Wymarzone suknie ślubne
Napisano 04 maja 2011 - 16:29
Napisano 04 maja 2011 - 16:30
Jakbym teraz wybierała suknię, to też koniecznie z trenem.a ja właśnie muszę koniecznie mieć tren:) Ten jest nawet dla mnie za mały
Mi się bardzo podoba, właśnie najbardziej ze względu na tren..Minus, który dostrzegam to to, że nie jest czysto biała, a ja taką sobie wymarzyłam
Napisano 04 maja 2011 - 16:34
Też marzy mi się czysto biała ale to chyba nie byłoby zgodne z moim sumieniemMinus, który dostrzegam to to, że nie jest czysto biała, a ja taką sobie wymarzyłam
Ale i tak mi się podoba
Napisano 04 maja 2011 - 17:32
a tam , jak ty sie dobrze bys czula to czemu, nie , no chyba ze ty masz poczucie ze biel to tylko dla "czystej" to inna bajka. moja sasiadka w 4 miesiacu ciązy szła w bielutkiej jak snieg sukiencekońcu sypiam z Narzeczonym więc biała suknia tak jakby "mi się nie należy"
mirabelka sukienka dla mnie fajna przez to ze jest taka długa i ten tren taki fajny , ale gora mi sie nie podoba , tej modelce dodaje kilogramów , taka przysadzista sie ta pani zrobiła, ale moze to kwerstia modelki.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 maja 2011 - 17:35
Mam to poczucie od dzisiaj odkąd kuzynka mi o tym powiedziałaa tam , jak ty sie dobrze bys czula to czemu, nie , no chyba ze ty masz poczucie ze biel to tylko dla "czystej" to inna bajka.
Napisano 04 maja 2011 - 18:09
Aspirynkaaa, ona jest biała plus kryształki też białe, nie wiem jaka może być bielsza, chyba że mówisz o tym, żeby była głównie z materiału.
magdaaaaa, mi pasuje taka dopasowana góra, a tu jest jeszcze przedłużone to dopasowanie. Na taką mega bombkę jestem za niska... Tak jak mówię, sama bym jej nie wybrała ze stronki.
Napisano 04 maja 2011 - 18:21
No właśnie też mam jasną skórę, a wręcz można powiedzieć, ze jestem bledziuszekJa wolę białą, a to dlatego, że mam jasną skórę i nie wyobrażam sobie siebie w ecri.
Napisano 04 maja 2011 - 18:30
Wg mnie na zdjęciu nie wygląda na całkowicie białą.Aspirynkaaa, ona jest biała plus kryształki też białe, nie wiem jaka może być bielsza, chyba że mówisz o tym, żeby była głównie z materiału.
A tam, dla mnie to takie gadanie. Jakoś nie mam potrzeby udowadniać nikomu kolorem sukienki, czy z kimś już spałam.Też marzy mi się czysto biała ale to chyba nie byłoby zgodne z moim sumieniem
. W końcu sypiam z Narzeczonym więc biała suknia tak jakby "mi się nie należy"
Aczkolwiek..faktycznie jeśli miałabyś się źle czuć, czy mieć wyrzuty sumienia, to lepiej jest wybrać inną, niż biała
Napisano 04 maja 2011 - 22:22
ale narazie jestem na etapie myślenia.
Białej kiecki nie chcę, bo i kościelnego nie będzie to i po co.
Długiej do kostek też nie chcę, bo przy moim 159 wzrostu obawiam się, że będę wyglądać śmiesznie.
Aż się boję co to będzie za jakiś rok czy dwa jak już zaczniemy ustalać datę itp, itd... skoro ja w całej stercie zdjęć znalazłam aż jedną kieckę, która "mogła by być" :|
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 04 maja 2011 - 22:25
Napisano 04 maja 2011 - 22:28
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 04 maja 2011 - 22:29
Kolor to jest przecudnyCholernie kolor mi się podoba
Napisano 04 maja 2011 - 22:34
Napisano 05 maja 2011 - 08:35
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 05 maja 2011 - 08:53
Na imprezę bym takiej nie ubrała a co dopiero na swój ślub.
Kolor odpada na wstępie bo ślub mi się kojarzy z jasnym kolorami.
Panna młoda powinna wyglądać delikatnie a nie zadziornie a tak mi się kojarzy ta kiecka
Napisano 05 maja 2011 - 09:33
Napisano 05 maja 2011 - 09:34
Napisano 05 maja 2011 - 10:07
Napisano 05 maja 2011 - 10:15
Czy ja wiem. Kumpela brałą cywilny w białej sukni. Noa le to już z tego względu, że ona była tak jakby innej wiary, a jej mąż był katolikiem, a skoro jej marzeniem była biała suknia to na cywilny taką założyła...Po prostu nie widzę siebie w bieli. I jak dla mnie ten kolor jest jakby przypisany do ślubu w kościele.