sukienki magdaru są przecudne
Wymarzone suknie ślubne
Napisano 09 grudnia 2013 - 17:28
Napisano 07 stycznia 2014 - 16:26
Ato moje typy. Oczywiscie bielizna wyszczuplająca pod spód, wczesniej chiałam tako rozkloszowaną , ale za bardzo wyzywająca jest na tak skromną uroczystość , a pozatym bedzie nie wygodnie przy 2 dzieci sie w takiem szerokiej poruszać.
Jak nie znajdę podobnych w sklepie to uszyje. A zeby drożej nie wyszło , nie bede sie opowiadać ,że to ślubna
I zastanowiam sie nad kolorem , czy moze zeby perłowa czy ecru? A moze blado różowa? Jak myslicie czy zostawiać przy białej?
Użytkownik smoczkowa edytował ten post 07 stycznia 2014 - 16:30
Love Love Love
Napisano 07 stycznia 2014 - 16:45
smoczkowa ja uważam że taką na zdjęciu nr 2 będziesz pięknie wyglądać takie uszycie sukienki zależy jeszcze an jaką krawcową trafisz sporo kosztuje od 500 zł aż po 1000 tak u mnie jest ... może są i tańsze ceny a co do koloru to sądzę że ecru będzie akurat ![]()
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 07 stycznia 2014 - 19:13
@smoczkowa ja bym wybrała między 7,8,9 z przewagą 9 ![]()
Odnośnie koloru- wybrałabym białą albo różowy jasny
a najlepiej przymierz, czy lepiej Tobie w ecru czy w białym- u mnie po przymierzeniu ecru od razu było wiadomo, że chcę białą. W kremowej było fatalnie, chociaż panie z salonu mówią, że jednak większości panien młodych bardziej pasuje ecru. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 08 stycznia 2014 - 06:09
Kościelny , ale skromna ceremonia. Bez rozmachu.
To ślub cywilny będzie?
Zapewne przymierze i długą, ale cały czas chodzi mi o skromność. No i wygodne 2dzieci uwieszonych nie pomaga w ładnym wyglądzie
A nie chcesz długiej ?
No i tez tak zrobie bede przymierzać różne.
Odnośnie koloru- wybrałabym białą albo różowy jasnya najlepiej przymierz, czy lepiej Tobie w ecru czy w białym- u mnie po przymierzeniu ecru od razu było wiadomo, że chcę białą. W kremowej było fatalnie, chociaż panie z salonu mówią, że jednak większości panien młodych bardziej pasuje ecru.
Dziewczyny na przymierzanie chodziłyście w jakies specjalniej fryzurze i makijażu czy tak na czysto? Ja to brzydka jestem bez niczego wiec w najpiękniejsze bede zle wyglądać. Wiec zrobie sie na bóstwo.
Love Love Love
Napisano 08 stycznia 2014 - 09:07
Dziewczyny na przymierzanie chodziłyście w jakieś specjalniej fryzurze i makijażu czy tak na czysto?
Chodziłam w koku, żeby od razu wpinać welon, ale myślę, że to bez różnicy. Byle Tobie było wygodnie.
Makijaż też miałam taki jak zwykle i nikt nic nie komentował. :)Tam jest tyle babeczek do pomocy, że i tak samemu to się ledwo sukienkę dotyka.
Z całej przymiarki to najdziwniejsze dla mnie było stanie w pomieszczeniu, gdzie na około były lustra, w samych majtkach i szpilkach w obecności 3 kobiet. Na szczęście one w ogóle nie zwracają na to uwagi, po prostu przygotowują suknię i ją na Ciebie zakładają. ![]()
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 08 stycznia 2014 - 09:44
Ogólnie mi się nie podobają, bo nie lubię ani krótkich, ani takich z koronki.
Ale podoba mi się 7 (tylko bez tej dziury na plecach). Jest kobieca, elegancka i seksowna. A kolor to albo biała albo ecru, różowe odcienie dla mnie odpadają.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 26 stycznia 2014 - 15:07
Moje nowe sukienki do albumu z inspiracjami, powoli klaruje się wizja- moja "wymarzona " będzie zapewne zlepkiem rożnych elementów sukni, które mam w folderze. Napewno ma mieć dekolt (dość duży ), podkreślać kształty- czyli musi być obcisła w talii i w biodrach, dalej lekko się rozszerzać, ma mieć ramiączka i nie mieć trenu ... Co raz więcej mam tych sprecyzowanych wymagań. Ciekawe ile będzie kosztowało uszycie?
Napisano 26 stycznia 2014 - 15:48
Napisano 26 stycznia 2014 - 15:55
W ostatniej dol sukni mi sie nie podoba. Panna mloda wyglada jakby ledwo w niej szla ![]()
przynajmniej ja to tak widze
![]()
cudna jest!
ta pierwsza ladna:)
Ta na 5 zdj jest idealna wrecz
piekne koronki, piekny tyl sukni i do tego nie przesadzona dolem. Take taki ideal ![]()
Jak dla mnie pierwsze piec fotek wymiata ![]()
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 26 stycznia 2014 - 18:07
Dzięki za opinie!Sukienka na ostatniej fotce ma za mocno zwężony dół, pewnie średnio to wygodne w tańcu, mam ją w swoich zbiorach ze względu na koronkę, która ją zdobi- ona się trochę mieni ale nie jest przesadzona, mam nadzieję,że uda mi się znaleźć coś podobnego jak już zacznę poszukiwania materiałów.
W 5 podoba mi się wszystko- niby ma odkryte plecki, ale nie epatuje golizną. To na razie mój nr jeden, tylko zamieniłabym koroneczkę na tą z ostatniej właśnie ![]()
Użytkownik Histeria:) edytował ten post 26 stycznia 2014 - 18:11
Napisano 27 stycznia 2014 - 08:32
@Histeria:) Piękne 5 pierwszych wrzutów. No i jestem zdania co katti
Niby laska jest bardzo szczupła , ale jak w tym tańczyć
Panna mloda wyglada jakby ledwo w niej szla
przynajmniej ja to tak widze![]()
Kiedy wybierasz się do krawcowej?
A ja już znalazłam swoją kecunie i to przez przypadek , kolezanka w grudniu brała cywilny i w własnie tej co ja chcę
Jak urodzę to ide do niej na miarę. Oby była dobra bo odkupię ją za mniej niż 100zł ![]()
A wyglada coś pawie identyko jak ta z ost. zdjecia mojego wrzutu ![]()
Love Love Love
Napisano 27 stycznia 2014 - 10:06
Histeria Według mnie ta pierwsza i 5 są najładniejsze
koronki są cudne wręcz
Nie wiem ile u was krawcowa bierze za samo uszycie plus jeszcze materiał , musisz pochodzić i się popytać może znajdziesz taką krawcową która za odpowiednią cenę by Tobie suknię uszyła ![]()
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 27 stycznia 2014 - 15:05
@Histeria:) Sukienki nie w moim stylu, nie przepadam za takim zwężonym a potem nagle rozszerzonym dołem. Ale prawda jest taka, że każda panna młoda w sukni wygląda inaczej i Ty sama najlepiej wiesz która będzie dla Ciebie najlepsza ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed