Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

jak długo uprawiacie sex ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
116 odpowiedzi w tym temacie

#101 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 02 lutego 2016 - 13:37

koło pół godziny. Choć zdarza się też 10 jak i 50minut :)

#102 lenalena

lenalena
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 28 kwietnia 2016 - 14:57

są metody na przedłużenie... np. uprawianie tantry. bardzo polecam. ja ze swoim facetem kochamy się po 2-3 godziny <3

#103 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 28 kwietnia 2016 - 16:03

kochamy się po 2-3 godziny

Ale masz na myśli samą penetrację, czy seks z całą otoczką typu pieszczoty?

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#104 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 17 maja 2016 - 17:07

Ale masz na myśli samą penetrację, czy seks z całą otoczką typu pieszczoty?
Skoro pisze o tantrze to chyba wkłada i czeka 2-3 godziny ;) 

U nas od 30 minut do 1h ze wszystkim. Dłużej bym nie chciała, chyba, że powtórka po jakimś odstępie czasowym. :P

#105 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 13 lipca 2016 - 05:48

Wow to naprawdę długo.... U nas jest to jakieś 10 minut . Nie wiem czemu ale po prostu po tym czasie podniecenie mija. Już dawno nie kochaliśmy się dłużej niż 15-20 minut razem z grą wstępną .....

Jak Wy to robicie? :)

Afrodyzjaki? Zabawki erotyczne? 

#106 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 14 lipca 2016 - 05:31

Każdy potrzebuje innego czasu. Seks to nie maraton i nie trzeba go sztucznie przedłużać bo na przykład ktoś inny robi to dłużej to pewnie ja równiez powinnam robić to tak samo długo.... Tak nie ma :) Jeśli chodzi o afrodyzjaki to owszem. Mamy sex elixir ( czyli hiszpańska muchę). Fajna rzecz ale nie na co dzień ale raz na tydzień na weekendy kiedy mamy więcej czasu .Faktycznie podniecenie wtedy narasta. I jest o wiele większa ochota na seks. I potrafimy to robić nawet kilka godzin. Na tygodniu jednak jest tak jak u Ciebie. Kilkanaście minut :) 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#107 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 20 lipca 2016 - 07:33

Pytam się o to bo zbliża się nasza rocznica. Dzieci zostawiamy u dziadków i oboje wybieramy się w góry ( mamy juz zarezerwowany sobie całkiem fajny apartament w Zakopanem). No i sama wiesz, chciałabym aby ten wieczór był wyjątkowy. Wiem,że w pokju będą na łóżku rozsypane płatki kwiatów i będziemy mieli szampana. Planuję kupic jakieś zabawki erotyczne aby pogrzeszyć. Jak na raze zaopatrzyłam się w grę erotyczną chociaż im blizej tego dnia to tracę do tego przekonanie  bo nie wiem czy raczej ta gra mnie nie rozśmieszy niż podnieci :D 

Ten sex elixir gdzie kupowalaś? 

#108 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 25 lipca 2016 - 05:38

Na allegro ale widzialam,że jest jeszcze w sklepach. Musiaabyś sobie sama poszukac bo ceny są bardzo rózne ( akurat w moim przypadku o wiele taniej było to kupić właśnie na allegro....). Czytałam jakieś badania równięż to wyszło, że działa to na prawie 90% kobiet. Kup sobie, weźmiesz. Jak mąż zobaczy jaka jesteś nakrecona na seks to jemu również będzie się o wiele bardziej chciało uprawiać . Swoją drogą to na pewno zobaczysz i tańsze preparaty ale nie polecam bo wszystkie te afrodyzjaki, które kosztują po 5 zł albo mniej to ściema. Jeśli chcesz sobie kupić porządną hiszpańską muchę to jednak trzeba zapłacic trochę więcej. 

#109 babka1klasa

babka1klasa
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20 grudnia 2016 - 11:59

Ciekawa opcja z tymi eliksirami :D

#110 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 25 stycznia 2018 - 09:34

Dziewczyny a co robić jeśli on szybko kończy? W sensie kilka ruchów koniec....

Romantycznie

#111 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 26 stycznia 2018 - 08:14

Niech to zrobi sam ze sobą przed seksem;) Drugi raz bezie dłuższy. A tak na serio to próbowaliście gumek na przedwczesny wytrysk?

#112 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 26 stycznia 2018 - 13:40

Próbowaliśmy ale jednak wolelibyśmy robić to bez prezerwatywy. Po pierwsze jest tak o wiele przyjemniej. Po drugie nie po to truję się tabletkami aby używać prezerwatyw :( Równie dobrze mogłabym z tabletek zrezygnować.

Romantycznie

#113 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 29 stycznia 2018 - 06:50

Są inne opcje: Chusteczki Orgasm control Wipes - są nasączone środkiem, który znieczula lekko penisa i on jest w stanie dużo dłużej wytrzymać zanim skończy. Spray Orgasm control - z tej samej serii. Jest to jednak dość duża butelka tak wiec nie będziecie go mogli raczej zabrać ze sobą gdzieś w plener jeśli lubicie taki seksik

#114 miniaczka

miniaczka

Nimfomanka

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 01 lutego 2018 - 19:30

Przede wszystkim, to kieruję do mężczyzn... Jeśli Wasz stosunek trwa 5-10, nie zrażajcie się. Negatywne podejście nie pomaga, a taki czas jest zbieżny ze średnim czasem stosunku. Trening na pewno pomoże. :)

#115 Luizka

Luizka
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 16 marca 2018 - 15:33

Każdy robi to tak długo jak lubi i póki sprawia mu to przyjemność.. Nie ma co się sugerować innymi.

.

#116 Gnieszka69

Gnieszka69
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 17 marca 2018 - 12:01

zależy od czasu i nastroju, ale najczęściej max do godziny

#117 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 516 postów

Napisano 28 lutego 2025 - 00:43

Różnie, zależy od czasu, chęci, okoliczności itd.       A    ja  jestem  ciekawa  czy  przykładowo   inwestujecie  w   gadżety dla par?  Czy macie   jakieś   ulubione?  Jak  chodzi  mnie  to  lubię  stymulatory,  ponieważ  świetnie  się sprawdzają  do gry wstępnej, ale i nie  tylko.