Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[05.12.2008] Piątek - Weekend tuż tuż :))

• Zamknięty Temat jest zamknięty
261 odpowiedzi w tym temacie

#41 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:39

Mirabelka__22, no to zyczymy udanych i owocnych zakupkow :-D
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#42 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:40

Mirabelka__22, udanych zakupów :-D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#43 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:44

666ilonka777, żeby mi sie to nie powtórzyło <nenene1></span> a tak poważnie to ja też narobiłąm sobie ostatnio zaległości ... ale nie chce mi sie tego nadrabiać ... tzn. mam praweie 1000 postów do przeczytania a czytam jak naskrobiecie tam coś nowego, ewentualnie jak mi sie bardzo nudzi :oops:

Mirabelka__22, udanych :mrgreen: i pochwal sie nam jak wrócisz :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#44 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:50

nie(d)oceniona, ja staram sie czytac zeby byc w temacie, bo pozniej nie wiem o co chodzi i zawsze jestem ciekawa co u Was, wiec staram sie staram byc na biezaco ;-)
Dołączona grafika

#45 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:53

666ilonka777, e tam :P jak nie wiem o co chodzi to doczytuję :-P a teraz mi sie po prostu nie chce wertowaćtego wszystkiego :roll: wiem wiem len jestem okropny, no ale :roll: i tak na bierząco ubywa :mrgreen: dzisiaj z wami posiedzę to powinnam sie pozbyć więszej częsci :-P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#46 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:54

Hej Babeczki i nie tylko... ;-)
Słonko u mnie świeci, nawet miło jest...
Muszę się wziąć troszkę za chałupę...jakieś porządeczki, czy cuś ;-)
Lenia ciąg dalszy, więc nie wiem jak mi pójdzie... :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#47 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 10:58

nie(d)oceniona, dasz rade, czyta sie szybko i przyjemnie :mrgreen:

a tak w ogole zapomnialam Wam powiedziec, ze pogodzilam sie z P.i juz jest fajnie i dostalam nawet z wyprzedzeniem prezent mikolajkowy, mialam dostac normalnie w terminie, ale wczoraj P.stwierdzil, ze jestem smutna, chcial mi poprawic humor i tym sposobem dal mi wczoraj :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#48 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:06

Witam radośnie :mrgreen:
Jak milo sie wstaje z myślą ze dzis Misiek do mnie przyjeżdza na dwa dni, mm. budzic sie i zasypiać przy Nim :-P Ale to dopiero o 17. Narazie musze jeszcze troche pokoik ogarnac, jakies zakupki zrobić, i ogarnąc siebie. A taki lenik mnie dopadł, że nie chce mi sie z łóżka wyjsc... Widze ze tu lenistwo na porzadku dziennym u większości.
Ale ochotki mi na kawusie niektore narobily! Wiec zaraz wyskakuje z pod kołderki !
Milego dzionka życze! I grzeczne bądzcie bo dzis w nocy Pan Mikołaj przychodzi <bejbi3></span> <jacidam></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#49 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:07

666ilonka777, co takiego dostałaś <hmm></span>

jade jednak na cmentarz ... zobacze jak z czasem sie wyrobie, ale nie bardzo mi sie chce jechać do rodzinki :roll: i słuchać tych głupot wszystkich <bezradny></span>

zmykam sie zbierać <ciaoo1></span>

#50 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:11

nie(d)oceniona, a bransoletke taka blyszczaca, wiedzial, ze lubie wszystko co blyszczy i trafil w moj gust, bo bardzo mi sie podoba ;-) ale teraz ja jemu musze cos kupic, mialam to zrobic w tamtym tygodniu, ale sie schodzi i jeszcze nic nie mam :-/ pewnie jutro rano sie wybiore po prezencik, bo dzis koncze prace o 15.30, a na 17 idziemy ze znajomymi do kina, wiec znowu nie mam kiedy :-x

kiedy do nas wrocisz?
Dołączona grafika

#51 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:25

Ilonka- szczesciara! Ja tez uwielbiam wszystko co sie blyszczy :D Ja z koleji juz od miesiaca mam prezent mikolajowy dla E. moje zdjecie w rameczce i jeszcze pare innych naszych wspolnych wywolanych (to pierwsze nasze zdj od kiedy ejstesmy razem- bardzo mi sie podobaja) no i nie wiem co by jeszcze do tego dorzucic.... moze jakies slodycze? <bezradny></span>
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#52 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:26

