Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Stroje kąpielowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
856 odpowiedzi w tym temacie

#681 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 12 czerwca 2011 - 22:38

od roku mam chętkę na biały strój kąpielowy! ślicznie kontrastuje z opalenizną. tylko gdzie ja taki znajdę?1 ostatnia szansa to stoiska nad morzem.. w tamtym roku nie było.
Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca.

Dołączona grafika

#682 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 11:35

A ja szukam stroju jednoczęściowego ale żeby brzuch był zakryty a boki i plecy odkryte.. Ciężko znaleźć coś co jest naprawdę ładne... :(

#683 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 12:06

Biały kostium faktycznie bosko wygląd na opalonej skórze, ale tak na początku lata, gdy ktoś jest jeszcze blady to ta biel to podkreśli. Trzeba uważać.
"Ludzkość to my, czy nam się to podoba czy nie" - Samuel Beckett

#684 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 13:57

od roku mam chętkę na biały strój kąpielowy! ślicznie kontrastuje z opalenizną. tylko gdzie ja taki znajdę?1 ostatnia szansa to stoiska nad morzem.. w tamtym roku nie było.

ja widziałam w wielu sklepach stacjonarnych w galeriach, na bazarku i na Allegro
Dołączona grafika

#685 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 15:36

na Allegro? hm, przeszukam je na pewno wzdłuż i wszerz. ;P całe szczęście mam ciemniejszą karnacje! ;D
Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca.

Dołączona grafika

#686 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 17:00

na Allegro? hm, przeszukam je na pewno wzdłuż i wszerz. ;P całe szczęście mam ciemniejszą karnacje! ;D

przeszukałaś na pewno wszystkie strony ?

tutaj widzę aż 54 strony/link usunięty/ nie wieżę, że nic dla siebie nie znalazłaś
Dołączona grafika

#687 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 21:41

nie dodałam że poszukuję dołu od stroju w formie "spodenek" albo może bardziej "bokserek", a z tym już trudniej.

Dołączona grafika

#688 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 06:13

Endżel., jeśli zależy Ci, żeby strój był głównie na plażę to takie spodenki można kupić gdzieś indziej osobno. Ciężko znaleźć całe białe, ale są takie w których są tylko delikatne wstawki różowe czy czarne w postaci kwiatów na przykład ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#689 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 10:10

całe szczęście mam ciemniejszą karnacje! ;D

Jeśli tak to zazdroszczę, koniecznie kup sobie biały, albo taki morelowy, też pięknie na opalonej skórze wygląda! Dołączona grafika
http://www.moda.net....ia-bikini41.bmp

#690 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 12:05

W 1-szym to serduszko jakieś na staniku :?: badziewnie strasznie to wygląda :-P
Strój nr 1 odpada. Nic mi się nie podoba.

Drugi ma ładny kolor majteczek :-D Wiązanie po bokach fajnie wygląda w nich.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#691 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 16:10

Krój stanika w pierwszym odpada całkowicie. Nic mi się w nim nie podoba, łącznie z kolorem i tym serduszkiem. Plusem jest chyba tylko to, że nie będzie miało się białych śladów od ramiączek.
Drugi bez rewelacji, ale ok ;-) Też podoba mi się to wiązanie :)

#692 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 21:01

Endżel. t rzeczywiście masz ciężki orzech do zgryzienia , osobiście nie widziałam dołu białego spodenek

[ Dodano: 2011-06-14, 22:02 ]
Jadźka jak dla mnie 1-szy kiszka z powodu góry (nie lubię tego typu), 2-gi też przez kwiatki
Dołączona grafika

#693 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 21:06

Jadźka - pierwszy odpada - krój stanika do niczego, badziewne jest to serduszko i majtki zbyt pstrokate <bezradny></span>
Drugi za to świetny - super kolor majtek, fajne wiązanie, a góra w porządku <ookk></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#694 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 22:55

fajnie wygląda ogólnie, tylko przeszkoda jedna-nie lubie tak wyciętego dołu. ja czasem myślę że powinnam założyć własną linię ubrań, bo zawsze jak sobie coś wymarze nigdzie tego nie znajdę :-P

Dołączona grafika

#695 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 08:37

Macie rację, że krój ciężki, chciałam pokazać jak biały i morelowy ładnie wygląda na opalonym ciele :) tak szukałam pod kolor bardziej. A są to staniki Victoria's Secret na ten sezon, oni zawsze mieli bardzo kobiece i 'słodkie' pomysły heh

#696 MrsSmith

MrsSmith
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 10:36

Ja mam co do stroju pewne wymagania: musi być koniecznie z fiszbinkami, najlepiej trochę, ale tylko troche push-up i majciochy wiązane po bokach, bo te w kompletach zawsze mi są za duże, a tak nie ma problemy z rozmiarem :) Taki ładny znalazłamDołączona grafika

#697 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 10:42

Plus za kolor i krój majteczek, ale minus za stanik. Jakoś dziwnie leży na biuście.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#698 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 11:04

Jakoś dziwnie leży na biuście.

Dokładnie - wygląda jakby był za mały <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#699 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 11:36

Majteczki ładne.. Kolor także. Ale góra faktycznie jest brzydko zaprezentowana. Być może nie dopasowali osoby ;P
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#700 Endżel.

Endżel.
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 13:46

no to może chociaż żółty znajdę zamiast tego białego, bo zachwyciło mnie to połączenie z opalenizną! no nic..trzeba szukać.

i też jestem za fiszbinkami w górze stroju;D

Dołączona grafika