Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co byście chciały dostac w prezencie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
281 odpowiedzi w tym temacie

#101 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 19:00

Z rzeczy materialnych - laptop :-) Moje marzenie na dzien dzisiejszy ;-)
A skonczy sie pewnie jak co roku - na kosmetykach :->

A z rzeczy niematerialnych to chcialabym mile slowo od kogos, zeby rodzice nie byli na mnie wsciekli jak dowiedza sie o jednej rzeczy i duuuuuzo spokoju :-)

#102 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 19:01

Napisałam dziś List do Świętego Mikołaja :mrgreen: co roku tak robię i zostawiam na parapecie, a potem w tajemniczych okolicznosciach ów list znika :-P widać jaki dzieciak jestem :-D wymarzyłam sobie srebrne kolczyki, srebrny zegarek, podklad (sama nie kupię bo drogi;p), skórzane rękawiczki. Fajnie jakbym dostała coś z listy ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#103 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 19:14

mnóstwo tego jest , ale lubie prezenty nispodzianki to co bedzie to bedzie dobrze .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#104 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 19:26

Napisałam dziś List do Świętego Mikołaja :mrgreen: co roku tak robię i zostawiam na parapecie, a potem w tajemniczych okolicznosciach ów list znika :-P widać jaki dzieciak jestem :-D wymarzyłam sobie srebrne kolczyki, srebrny zegarek, podklad (sama nie kupię bo drogi;p), skórzane rękawiczki. Fajnie jakbym dostała coś z listy ;-)

Z tym listem fajna sprawa, nie wpadłam bym na to ale pomysł super :mrgreen:

Ja bym chciała w tym roku dostać książkę "Miłość nad rozlewiskiem" bo już 2 pierwsze części przeczytałam na 3 mnie póki co nie stać :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#105 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 19:31

Moja siostra wpadla na taki pomysl ze nie napisze listu do sw Mikolaja Tylko narysuje liste dla Mikolaja ;D narysowala na nim filizanki, kolczyki, to samo zrobil jej chlopak-narysowal koszulke z motocyklem :) Podlozyli sobie te rysunki pod poduszki 6.12 i teraz poluja na to co maja na karteczkach;D

#106 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 23:04

Nie, nie, nie jednak zmieniam moją decyzję książka może poczekać, a ja pisząc tamtego posta zapomniałam o czym ja teraz najbardziej marzę, Ja chcę pojechać na musical Notre Dame de Paris, grać go będą 29 i 30 grudnia w Sali Kongresowej, i zobaczenie tego spektaklu to będzie spełnienie moich największych marzeń, ale nikt nie chce ze mną jechać :cry: Pojechałabym sama ale się trochę boję, ojej dziewczyny jak ja marzę by to zobaczyć :!: :cry:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#107 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 18:58

no moje marzenie sie spelni, dostane wymarzony czajniczek...
znajac zycie na ten musical nie ma juz biletow malgonka:(

#108 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 19:00

znajac zycie na ten musical nie ma juz biletow malgonka:(

Są są jest ich bardzo dużo jeszcze bo to ma być w Sali Kongresowej grane co prawda tylko dwa dni, ale bilety wciąż są. No i prawdopodobnie sama pojadę, nie przepuszczę tego jeśli wszystko dobrze pójdzie to pojadę sama i sama sobie kupię prezent pod choinkę :-D

#109 Etna

Etna
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 10:05

wymyśliłam cos jeszcze;) nowiuśka suszarka- rakieta:P i ciepłe pidżamki :) i oczywiście zestawik kawowy i zamiast SPA(bo wiem ze na urodzinki sie szykuje mi taka wyprawa) chcę ciepłe papucie;) zmarzlak jestem straszny:P

Załączone miniatury

• do babskiswiat.jpg

#110 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 11:38

ja wlasciwie zawsze ciesze sie ze wszystkiego co dostane i nie zamawiam wyszukanych prezentow

ale w tym roku bardzo chcialabym dostac jeden prezent od jednej osoby
fajnie byloby dostac pierscionek zareczynowy :mrgreen: mysle ze juz czas ;-)
jestem ciekawa kiedy to nastapi ale to tylko takie marzenie

