Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Senne fantazje naszych facetów o innych kobietach.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#21 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 18:12

Póki nie wiem o tym to się nie czepiam. Jakby M. mi zaczął opowiadać tego typu sny zrobiłoby mi się źle. Wiem, że to tylko sny i nie należy brać ich na poważnie, ale tak głupio jakoś... :/

#22 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 00:23

Alisekai, A tobie się żaden facet nie śni? <jezorowaty></span>
A.

#23 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 11:02

Śnią ale bez podtekstów erotycznych. ;-)

#24 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 13:15

:oops: :mrgreen: a ja mialam dzisiaj taki senn jejq wogole o tym nie myslalam a tu masz... i to z kolega z liceum :/ bleee:P . Uciekam ciężko sdtudiowac pa:):*

#25 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 13:19

Hehehe mi się kilka tygodni temu śniło, że zgwałcił mnie mój były. Po tym śnie nie mogłam do siebie dojść przez jakiś czas. Dobrze, że już więcej nie miałam takich snów.

Wracając do tematu: Sny to sny. Gorzej, jeśli nasz facet spotkałby tą dziewczynę ze snu przypadkowo w realu...

#26 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:08

mi tez sie od czasu do czasu coś takiego przyśni wiec nie widze powodu żeby złościć sie za to na faceta;] a faceci to faceci.. to nie jest zadna zdrada:)
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#27 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:45

Snów sie nie wybiera, nie ma sie na nie wpływu i nie swiadcza o tym , ze o kims myslimy, że nam sie podoba, czy go pragniemy :roll:

Dokładnie, nie mamy wpływu na nasze sny. Mi wielokrotnie śnili się faceci, z którymi na jawie wolałam nie mieć nic wspólnego :oops:
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#28 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 20:26

my tez z tym nie mamy problemow Tomkowi rzadko kiedy cokolwiek sie sni a ja miewam takie sny ale rzadko o tym mowie ;-)

#29 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 11:17

moj nigdy nie pamieta swoich snow

#30 PeDrO

PeDrO
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 02:52

Drogie kobiety dobrze same wiecie ze takie sny maja miejsce ( napewno nie raz i nie dawno temu :) ) pewnie tez same takie macie, ale ja to odbieram tak ze gdy kobieta zobaczy film erotyczny badz fajnego faceta w tv i potem ma z nim sen to jest to do zjedzenia, ale gdyby np. miała sen z swoim sąsiadem , albo dobrym kolega to wybacz kolezanko z gory ale wtedy jestem głupi i do tego zly :) Sny z kims zazwyczaj biora sie z tego ze ktos mysli duzo o pewnej osobie, wyobraza sobie dane sytuacje, ktore potem spełniaja sie w snie. I tu jasno wychodzi czy mysle o tobie czy o twojej sasiadce :)
Dołączona grafika

#31 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 08:52

no wlasnie tez tak slyszalam ze jak sie o kims mysli to pozniej ten ktos sie sni.czyli jak facetowi przysni sie jakas inna to znaczy ze o niej myslal

#32 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 11:55

no wlasnie tez tak slyszalam ze jak sie o kims mysli to pozniej ten ktos sie sni.czyli jak facetowi przysni sie jakas inna to znaczy ze o niej myslal

Niekoniecznie (over)

<ookk>

#33 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 12:00

też uważam że to nie jest reguła :!:
raz jak obejrzałam film speed to mi sie śniło, że się bzykałam z Keanu Reevesem a w ogóle mi sie nie podoba hehe
sny są różne i raczej nie mamy na nie wpływu. ja sie nie przejmuje takimi pierdołami czy mojemu sie śniła inna czy nie

#34 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 13:50

Ja to znowu slyszalam wersje, ze jak ktos ci sie sni to wlasnie ten ktos o tobie mysli ;-) tylko nie bierzcie pod uwage zaraz jakich aktorow... ale to pewnie kolejna bzdura i tez nie wydaje mi sie, ze jak o kims tak myslimy to nam sie przysni ;-) Nie ma reguly.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#35 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 13:54

moje kochanie nie wścieka sie na moje sny ..czasem snia mi ise głupoty... rzadko o nich mówię w ogóle...i wiem że nawet jakbym mu powiedział że ktos tam mi sie snił to by sie nie złościł (dopóki nie były by to nagminne sny) bo na to co mi sie śni nie mam wpływu ...

#36 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 14:38

Taaa, bzdura.
Śnią mi sie nie tylko co mi sie podobają i o nich mysle. Snia mi sie równiez Ci, co mnie odrzucaja .

Niekoniecznie osoba ze snu to obiekt naszych westchnien .

#37 Magnes

Magnes
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 15:15

a ja żałuję że mi się nie śni moja Marta, bo byłoby to jakieś zmniejszenie tęsknoty w tygodniu ;) A skoro ona się nie śni to inne kobiety tym bardziej. W ogóle mi się nic nie śni, może internet i TV pozbawił mnie już wyobraźni? (tej sennej też :D) :P
"Piękno rodzi się w marzeniach" -> my dreams gave birth to my Marta ;*

#38 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 15:20

jak mi się coś śni to same głupoty..
rzadko miewam sny erotyczne ehhh <bezradny></span>

#39 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 16:50

sny są różne i raczej nie mamy na nie wpływu. ja sie nie przejmuje takimi pierdołami czy mojemu sie śniła inna czy nie

Zgadzam się z tobą.
Przecież nie możemy powiedzieć "niech mi się przyśni to lub tamto"!

Ja opowiadam D. swoje sny i zawsze się z tego śmiejemy,
a jemu nic się nie śni (tzn.nigdy nic nie pamięta)
Jestem w Peru...

#40 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 17:19

moj nigdy nie pamieta swoich snow a ja pamietam czasami