[14.11.2oo8] Patologia czyli Piątek. ;)
Napisano 14 listopada 2008 - 21:51
Napisano 14 listopada 2008 - 22:06
Napisano 14 listopada 2008 - 22:21
nie mam pomysłu na wieczór. spać nie pójdę, bo nie zasnę tak wcześnie. idę po sok (Marcin mi zrobił z pomarańczy - pychotka
angik - no nareszcie będzie Cię więcej na forum
Napisano 14 listopada 2008 - 22:34
tak jak mowilam przed 22 wrocilam dopiero z uczelni... meza nakarmilam.. haha... sama nic nie zjadlam bo jakos ochoty brak... teraz chyba lece do wyrka... moze poczytam bo misiek film oglada...
angik fajnie ze bedziesz teraz czesciej na BS bo juz sie za toba stesknilam... spragniona jestem informacji jak sie czujesz.. jak dzidzia co u was...
[ Dodano: 2008-11-14, 22:35 ]
oo moj suwaczek jest..
Napisano 14 listopada 2008 - 22:45
dzidzia grzeczniutka jest i wogule nie daje o sobie znac,mam nadzieje ze sobie tam zdrowiutko rosnie
w poniedzialek bede dzwonic do przychodni zeby dowiedziec sie czy maja juz moje wyniki krwi i umowie sie na wizyte - tym razem wybiore sobie innego lekarza,do tamtej kobity juz nie ide
Za dwa tygodnie planujemy wizyte w prywatnej polskiej przychodni i bedziemy chcieli robic tez usg;dowiadywalam sie o trojwymiarowym usg i wlasnie w tej klinice do ktorej sie wybieramy takie robia,ale pani recepcjonistka powidziala mi ze trwa ono godzine
a tak poza tym to odliczamy cierpliwie dni i tygodnie do konca trezeciego miesiaca - tyle sie nasluchalam o poronieniach w pierwszym trymestrze,ze niepotrafie przestac o tym myslec i takie malutkie obawy wciaz w glowie nam siedza,ale....bedzie dobrze
Napisano 14 listopada 2008 - 23:00
Kita, calineczka, standardowo pogaduchy o naukach
oglądnęłam step upa na tvnie i w sumie nie wiem czym ludzie tak sie zachwycali w tym filmie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 listopada 2008 - 23:04
u nas teraz zmiana rol,on o mnie musi dbaco mężulka też, czasami
)
mi tam sie podobal,ja lubie takie filmyoglądnęłam step upa na tvnie i w sumie nie wiem czym ludzie tak sie zachwycali w tym filmie
dla mnie nuuudny jak flaki z olejem
nie(d)oceniona, a skad ten dobry humorek?
Napisano 14 listopada 2008 - 23:07
chyba odreagowuję tydzień ... bo innego wytłumaczenia nie mama skad ten dobry humorek?
toż mówię że czasamiu nas teraz zmiana rol,on o mnie musi dbac
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 listopada 2008 - 23:11
no to oby sie tak w nieskonczonosc trzymalochyba odreagowuję tydzień ... bo innego wytłumaczenia nie mam
w sumie można by podpiąć jeszcze dzisiejszą labe od zajęć i ploty w miłym towarzystwie
no i tak sie skumulowało i trzyma mnie do teraz
Napisano 14 listopada 2008 - 23:14
Napisano 14 listopada 2008 - 23:18
na tym etapie ciąży robią już trójwymiarowe usg? myślałam, że później.trojwymiarowym usg
a TY nie myśl Aniu o poronieniach, tylko uważaj na siebie, nie dźwigaj, nie przemęczaj się i będzie dobrze
mi też, oglądałam drugi razmi tam sie podobal,
Napisano 14 listopada 2008 - 23:20
spac mi sie chce,a jeszcze bardziej niz spac che mi sie jesc...na jedzenie troche pozno,ale nie zasne z glodu
[ Dodano: 2008-11-14, 22:21 ]
Madzia a wy jeszcze nie spicie?
Natalka szaleje?
Wlasciwie to nie wiem,czy robia trojwymiarowe na tym etapie ciazy - pani recepcjonistka nie pytala w ktorym tygodniu jestem (to nie jest ta sama klinika w ktorej bylismy w tamta sobote,znalezlismy inna blizej)
Choc z drugiej strony Lukasza bratowa miala trojwymiarowe usg robione w 4 tyg - wiec chyba robia
Napisano 14 listopada 2008 - 23:23
obawiam sie że to by tylko pogorszyło sprawe :-> po prostu spróbuję jakieś mądre gadki przygotować i porządną argumentacjea jak bedzie szefostwo dzwonic to nie odbier
Napisano 14 listopada 2008 - 23:23
Ja pewnie kolo 2 standardowo zasne.. Jeszcze prysznic, program i filmik pewnie na dobranoc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty