Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Stroje kąpielowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
856 odpowiedzi w tym temacie

#701 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 14:24

no to może chociaż żółty znajdę zamiast tego białego, bo zachwyciło mnie to połączenie z opalenizną! no nic..trzeba szukać.

to może rażący niebieski ? też ładnie współgra z opalenizną ..każdy ładnie wygląda na opalonym ciałku :mrgreen: jaki byś nie wybrała

jak znjdziesz koniecznie daj znać na jaki zdecydowała się
Dołączona grafika

#702 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 14:25

A nie widziałyście jednoczęściowych strojów kąpielowych, które miałyby brzuch zakryty, a plecy i boki wycięte?

#703 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 14:28

A nie widziałyście jednoczęściowych strojów kąpielowych, które miałyby brzuch zakryty, a plecy i boki wycięte?

<bezradny></span> ja nie wiedziałam takiego żeby boki były wycięte, co najwyżej brzuch i boki wycięte - to tak ..ciężko będzie znaleść
Dołączona grafika

#704 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 20:59

to może rażący niebieski ? też ładnie współgra z opalenizną ..każdy ładnie wygląda na opalonym ciałku :mrgreen: jaki byś nie wybrała

jak znjdziesz koniecznie daj znać na jaki zdecydowała się

na pewno pokaże Wam jaki wybrałam! ;D

a co do tego wyciętego po bokach i na plecach. hmm. chyba widziałam ;>

[ Dodano: 2011-06-16, 22:01 ]
chyba znalazłam. ale czy o to chodziło?

Załączone miniatury

• scz.jpg

Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca.

Dołączona grafika

#705 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 08:41

Endżel., bardzo faajny , ale jest jeden minus jak się w tym opalać, sama chciałm kupić podony ale doszłam do wniosku że bez sensu taki strój to tlyko na pokaz albo na basen
Dołączona grafika

#706 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 10:06

Endżel strój bardzo ciekawy muszę przyznać :mrgreen:
fajnie wykrojony po bokach tylko kolor bym zmieniała na inny :->

201407101662.png

#707 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 10:15

widziałam jeszcze białe, na allegro oczywiście.
sune pytała to myślałam, że pomogę. bo mnie osobiście też sie to nie podoba, co zrobie potem z bladym brzuchem? :roll:
Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca.

Dołączona grafika

#708 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 11:45

co zrobie potem z bladym brzuchem?

Właśnie ten strój jest nie praktyczny do opalania. Aczkolwiek ładnie się prezentuje w całości :-)
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#709 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 17 czerwca 2011 - 11:56

mam plan na ten strój! :mrgreen:
najpierw się opalić, nałożyć ten i tylko się prezentować ładnie spacerując po plaży. :mrgreen:
inaczej ten strój odpada.. :-P

Dołączona grafika

#710 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 20:11

A ja dziś kupiłam taki jak na tym zdjęciu tylko że majteczki są czerwone z biało czarnym paseczkiem a stanik w 3-kolorowe paski (bialy, czarny i czerwony) :D

Załączone miniatury

• 3894_2.jpg

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#711 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 20:14

Kingusia, wybacz ale okropny... nie podoba mi się krój góry... masakrycznie brzydki :/ ja wolę stroje jednokolorowe z ew. jakimś dodatkiem małym...

#712 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 20:28

biały czy zólty odpadaja , bo jka sie zmoczy to mozna go sciagnac bo i takw szytko widac. <bezradny></span>
te wyciete po bokach sa fajne, jak ktos nie chce brzucha pokazywac , albo boi sie ze gora sie zgubi, a nie chce klasycznego jednoczesciowego.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#713 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 08:04

Kingusia, zły nie jest, ale tak samo jak krowka powiem, że góra mi się nie podoba, wolę klasyczne, ogólnie ładny ale sama takie bym nie kupiła, a paski? czemu nie, optycznie powiększają
Dołączona grafika

#714 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 08:49

Kingusia tak wyobraziłam sobie jak może wyglądać i stwierdzam, że może być ładny :) Góra w przeciwieństwie do poprzedniczek mi się podoba, ładnie podkreśla piersi :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#715 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 09:14

Powiem Wam że ja też nie byłam przekonana do tego kroju ale jak go przymierzyłam to stwierdziłam że świetnie leży, lepiej niż zwykła "stanikowa" góra od kostiumu.
A co do wzoru to każdemu podoba się coś innego :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#716 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 12:45

Powiem Wam że ja też nie byłam przekonana do tego kroju ale jak go przymierzyłam to stwierdziłam że świetnie leży,

tak też często jest, że strój na wieszaku albo na modelce średnio się podoba a gdy go przymierzamy to stiwerdzamy jak by był dla nas stworzony
Dołączona grafika

#717 silent

silent
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 lipca 2011 - 13:56

Błagam dziewczyny! Chcę kupić taki oto komplecik żonie ale niestety nie mogę go nigdzie namierzyć.. Może któraś z was się z nim spotkała?

Dołączona grafika
Nastrój: Dyskryminowany

#718 Sklep.Mikoma

Sklep.Mikoma
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 12 stycznia 2012 - 13:20

Jeśli na basen to wygodniejsze są jednoczęściowe, natomiast na plażę fajnie jest pokazać więcej ciałka. Strój kąpielowy powinien być dobrany do figury i ukazywać jej atuty.

#719 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 11:05

Slyszalyscie o australiskiej marce Wicked Weasel? A moze ktoras z Was miala do czynienia z jednym z tych odwaznych bikini?

Ja na to lato chcialam sobie wreszcie sprawic cos z ich sklepu... najgorszy problem jest z przymierzeniem... najblizszy butik w Australii :) Trzeba wiec kupowac na wyczucie.

Strasznie slodkie sa te majteczki np.
Do kapieli topless idealne, a na plazy bardzo latwo je zdjac / rozpiac do opolania nago.

Dołączona grafika
Carpe diem

#720 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 24 kwietnia 2012 - 11:08

Nati, nie wiem co w tym fajnego - kawałki materiału na sznureczku :roll: Nic nadzwyczajnego. W Polsce też można dostać bikini np. związywane po bokach, które łatwo można do opalania rozwiązać.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png