Obrączki dla par
Napisano 06 grudnia 2008 - 14:13
Napisano 12 grudnia 2008 - 09:09
[ Dodano: 2008-12-12, 09:11 ]
asiunia no u nas tez tak by było ,bo ja tylko złoto noszę i mi ta srebrna troszke by nie pasowała...
Napisano 18 marca 2009 - 23:05
w momencie kiedy para decyduje sie na slub (jakis rok przed ceremonia) chlopak kupuje zlote obraczki i na przyjeciu zareczynowym wklada pannie na PRAWA reke, na ceremonii slubnej natomiast zamieniaja; z prawej na lewa reke
Napisano 13 kwietnia 2009 - 13:24
kiedyś na zajęciach jeden dr spytał czy mamy w grupie jakiegoś żonatego mężczyznę, nikt sie nie zgłosił,ale zauwazył że jeden chłopak ma srebrną obrączkę.Spytał go czy pan jest żonaty a kolega na to "to taka próbna.." Cała sala wybuchnęła śmiechem,dr również.
Mi się to z dziecinada kojarzy a nawet z wiejską dyskoteką,bo jak w dzieciństwie w wakacje jeździlismy na wieś to tam to dyskotekowe towarzystwo takie miało.
Nie ujmując wsi bo tu nie ma to nic do rzeczy,raczej podejście.
Chodzi o to,że jak jeszcze kobieta nosi obrączki czy pierścionki to ok ale facet? to porażka ale takie prawdziwe to jest dopiero coś
Napisano 13 kwietnia 2009 - 16:05
niech sobie ludzie noszą, co chcą
dlaczego zabawa?A co to zabawa w małżeństwo?
Mi się to z dziecinada kojarzy a nawet z wiejską dyskoteką,bo jak w dzieciństwie w wakacje jeździlismy na wieś to tam to dyskotekowe towarzystwo takie miało
a jednak jakos obraźliwie to zabrzmiałoNie ujmując wsi bo tu nie ma to nic do rzeczy,raczej podejście.
Chodzi o to,że jak jeszcze kobieta nosi obrączki czy pierścionki to ok ale facet? to porażka
Napisano 13 kwietnia 2009 - 16:12
Do wsi nic nie mam bo sama mam dom na wsi,chodzi mi o mentalność.
Ładnie jak dziewczyna nosi pierścionek od chłopaka,tez taki mam z bursztynkami,ostatnio nawet go uszkodziłam niechcąco ale facet i sztuczne obrączki? Dziwne trochę...
To dlaczego nie prawdziwe?
Napisano 13 kwietnia 2009 - 16:16
ja jestem za równouprawnieniem ..ale facet i sztuczne obrączki? Dziwne trochę...
pewnie na prawdziwe przyjdzie jeszcze czas, każdy ma inny powód, by włożyć taką niby obrączkę.To dlaczego nie prawdziwe?
Napisano 15 kwietnia 2009 - 07:53
Mi się to z dziecinada kojarzy a nawet z wiejską dyskoteką,bo jak w dzieciństwie w wakacje jeździlismy na wieś to tam to dyskotekowe towarzystwo takie miało.
Nie ujmując wsi bo tu nie ma to nic do rzeczy,raczej podejście.
a kto powiedziała ze dla wszystkich musi to akurat to oznaczać...sztuczne obrączki
bo na prawdziwe przyjdzie czas....To dlaczego nie prawdziwe?
każdy ma inny powód, by włożyć taką niby obrączkę.
Napisano 15 kwietnia 2009 - 14:55
Ja nosząc srebrną obrączkę jakoś nie czuję się wsiokiem, mój facet też nie, bo obrączkę nosi na małym palcu i nie sądzę, aby srebrna obrączka świadczyła o mojej infantylności, to raczej Twoje podejście na to wskazuje, bo przecież każdy lubi coś innego i ma prawo nosic co jemu się podoba
Napisano 16 kwietnia 2009 - 18:46
Nie widzę w tym nic złego.Mój D.nosi pierścionek,ma on oznaczac to,że jest zajęty.
Ostatnio babka się go w pracy zapytała czy on już jest po ślubie haha
Napisano 17 kwietnia 2009 - 09:57
chociaz ja mam bardziej radykalne pomysly...
jesli juz sie zdecyduje na pozostanie z kims do konca zycia to sobie wytatuujemy obraczki
Napisano 24 kwietnia 2009 - 09:02
na całe życie
nio, usuwanie moze byc troche meczace hehehe
ja lubię błyskotki,
niunia
przyznam ze wczoraj znalazlam piekne obraczki z bialego zlota , damska z krysztalkami.. nie mam zadnej fotki niestety
Napisano 26 kwietnia 2009 - 21:32
Napisano 12 maja 2009 - 12:00
My takie obrączki nosimy. Kupiliśmy je sobie na 2 rocznicę związku a teraz jesteśmy już prawie 4 lata razem i nadal mamy te obrączki. Choć ja już bym chciała mieć ślubną, taką "prawdziwą"
Napisano 12 maja 2009 - 13:19
Ja jakoś nie mam ochoty