a wiesz, że czasem i tak się zdarza..?no ale sama sobie chyba prezentu nie kupisz?
Ale z reguły daję mu kilka propozycji i tyle...
Nie lubię tego, bo L nie przywiązuje wagi do takich rzeczy...albo nie ma czasu na zakupy...
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:25
a wiesz, że czasem i tak się zdarza..?no ale sama sobie chyba prezentu nie kupisz?
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:26
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:26
zdrówkoBingo!
Ja właśnie nalewam. No to zdrówko.
ja sobie sam kupię w tym roku ... kuferek z cieniami z rossmana i nikomu nie da sie od tej decyzji odciągnąć ... taki mój własny prezent pod choinkę i by było zabawniej nawet sobie na mieszkaniu na studiach to położę pod choinkąno ale sama sobie chyba prezentu nie kupisz?
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:27
Mój d. też nie i zazwyczaj zagląda do Gold MarkaL nie przywiązuje wagi do takich rzeczy.
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:27
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:29
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:32
a ja lubię, ale D. nie lubi mi kupować takich prezentówwiadomo, że nie lubię prezentów praktycznych
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:36
od tomka tego nie chce ..... bo wolę by mi kupił cos na swój budżet i by sie pomęczył a opowiadałam mu o tym komplecie wiec miał by za łatwonie wyobrażam sobie tego. na każdą inną okazję - tak.
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:36
to rzeczywiście łatwozostaje książka, z tego zawsze się ucieszę...
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:40
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:40
To jeszcze masz dobrze.bo 28 grudnia i nigdy moi bliscy ich nie zlekceważyli
Oj, to brzydko.widocznie nie ma ochoty się starać
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:44
to tak fajnie miedzy wigilią i sylwestrem jeszcze jedna masz imprezę ..... moja znajoma ma urodziny w wigilie i mówiła ze jak była dzieckiem to strasznie ją złościło że dostawała tylko 1 prezent ....i nauczyła swojego chłopka by dawał jej dwa prezenty mogą byc tanie ale muszą byc dwaja mam urodziny zaraz po świętach - bo 28 grudnia
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:49
kurcze, przykre to takie...widocznie nie ma ochoty się starać, jeśli chodzi o prezent dla mnie...
mój kuzyn ma 25 grudnia i nigdy nie narzekałNajgorzej jak ktoś ma w święta.
no i bardzo dobre rozwiązanie. też wolałabym dostać dwa drobiazgi, niż załatwiać 2 w 1.moja znajoma ma urodziny w wigilie i mówiła ze jak była dzieckiem to strasznie ją złościło że dostawała tylko 1 prezent ....i nauczyła swojego chłopka by dawał jej dwa prezenty mogą byc tanie ale muszą byc dwa
...
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:52
też bym tak wolała na jej miejscu...dwa prezenty mogą byc tanie ale muszą byc dwa
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:53
wiesz ja bym mu jednego roku wstydu przed rodzina narobiła no może by potem poskutkowało... skomentowała że albo "no widzisz jaki ładny łańcuszek dostała a ty mi nic nie kupiłeś i jak ci teraz " .....albo bym po prostu nic mu tez nie kupiła albo tak jak on jakaś tandetę na szybko (ew miała w półce schowane) by poczuł troch co ty czujeszwidocznie nie ma ochoty się starać, jeśli chodzi o prezent dla mnie...
do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić ........... wiem cos o tym .....przyzwyczaiłam sie tak naprawdę...
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:55
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych