Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Obrączki dla par

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#1 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 18:44

Coraz częściej widuje się pary, które na znak tego, że się kochają noszą srebrne obrączki. Przyznam szczerze, że też mam ochotę ulec tej modzie. Rzucam propozycjami, oceńcie ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:13

uwazam to za bezsens.
dziecinne.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#3 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 19 listopada 2008 - 19:15

dla mnie to bez sensu, jak przyjdzie czas to niech zalożą normalne obraczki, chyba, że wola ogólnie zyc na kocia łapę i to ma byc dla nich symbol jakby małżeństwa. ale dla zwykłych par, które moga miec plany przyszłościowe -to dziwne ( jak peknięte serduszka noszone na łańcuszku)

#4 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 19:57

mnie tez to jakoś nie przekonuje. Po co ta obrączka - jako informacja dla innych że ta osoba jest zajęta ?! :-? . jak sie kogos kocha to nie trzeba nosić łańczuszków, obrączek czy branzoletek na znak tej miłości. :shock:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#5 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 20:08

Ile osob tyle zdan ;-) Ja nie mam nic przeciwko.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#6 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 20:10

a ja tam jestem tradycjonalistką ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#7 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 20:48

widzialam juz u kilku osob - jesli komus sie to podoba to mozna czemu nie,ale ja jednak bym sie nie zdecydowala :->
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#8 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 02:15

Jakiś czas temu, bo nie wiem jak teraz moja kuzynka zanim się zaręczyła ze swoim chłopakiem nosiła taką obrączkę on oczywiście też, ja osobiście też RACZEJ nie mam nic przeciwko.

#9 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 08:30

Dla mnie osobiście obrączka to symbol małżeństwa więc nie przemawia to do mnie :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#10 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 10:31

dla mnie to totalny bezsens... nie pomyslalabym nawet o tym a jak widzialam jakie chore jazdy robil pewien chlopak mojej kumpeli z lawi jak zdjela i zapomniala zalozyc tej obraczki to mi sie odechcialo, wole ladny pierscionek ponosic...

obraczki sa na znak malzenstwa tak jak juz dziewczyny zaznaczyly a nie na znak milosci
nie, nie, nieee :-|

#11 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 10:49

ja nie zdecydowalabym sie na cos takiego, poza tym podejrzewam, ze moj M. tez nie dalby sie na to namowic. Dla mnie obraczka to symbol malzenstwa i wtedy ja zaloze ;-) . A teraz...wiemy, ze sie bardzo kochamy i ze nalezymy do siebie i nie musimy udowadniac tego zakladajac takie obraczki, ale wiem, ze jest sporo par, ktore nosza takie obraczki przed slubem, jesli im sie to podoba i chca w jakis sposob dodatkowo zaznaczyc obecnosc milosci miedzy nimi todlaczego nie? Ale jesli chodzi o mnie, to jestem na nie ;-)
Dołączona grafika

#12 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 10:52

i chca w jakis sposob dodatkowo zaznaczyc obecnosc milosci

to niech sobie kupia takie lancuszki z polowkami serduszka :P

ale dla mnie i to jest takie dziwne nie potrzebuje takich znakow dla ludzi ze jestem zajeta

#13 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 13:22

nie potrzebuje takich znakow dla ludzi ze jestem zajeta

o wlasnie, tez tak pomyslalam na poczatku, ze to tak troche na pokaz, zeby inni widzieli, ze mam kogos :-/ . Wiem, ze nie wszyscy tak do tego podchodza, ale mysle, ze spora czesc osob po to to nosi <bezradny></span>
Dołączona grafika

#14 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 17:39

Ja tam nosze do dziś srebrną obrączkę i mój Ł tez..... przyzwyczailiśmy się do nich . są piękne jak dla mnie :) i nie wiem jak ja sie przyzwyczaje kiedy będe musiała ją zamienić na złotą :(:D:D:D

#15 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 18:41

A mi się podoba ten pomysł z tymi obrączkami, zawsze to jakiś początek ;-)

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#16 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 18:50

Ja nie chciałabym nosić takiej obrączki.
jak chodziłam do liceum to sporo par takie nosiło, my tez.
ale tak naprawdę to po co?
no bo co one niby symbolizują? co oznaczają?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#17 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 18:53

Nosiłam taką srebrną obrączkę przez czas jakiś. Stosowałam to jako sposób na natrętnych facetów, bo miałam już zwyczajnie dość "podwalania się" do mnie. Myślałam o tym, byśmy z Misiem nosili takie obrączki, ale boję się mu to zaproponować z racji jego alergii na tematykę ślubną i czekam, aż może ta idea wyjdzie od niego.

#18 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 20:54

ta ostatnia ma fajny fason, jakby zrobić ją z białego i żółtego złota (taką łączoną) to byłaby fajna jako obrączka ślubna :-D
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#19 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 20:39

a ja nie miałam i nie mam nic przeciwko. samo sobie zrobiliśmy takie obrączki - klasyczne płaskie srebrne z grawerką daty naszego poznania się i imionami, nosimy je od pierwszej rocznicy. uważam że to całkiem fajny symbol. z tym że za nic nie założyłabym jej na prawą rękę - o co się zresztą z moim M. kłóciliśmy bo on wychodził z założenia że jak już ma to będzie nosił na prawej, a ja z założenia że na prawej owszem ale po ślubie. ślub za pół roku więc z lewej zdejmę a inną założe na prawą :)
Dołączona grafika

#20 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 09:24

Według mnie srebrne obrączki to ani fajny, ani bezsensowny pomysł. Każdy ma swój gust i jeżeli podoba mu się bardziej srebro, to ja nie mam nic przeciwko. Sama też jestem w stanie temu ulec, jeśli obrączka ma ładny wzór, ale póki co zostaję jednak przy złocie