#111 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 17:56

Dosc ciekawy zestawik :) zestaw do kawy -podobny jaki ja chcialam kupic;D suszarka-rzeczywiscie rakieta;p zestaw SPA to najlepszy pomysl:P Troche odpoczynku i relaksu sie nalezy :)

#112 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 19 grudnia 2009 - 22:15

ale w tym roku bardzo chcialabym dostac jeden prezent od jednej osoby
fajnie byloby dostac pierscionek zareczynowy :mrgreen: mysle ze juz czas ;-)
jestem ciekawa kiedy to nastapi ale to tylko takie marzenie

Ja dostałam taki prezent cztery lata temu. Od tego czasu uwielbiam wigilię :mrgreen:

Mąż mnie męczy o prezent, ale jakoś sama nie wiem co bym chciała dostać <bezradny></span>
Trochę marzy mi się dzionek w spa.
Jestem w Peru...

#113 Aldis

Aldis
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 20 grudnia 2009 - 21:26

A ja taki sobie prezent wypatrzyłam. Niestety chyba muszę go sobie sprawić sama :( Ale nigdzie nie jest napisane, że samemu nie można sobie robić prezentów :)

Załączone miniatury

• 1f.jpg

Większość ludzi chciałaby mieć takich przyjaciół, jakimi sami być nie mogą

#114 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 20 grudnia 2009 - 21:30

Aldis, obowiązuje zakaz reklamowania sklepów internetowych na forum! Zapoznaj się z regulaminem.
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#115 Etna

Etna
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 09:35

:mrgreen: tak sie ciesze bo przyszła mi dzis paczuszka w świątecznym opakowaniu i napisane na bileciku żeby otworzyć dopiero w Wigilię, ale jak podpisywałam odbiór było napisane haen i juz wiem co jest w środku:D ale nie wiem który wzór i juz nie mogę się doczekać jak ja otworzę:) moje kochanie widać stanęło na wysokości zadania:)

#116 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 17:31

ja tak strasznie chciałam dostać królisia i dostałam od M. <jupi></span>
a tak poza tym... chciałabym nową prostownice do włosów , nową maszynkę do strzyżenia...

#117 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 21 grudnia 2009 - 22:06

ha! wiem jeszcze ze oprocz czajniczka mam cos dostac od siostry ;D napewno cos duzego...:) widzialam opakowanie oczywiscie gdy zapytalalam sie co to jest uslyszalam odpowiedzi typu "niewazne" i "chcialabys wiedziec ale dopiero dowiesz sie w Wigilie" :D

#118 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 17:21

ODŚWIEŻAM! :mrgreen: wykopałam temat z czeluści :-P

W tym roku ustaliliśmy z Miśkiem,że każde z nas przygotuje listę 5 rzeczy,które chciałoby dostać i druga osoba wybierze 1 z nich :-) nie wiem czy Wam pomysł się podoba,ale ja ostatnio mam coraz mniej pomysłów na prezenty dla Niego i wolę sprawić mu radość,choć z małą ściągą :-P

I ja mam problem,bo nie wiem co bym chciała :-P (taka niewymagająca jestem <umieraam></span> )
Myślałam nad zestawem do decoupage (od kiedy 1 raz koleżanka pokazała mi jakie cuda tworzy jakiś rok temu),ale Misiek od razu powiedział,że ja nie będę miała czasu na to i po przemyśleniu faktycznie stwierdziłam,że ma racje ;-)
Myślałam też nad lokówką,ale musiałabym doczytać,która jest dobra.

I tak próbuje ułożyć swoją listę i brak pomysłów (golden nie mieści się w przedziale cenowym jaki ustaliliśmy <umieraam></span> )

A jak u Was?
Co byście chciały dostać?myślałyście nad tym?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#119 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 17:46

Bardzo chciałabym dostać coś z biżuterii.Może delikatny srebrny,krótki łańcuszek z ładną zawieszką,lub bardzo subtelną bransoletkę.

#120 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 18:00

Ja za to jestem mało wymagająca :P prezentem dla mnie który na pewno mi się spodoba i mnie zadowoli jest książka :) ale z racji tego, że mam sporą biblioteczkę to obdarowujący może mieć problem z doborem odpowiedniej pozycji :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika