ja uważam, że nie mówienie to jest egoistyczne podejście. Ze strachu przed zmierzeniem się z tym co się zrobiło. Dla mnie to nie jest przerzucenie cierpienia na drugą osobę, tylko danie jej możliwości wyboru. Jeśli wybaczy to super, jeśli nie to przynajmniej ma szansę zdecydować o tym sam.

Ja żałuję, że przez tak długi czas nie wiedziałam o zdradzie. Nie marnowałabym czasu na zakochanie się w kimś kto tego nie doceniał. I owszem jeden pocałunek to co innego niż chodzenie do łóżka, ale od czegoś się zaczyna.

Poza tym dla mnie przyznanie się do takiego czegoś to przyznanie że jest jakiś problem w związku i albo zacznie się praca nad tym albo dalej w tym tkwimy. Oczywiście ja nie namawiam do przyznania się, bo tego trzeba chcieć.
Ja wiem, że ja bym chciała się dowiedzieć, być może bym wybaczyła (zwłaszcza na początku związku) ale cenię szczerość i przyznanie się do błedu z tak dużym ryzykiem tego co dalej.

Co do kwestii kochania dwóch osób jest to dla mnie niemożliwe. Jeśli się kocha to inni mogą się podobać, kręcić fizycznie, ale ich nie kochasz. A jesli ktoś tak mówi to dla mnie nie kocha nikogo.

Każdy z nas urodził się ateistą

#543 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 07 marca 2013 - 12:07

Melodia na razie nie dramatyzuj, nie wywołuj wilka z lasu, jeżeli będzie chciał cię zdradzić to i tak to zrobi. To zależy dużo od człowieka i jego nastawienia do życia

Twierdzi, że nie mógł by tego zrobić... Lepiej w ogole o tym nie myśleć <bezradny></span>
Narazie jest we mnie szaleńczo zakochany, więc nawet chyba by o czyms takim nie pomyslal :-P

A ty kochana lepiej trzymaj język za zębami, bo .. 'im mniej wiesz, tym lepiej śpisz'. Tylko jeżeli zależy ci na Ł, to lepiej skończ z tymi 'nic nieznaczącymi pocałunkami'

Też tak uważam... Spokojnie najpierw sama się zastanów czego chcesz, kim jest tak naprawde dla Ciebie Twój facet i tamten koleś...

iv09i09kftvt0mdm.png

#544 syrenka25

syrenka25
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 16 marca 2013 - 14:47

Hej. Mam zamiar zdradzić chłopaka z innym, ale wiem że będę miała wyrzuty sumienia i źle bym się czuła, ale mam naprawdę ochotę na to. Odradzcie mi, żebym tego nie robiła, kocham swojego chłopaka. Wiem jak to brzmi, ale naprawdę tak jest i wiem że powiecie, że jakbym go kochała nie myslabym o zdradzie.
Dołączona grafika I like to feel your heart beat

#545 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 16 marca 2013 - 18:35

Chcesz go zdradzić z tym chłopakiem,który się umawia i w ostatniej chwili odwołuje spotkanie, bo mu coś wypadło? ;-)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#546 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 marca 2013 - 18:38

Myślę, że z tym, od trzymania za rękę :lol:

Trolli nie karmimy :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#547 syrenka25

syrenka25
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 16 marca 2013 - 19:05

Nie, z innym.

#548 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 marca 2013 - 19:14

Odradzcie mi

Odradzamy!! :lol: :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#549 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 marca 2013 - 20:10

kocham swojego chłopaka

Dołączona grafika

syrenka25, jak długo masz faceta?

Odradzcie mi, żebym tego nie robiła,

Dołączona grafika

#550 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 marca 2013 - 21:18

kocham swojego chłopaka

zapewne. :lol: No to odradzam, stanowczo :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#551 syrenka25

syrenka25
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 16 marca 2013 - 22:39

kocham swojego chłopaka

Obrazek syrenka25, jak długo masz faceta?

Odradzcie mi, żebym tego nie robiła,

Obrazek

Prawie 2,5 roku.

#552 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 16 marca 2013 - 22:56

syrenka25, wiesz co masz nierówno pod sufitem :-P Jak się kocha to nie myśli się o takich rzeczach... Chyba jeszcze nie dorosłaś do pewnych spraw...

#553 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 marca 2013 - 09:44

syrenka25,albo lubisz komplikować sobie zycie,albo nie doroslas do pewnych spraw.Tyle ode mnie.

#554 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 17 marca 2013 - 09:52

Syrenko a ja nie odradzam, co tam żyje się raz, co za różnica żałować że coś się zrobiło albo żałować że się nie zrobiło. ;-)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#555 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 marca 2013 - 10:16

co tam żyje się raz, co za różnica żałować że coś się zrobiło albo żałować że się nie zrobiło.

To najllepiej może niech syrenka,zerwie z chlopakiem,bo po co bawić sie w przedszkole i zawracać gitarę.
Zerwie i będzie mieć wolna rękę,wówczas do bólu może skakać z kwiatka na kwiatek :roll:

#556 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 marca 2013 - 13:38

na serio macie ochote karmic trolla? przeciez ten "ktos" ma niezla zabawe z tego co piszecie. bierzcie czasem to co ludzie pisza na forum przez pol ;-) (viola ;-) )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#557 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 17 marca 2013 - 13:40

nie(d)oceniona, to może kasuj takie posty od razu...
po co mamy to czytać

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2013-03-17, 15:55 ]
Poza wysoką inteligencją postu, jako tako regulaminu nie łamią.

#558 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 19 marca 2013 - 14:56

syrena kim jestes? kura bez pofałdowanej kory mózgowej na tyle, zeby wiedziec jak zycie ugryżć <bezradny></span> <bezradny></span> obcych ludzi pytasz co masz robić :shock: w głowie sie nie mieści :roll:
[/b]
Dołączona grafika

#559 Inatka93

Inatka93
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 13 sierpnia 2020 - 08:57

Kiedyś byłam zdradzona, to akurat było dawno i nie zrobiłam niczego więcej, jak wykopałam gościa z mojego życia. Teraz jestem po ślubie z kimś innym i jeśli on popełniłby ten sam "błąd" , nie byłabym głupia, tylko CSM Agency zatrudniłabym do zbierania dowodów i puściłabym go w skarpetkach. Trzeba mieć swoją godność, ale i walczyć o swoje. No nie, dziewczyny?

#560 iwona66

iwona66
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 14 sierpnia 2020 - 21:34

Dlatego wydobyłam kasę spod ziemi na sprawdzonego detektywa jeszcze przed złożeniem pozwu o rozwód. W tej agencji http://www.detektyw-androsz.pl/ liczy się jakość usług i to, by dowody można było wykorzystać w sądzie.