Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wiosenne okrycia wierzchnie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#21 pomaranczowaklueczka

pomaranczowaklueczka
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 07 marca 2014 - 12:29

ja mam kurtke sportowa i bezowy klasyczny trencz.

#22 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 07 marca 2014 - 13:02

@viola, taki bardzo jasny beż. Długość taka przed kolano. Guziki proste, nic się nie wyróżnia. A pasek wiązany w kokardkę.

#23 Chatty

Chatty
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 07 marca 2014 - 14:28

Fajne te kurtki ale skąd brać na to pieniądze? Są tańsze ale nie wiem czy warto. A z drugiej strony można kupić dwie za podobną cenę.

#24 Martunia1987

Martunia1987
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 21 marca 2014 - 13:21

Jakie preferujecie okrycia wierzchnie wiosenne?Ja mam krótki płaszczyk w kolorze beżowym ale chyba narazie nie będę go nosić bom ciut w biuście nabrała ciała <hmm>

Mam kurtkę do bioder brązową i drugą czarną jedna z kołnierzem druga ze stójką...klasyczne i wczoraj kupiłam sobie w ciucholandzie taką krótką do pasa w kolorze camel,z H&M za 20zł .Nie umiem wstawiać zdjęć...  :-| <umieraam>  więc narazie nie pokażę...

A kurtka wygląda tak...uwaga...wytężcie umysł i wyobraźnię...długość do pasa,kolor camel,ściągacze z dzianiny i przy szyi ściągacz-stójka z dzianiny,reszta to skórka.Z przodu dwie kieszonki na zatrzaski na dole i dwie na górze mniejsze bez zapięcia...ot niby nic a jednak całość ok...i rozmiar 42 :oops:  ale w zestawie z rurkami i czółenkami camelowymi i z torebką wygląda efektownie.Czego i Wam życzę... <buzki>

Ja preferuje poncza wszelkiego rodzaju :-) Ukrywają niedoskonałości sylwetki i są…mega sexy :-) mój faworyt: /link/

Lubię też cieplutkie kardigany, najlepiej w stonowanych kolorkach, żeby do wszystkiego pasowało :-)

/link/

Użytkownik Olenka edytował ten post 21 marca 2014 - 13:28

#25 Panna K

Panna K
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 01 kwietnia 2014 - 15:59

Ja mam lekki beżowy trencz do połowy uda i ukochaną, wysłużoną skórzaną kurtkę. Nie zamienię jej na nic innego 

#26 agnieszkapat

agnieszkapat
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 01 kwietnia 2014 - 16:54

A ja sobie kupiłam ostatnio śliczną skórzaną kurteczkę - taką bardziej elegancką

#27 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 03 kwietnia 2014 - 19:57

Na okres wiosenny mam zwykłą czarną kurteczkę, kurtkę al'a parka w kolorze khaki i jeansową katankę.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#28 kolista

kolista
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 28 września 2015 - 14:54

Suzi znam ten ból- też swego czasu mole dobrały się do mojej szafy. teraz już się zabezpieczam i spryskuje szafę Moth Killer AE z firmy Lab i musze Ci powiedzieć że jest spokój od jakiegoś czasu. nie zniosłabym juz chyba straty kolejnych ubrań ;/ 

#29 muchomorka33

muchomorka33
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 11 kwietnia 2018 - 11:55

Mole brr, zniszczyły kiedyś mój ulubiony sweter. Nie zazdroszczę takiego problemu.