Witan piątkowo :mrgreen: widze że sama nie jestem, tez mam dzisiaj ogromnego lenia, miała posprzątać, ale mi się nie chce, może w czasie nabiorę ochoty ;-) jak narazie wolę posiedzieć z wami :-D

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#53 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:28

Karen, ja uwielbiam kupowac upominki dla wszystkich i zawsze robilam to duzo wczesniej, ale w tym roku jakos ciezko mi sie zebrac... i pewnie na ostatnia chwile wszystko bedzie, ale dam rade. Ja tez myslalam o ramce, ale teraz to ze zdjeciem juz nie zdaze, a nie mam zadnego ladnego i w ogole :-/
Dołączona grafika

#54 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:30

Witam kolejmy raz w tym piątkowym dniu :mrgreen:

U mnie huomrek przybył, bo w pracy już jest luzzzz :-D
Dołączam się też do tych co w pracy siedzą i nie maja czasu na BS :mrgreen: jutro idę prezent mikołajkowy kupić chrześniakowi i już kupię od razu Darkowi na gwiazdkę, a co z głowy będę mieć :-P Co tam dziś na śniadanie macie? Ja już jadlam bułkę z serem zółtym i pimidorkiem, ale jakiś taki niedosyt czuję... :-(

<ookk>

#55 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:31

Ja zdecydowalam sie na ramke ze zdj bosam mi kiedys mowil ze ja mam a on nie ma :mrgreen:
Apropo- ja kiedys wywolywalam zdjecia i mialam za 2 godziny juz do odbioru- niezly speed byl!
Co do prezentow- uwielbiam kupowac i dostawac (mimo to ze z kupowaniem nie raz jest problem....) Jeszcze dzis szkola i jutro prezenciory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Albo i dzis w nocy :D

[ Dodano: 2008-12-05, 11:33 ]
Roxi ja jadlam 4 paroweczki i wlasnie zbieram sie zeby cos nowego zjesc :D MOze bigosik mamusi :D
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#56 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:34

Roxi, ja tam mialam buleczke z szyneczka, kawke i kupilam sobie w sklepie serek wiesniacki, bo bulka za sucha byla :mrgreen:

Karen, no moj tez mowil, ze chcialby miec ramke z moim zdjeciem, ale co do ramki to na gwiazdke planuje kupic mu cyfrowa zeby wiecej zdjec tam mial ;-)

[ Dodano: 2008-12-05, 11:35 ]
Karen, o mniam bigosik, mam na niego ochote chyba od dwoch tygodni, ale jutro zjem, bo jedziemy do znajomych na urodziny i wiem, ze bedzie bigosik :-P
Dołączona grafika

#57 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:38

Roxi, a ja sobie zrobiłam na śniadanie chleb z szynką i ogórką :)
A teraz wcinam marchewkę :lol:

#58 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:40

Karen, poleciałabym teraz na te parówki...mmmmmmmmmmm

<ookk>

#59 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:42

A ja jadłam mój ulubiony jogurcik biszkoptowy i do tego bułeczka :-P
Roxi, a ile ma twój chrześniak latek? bo ja tez dzisiaj mojemu chrześniakowi idę coś kupić :-) chyba kupie mu ciuszek bo zabawke dostanie na gwiazdke :-D

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#60 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:42

Roxi, paroweczki, alez owszem, mniam i tak na dodatek z srem w srodku :-P
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych