Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[14.11.2oo8] Patologia czyli Piątek. ;)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
225 odpowiedzi w tym temacie

#121 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 15:41

kasiatoja, no ja dzisiaj nie bo mnie połamało :-/
A wiece co ja to zawsze ze śmiechu niemoge w dziale przwitaj się bo my tam zawsze grupowo witamy każdego zawsze sie śmieje że jak na spotkaniu AA ;-) to są tylko moje zabawne odczucia ;-) ps. mam nadzieje że nikigo nie uraziłam tym co napisałam
fajna babka tobie również miłego dnia :-D
WweronikaA Hello :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#122 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 15:46

kasiatoja, no ja dzisiaj nie bo mnie połamało :-/

to kuruj się żebyś wyzdrowiała na "patologiczną sobote" ;-)

A wiece co ja to zawsze ze śmiechu niemoge w dziale przwitaj się bo my tam zawsze grupowo witamy każdego zawsze sie śmieje że jak na spotkaniu AA ;-) to są tylko moje zabawne odczucia ;-) ps. mam nadzieje że nikigo nie uraziłam tym co napisałam

mnie ani troche ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#123 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 15:48

kasiatoja, próbuje próbuje, bo mam takie piekne plany, a mnie boli jak ......... :-x

#124 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:03

Madzia81, naprawdę nacykaj sobie kilka zdjęć...wiesz jak miło się później to wspomina...? ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#125 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:04

Ja uciekam papatki ps. może się jeszcze pojawię ;-) samych przyjemności życzę <byebye></span>

#126 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:05

Karolina86, Pa! ;-) Tobie również samych przyjemności życzę hehe ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#127 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:16

Madzia81 wiesz teraz do twojej sylwetki podchodzisz troche krytycznie ale po znajomej wiem że ona potem jak sie dziecko urodziło to wszystkim pokazywała jaki miała brzuch i jaki duży chłopaka z niego wyszedł i w ogóle strasznie sentymentalnie podchodzi do tych 9 miesięcy :-) jeśli nie chcesz nie musisz nam pokazywać (może kiedyś zechcesz) ale sama sobie porób parę zdjęć :-)

jakaś śpiąca sie zrobiłam chyba zaraz sie opatulę w kocyczek ...

#128 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:50

hej babeczki :) <hello></span>

powróciłam z o niebo lepszym humorem :) jednak takie ploty w odpowiednim gronie cuda działają ;)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#129 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:58

wiesz jak miło się później to wspomina...? ;-)

eeeee, ja raczej ciąży nie będę miło wspominać ;-)
ale obiecałam Marcinowi, że zgodzę się na kilka fotek i nie będę już kręcić.

fajna babka, sanki, fajna sprawa :) a macie tam w pobliżu jakieś tereny na jazdę na sankach? ja to już doczekać się nie mogę takich wyjazdów z Małą :) ale to jeszcze troszkę.

no. to jesteśmy po obiadku. małż zabrał się i znowu go nie ma. a ja z Wami. dzisiaj cały dzień na forum.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#130 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:14

a macie tam w pobliżu jakieś tereny na jazdę na sankach? ja to już doczekać się nie mogę takich wyjazdów z Małą :) ale to jeszcze troszkę.

mieszkam na wsi na Śląsku wiec trenów pod dostatkiem choć na razie nie będzie sam jeździł to chce mu kupić juz takie trwalsze by były na lata .... ty sie doczekasz spokojnie już nie dużo zostało ... tyle za tobą wiec się doczekasz ......

miał tomke przyjechać tak sie cieszyłam a chyba nie przyjedzie .... szkoda :/ kolejny piątek siedzę w domu .... łudząc się ze kolejny juz będzie inny .....

#131 tasia

tasia
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:23

Paskudny mam humor dzisiaj!!!!!!!!!! :-(

#132 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:27

A ja oszalałam na punkcie Pingu *___* tasia co się stało?

#133 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:55

fajna babka, ja sie dowiedzialam ze niby P ma teraz wolne soboty, ale maja dyzury, gdzie musza byc pod telefonem..wiec nie moze do mnie wtedy jezdzic :-/

[ Dodano: 2008-11-14, 18:56 ]
Jak spedzam sama weekend tutaj to wariuje :evil:

#134 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:56

Mirabelka__22, oj współczuje .... a moze ty do niego pojedziesz ?

#135 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 19:00

fajna babka, za 2 tygodnie jade do domu..wiec wtedy sie zobaczymy. Najgorsze ze jak tu zostaje to nie mam P, nie jestem w domu i nawet sie nie ucze bo mi wspollokatorki przeszkadzaja..
One maja facetow i to mnie najbardziej doluje :-/

#136 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 19:03

One maja facetow i to mnie najbardziej doluje :-/

wiem co czujesz ... czasem miewam to samo .....spróbuj sie pouczyć to jedyny plus z tej sytuacji załóż sobie słuchawki do uszu z ulubionymi nie dołującymi piosenkami by nie słyszeć tamtych i w myślach powtarzaj materiał :-)

#137 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 19:07

fajna babka, zaczne cos pisac do pracy WKONCU. Dzis chce jeszcze przejrzec typy urzadzenia ktore mam zaprojektowac. A jutro juz cos bede pisala. Tylko ze impreza urodzinowa ma byc u nas, wiec pewnie nie bedzie warunkow :-/

#138 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 19:11

Mirabelka__22,no postaraj sie ile sie da zrobić rano nim impreza sie rozkręci ... jakos musisz to przetrwać .... wiem ze to ciężkie ale nie warto sie denerwować ... trzeba spróbować sobie to tak zorganizować by bylo ok

#139 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 19:12

fajna babka, wieczorem ida do klubu to ja chyba zostane sie uczyc, jakos nie mam ochoty z nimi imprezowac. Zreszta nie bede znala ludzi <bezradny></span>

#140 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 19:17

może tak będzie najlepiej ...... jeśli masz cis pilnego bo inaczej poddajesz sie dobrowolnej alienacji z grupy a to nie najlepsze jak musisz z nimi mieszkać ...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych