Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wymarzone suknie ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3401 odpowiedzi w tym temacie

#2401 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 16:29

Mirabelka__22, śliczna jest i chyba ma dopinane ramiączka/ramiączko czy się mylę? Ja wolę na ramiączkach :)

#2402 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 04 maja 2011 - 16:30

a ja właśnie muszę koniecznie mieć tren:) Ten jest nawet dla mnie za mały :-P

Jakbym teraz wybierała suknię, to też koniecznie z trenem. ;-)
Mi się bardzo podoba, właśnie najbardziej ze względu na tren..Minus, który dostrzegam to to, że nie jest czysto biała, a ja taką sobie wymarzyłam :-P Ale i tak mi się podoba :mrgreen:

#2403 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 16:34

Minus, który dostrzegam to to, że nie jest czysto biała, a ja taką sobie wymarzyłam :-P Ale i tak mi się podoba

Też marzy mi się czysto biała ale to chyba nie byłoby zgodne z moim sumieniem :P . W końcu sypiam z Narzeczonym więc biała suknia tak jakby "mi się nie należy" ;)

#2404 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 maja 2011 - 17:32

końcu sypiam z Narzeczonym więc biała suknia tak jakby "mi się nie należy"

a tam , jak ty sie dobrze bys czula to czemu, nie , no chyba ze ty masz poczucie ze biel to tylko dla "czystej" to inna bajka. moja sasiadka w 4 miesiacu ciązy szła w bielutkiej jak snieg sukience ;-)
mirabelka sukienka dla mnie fajna przez to ze jest taka długa i ten tren taki fajny , ale gora mi sie nie podoba , tej modelce dodaje kilogramów , taka przysadzista sie ta pani zrobiła, ale moze to kwerstia modelki.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2405 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 17:35

a tam , jak ty sie dobrze bys czula to czemu, nie , no chyba ze ty masz poczucie ze biel to tylko dla "czystej" to inna bajka.

Mam to poczucie od dzisiaj odkąd kuzynka mi o tym powiedziała :P. Ale o białej od zawsze marzę :) . No ale niby tak jest...

#2406 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 maja 2011 - 18:09

Anonimka, można sobie dorobić albo grubsze albo cieniutkie według upodobań. Ja wolę białą, a to dlatego, że mam jasną skórę i nie wyobrażam sobie siebie w ecri. Co do czystości, to ona się objawia bardziej w welonie, którego nie powinno się wkładać. Moja znajoma nie miała welonu choć nie była w ciąży itd, a pózniej pojawiły się komentarze od starszych pań, że go nie ma. Ja welon i tak planuję mieć, to mój wybór i dla mnie dopiero dzisiejsze założenie welonu(pierwszy raz) sprawiło, że naprawdę poczułam tą chwilę.

Aspirynkaaa, ona jest biała plus kryształki też białe, nie wiem jaka może być bielsza, chyba że mówisz o tym, żeby była głównie z materiału.

magdaaaaa, mi pasuje taka dopasowana góra, a tu jest jeszcze przedłużone to dopasowanie. Na taką mega bombkę jestem za niska... Tak jak mówię, sama bym jej nie wybrała ze stronki.

#2407 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 18:21

Ja wolę białą, a to dlatego, że mam jasną skórę i nie wyobrażam sobie siebie w ecri.

No właśnie też mam jasną skórę, a wręcz można powiedzieć, ze jestem bledziuszek :P

#2408 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 04 maja 2011 - 18:30

Aspirynkaaa, ona jest biała plus kryształki też białe, nie wiem jaka może być bielsza, chyba że mówisz o tym, żeby była głównie z materiału.

Wg mnie na zdjęciu nie wygląda na całkowicie białą. :-) Raczej na taką przełamaną biel, ale jeśli tak mówisz, to na pewno tak jest. :-) Sukienka jest bardzo w moim guście.

