Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Stroje kąpielowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
856 odpowiedzi w tym temacie

#721 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 11:35

eee micro bikini? never :-P
według mnie takie skąpe majteczki są już nie modne <bezradny></span>
dla mnie to wygląda wręcz obleśnie jak laska pokazuje za dużo.

#722 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 11:50

Boję się zapytać o cenę tego "wynalazku" :->
Moim zdaniem majtki jak każde inne. U nas też można kupić skąpe i łatwo odpinane majtki do stroju i co najważniejsze - pewnie co najmniej kilka razy tańsze :->
Wiadomo, za markę się płaci.
Nie przekonują mnie.

#723 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 12:34

Oj nie , nic nadzwyczajnego i te zapinania takie dziwne, przecież to samo może się odpiąć <bezradny></span>

#724 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 13:33

Boję się zapytać o cenę tego "wynalazku" :->

Moze i lepiej bo sa diabelnie drogie :-)
Ten komplecik ze zdjecia okolo 400 zl, heh... ale jak napisalas jest to w pewnych kregach bardzo prestizowa firma i ceni sie zabojczo.

Z reszta akurat pokazalam micro bikini, ale maja tez piekne zwykle bikini i inne plazowe dodatki, wszystko w "bardzo konkurencyjnych" cenach. Metka WW kosztuje :-)

W tych spodniach sie zakochalam :-)

24.jpg?1288657600
41.jpg?1334555868
Carpe diem

#725 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 13:50

Jasminka napisał/a:
Boję się zapytać o cenę tego "wynalazku"

Moze i lepiej bo sa diabelnie drogie
Ten komplecik ze zdjecia okolo 400 zl, heh... ale jak napisalas jest to w pewnych kregach bardzo prestizowa firma i ceni sie zabojczo.

To ja wolę opalać się nago, nie dość że za friko, to jeszcze bez odznaczeń po stroju :lol: :lol: :lol: A nie wydawać taką kasę za kawałek sznurka :roll:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#726 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 13:59

To ja wolę opalać się nago, nie dość że za friko, to jeszcze bez odznaczeń po stroju :lol: :lol: :lol: A nie wydawać taką kasę za kawałek sznurka :roll:

Ja tez wole nago, ale czasem fajnie wstac z recznika i wskoczyc do morza, a o tyle o ile opalac nago mozna sie praktycznie zawsze, tak nie zawsze mozna nago wstac i popedzic do wody :) Wtedy modne sznurki moga sie przydac :)
Carpe diem

#727 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 14:05

o tyle o ile opalac nago mozna sie praktycznie zawsze, tak nie zawsze mozna nago wstac i popedzic do wody

Dlaczego ? Są plaże gdzie też można tak zrobić i juz, nie widzę problemu ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#728 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 14:19

Dlaczego ? Są plaże gdzie też można tak zrobić i juz, nie widzę problemu ;-)

No jasne ze sa... :) Ale nie zawsze i nie codzien w wakacje bede sie oplaac na naturystycznych plazach :)
Carpe diem

#729 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 21:23

Nati, kup sobie kawałek materiału zszyj to u krawcowej wstaw gumkę i będziesz miała mikro majtki ... Za góra 30zł a nie za 400 .... bez sensu :/

#730 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 09:47

Mnie się nie podoba, a już na pewno nie za taką kasę.
W zeszłym roku kupiłam sobie bikini z takimi dość mocno wyciętymi majtkami. I miałam założone jeden jedyny raz- okropnie się w tym czułam, zupełnie jakbym nago była. :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#731 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 09:51

Nie dałabym tylu pieniędzy za taki brzydki strój(mnie sie nie podoba).Spodnie, także bez achów i echów z mojej strony <bezradny></span>

#732 anqa

anqa
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 10:40

Do mikro majtek i staników to trzeba mieć mikro pupę i biust... Mnie niestety nie stać na takie ekscesy, bo wyglądałabym jak wędzona szynka obwiązana sznurkami...:/ Zmieniając trochę temat to czy znacie sklepy, które oferują stroje kąpielowe w nieco większych rozmiarach, zwłaszcza miseczek. Ja póki co natrafiłam na reklama , gdzie są fajne fasony i rozsądne ceny.

#733 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 12:10

W zeszłym roku kupiłam sobie bikini z takimi dość mocno wyciętymi majtkami. I miałam założone jeden jedyny raz- okropnie się w tym czułam, zupełnie jakbym nago była. :-)

Hehe... no stringi to naga pupa, tego sie nie przeskoczy. Ja wlasnie bardzo lubie takie bikini, i czuje sie w nich swietnie.

Do mikro majtek i staników to trzeba mieć mikro pupę i biust...

Hmmm, nie zgodze sie z tym, ja na pewno nie jestem mikro, mam normalny tylek i uwazam ze wyglada swietnie w takim bikini :)

Niestety nie potrafie Ci pomoc w Twoim pytaniu, a nazwe firmy ktora wstawilas - forum zablokowalo, wiec nawet nie mozna zobaczyc :(
Carpe diem

#734 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 12:12

Hehe... no stringi to naga pupa, tego sie nie przeskoczy. Ja wlasnie bardzo lubie takie bikini, i czuje sie w nich swietnie.

A myślałam,że opalasz sie nago,hi,hi

Dla mnie strój to ma być gacie i stanik a nie 2 sznureczki na krzyż. ;-)

#735 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 12:58

A myślałam,że opalasz sie nago,hi,hi

Tam gdzie sie da opalam, opalam :) Juz pisalam wczesniej ze nie potrzebuje stroju do opalnia, tylko do "plazowania" w szerokim tego slowa znaczeniu.

Dla mnie strój to ma być gacie i stanik a nie 2 sznureczki na krzyż. ;-)

Zgodze sie z Toba ze pelne kostiumy sa bardzo eleganckie i naprawde mozna w nich w pewnych okolicznosciach wygladac lepiej i byc bardziej sexy niz nawet nago. Co nie zmienia faktu ze czasem te pare zmyslnie zszytych gumek i sznureczkow tez potrafi zrobic bardzo fajne wrazenie. Wszystko jest dla ludzi :)
Carpe diem

#736 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 kwietnia 2012 - 13:10

Co nie zmienia faktu ze czasem te pare zmyslnie zszytych gumek i sznureczkow tez potrafi zrobic bardzo fajne wrazenie.

Jak sie ma super figurę i naście albo... ścia lat.

#737 mirellapsw

mirellapsw
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 18 maja 2012 - 10:23

W sumie kwestia gustu, ale chyba jednak za mało materiału ;)

#738 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 19 maja 2012 - 18:26

Chyba nie urosłam ostatnio ;) Mierzyłam niedawno moje bikini sprzed 5ciu lat i spoko na mnie leży. Dół to takie bokserki a góra klasyczny stanik.

#739 Sklep.Mikoma

Sklep.Mikoma
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 03 lipca 2012 - 15:01

Pytanie do was dziewczynki jakie stroje preferujecie jedno czy dwuczęsciowe?Jakie wzory kolory itp.
Ja obecnie choruje nieuleczalnie na bikini Havana firmy Etna jest cudny :) jak nigdy nie lubiałam różu tak mi się bardzo podoba :D
http://www.allegro.p... ... l_roz.html

Jeśli udajemy się nad wodę czy basen z zamiarem uprawiania sportów wodnych wygodniejszy będzie kostium jednoczęściowy. typowo plażowy strój to skąpe bikini, jednak nie każda kobieta posiada nienagnaną sylwetkę, a takiej wymaga skąpy strój dwuczęściowy.

#740 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 10 lipca 2012 - 13:08

Jeśli mam pływać to tylko jednoczęściowy. U mnie problem bo mam cyc, który jest dość niesforny i ciężko mi dopasować by ładnie wyglądał. Takie mikromajtki by na mnie znikły. hehehehe
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.