Też marzy mi się czysto biała ale to chyba nie byłoby zgodne z moim sumieniem :P . W końcu sypiam z Narzeczonym więc biała suknia tak jakby "mi się nie należy" ;)

A tam, dla mnie to takie gadanie. Jakoś nie mam potrzeby udowadniać nikomu kolorem sukienki, czy z kimś już spałam. :-) Bo z takim podejściem, to w żadną stronę niedobrze: nie założysz białej=grzesznica :-P , założysz=kłamie :-P . Kiedyś sobie założyłam, że założę białą jeśli TEN facet będzie moim pierwszym facetem, niezależnie czy po ślubie, czy przed. I póki co, wszystko jest na dobrej drodze :mrgreen:
Aczkolwiek..faktycznie jeśli miałabyś się źle czuć, czy mieć wyrzuty sumienia, to lepiej jest wybrać inną, niż biała :-)

#2409 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 maja 2011 - 22:22

Ja myślę o czymś takim:
Dołączona grafika

ale narazie jestem na etapie myślenia.
Białej kiecki nie chcę, bo i kościelnego nie będzie to i po co.
Długiej do kostek też nie chcę, bo przy moim 159 wzrostu obawiam się, że będę wyglądać śmiesznie.

Aż się boję co to będzie za jakiś rok czy dwa jak już zaczniemy ustalać datę itp, itd... skoro ja w całej stercie zdjęć znalazłam aż jedną kieckę, która "mogła by być" :|
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#2410 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 22:25

Madź, jak dla mnie to trochę zbyt wyzywająca ale skoro Tobie odpowiada to to jest najważniejsze ;)

#2411 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 maja 2011 - 22:28

Właśnie do kościoła by nie pasowała, ale do USC mogła by być. Tylko jakieś bolerko czy cuś do tego na wierzch. Cholernie kolor mi się podoba :mrgreen:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#2412 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 22:29

Cholernie kolor mi się podoba

Kolor to jest przecudny :)

#2413 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 maja 2011 - 22:34

wg mnie jakas strasznie imprezowa ta kieca. Wolałabym na taką okazję coś skromniejszego, kolor ładny, ale do USC wybrałabym coś mniej żywego.

#2414 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 05 maja 2011 - 07:07

Mirabelka ładna ta sukienka podoba mi się. Ciekawie wygląda na 1 rzut oka.

Madź jestem na nie <bezradny></span> jak dla mnie nawet na ślub w USC jest trochę za bardzo wyzywająca. Kolor jest natomiast śliczny :-D

201407101662.png

#2415 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 05 maja 2011 - 08:35

Madź zgodzę się tutaj z Elodi że sukienka za bardzo imprezowa jest, tyle, że kolor ma ładny- ja bym jednak wybrała jakąś prościuteńką przed kolanko.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2416 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 05 maja 2011 - 08:53

Madź, mi się nie podoba.
Na imprezę bym takiej nie ubrała a co dopiero na swój ślub. <bezradny></span>

Kolor odpada na wstępie bo ślub mi się kojarzy z jasnym kolorami.
Panna młoda powinna wyglądać delikatnie a nie zadziornie a tak mi się kojarzy ta kiecka :-/

#2417 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 05 maja 2011 - 09:33

To jest pierwsza sukienka, którą wygrzebałam w necie, więc mam dużo czasu. Kiedyś w salonie sukien ślubnych widziałam przepiękną czerwoną sukienkę, ahhh. Ale nigdzie nie mogę podobnej znaleźć :(

#2418 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 05 maja 2011 - 09:34

Madź, chcesz mieć koniecznie jakąś w ostrym kolorze? :-D

#2419 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 05 maja 2011 - 10:07

Mirabelka__22, już jakoś tak mam, że wolę inaczej niż wszyscy :) Moja mama często chodzi przez to wkurzona ;) Kolor koniecznie czerwony, lub fioletowy :) Chociaż sama sukienka może być skromna. Po prostu nie widzę siebie w bieli. I jak dla mnie ten kolor jest jakby przypisany do ślubu w kościele.

#2420 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 05 maja 2011 - 10:15

Po prostu nie widzę siebie w bieli. I jak dla mnie ten kolor jest jakby przypisany do ślubu w kościele.

Czy ja wiem. Kumpela brałą cywilny w białej sukni. Noa le to już z tego względu, że ona była tak jakby innej wiary, a jej mąż był katolikiem, a skoro jej marzeniem była biała suknia to na cywilny taką założyła...